Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, dziewczyny, tamten buttonik Nema był za wysoki o 3 piksele, więc przerzuciłam go przez Imageshacka i zmniejszyłam, żeby Modom czasem nie przyszło do głowy pousuwać nam podpisy, oto mniejsza wersja:

Posted

Nemik juz u Bunie
Dzielnie zniosl badania byl taki grzeczniutki ale o wynikach napisze bunia bo ja nic juz nie pamietam jak tylko bedzie miala chwilke
znalazl sie wlasciciel Nemika niestety jest jak by to napisac przyszedl na czworaka prawie !! Nemika na badanicha bardzo kotek zainteresowal :) i bacznie mu sie przygladal
wieczorkiem wstawie zdjecia

Posted

teqquila napisał(a):
znalazl sie wlasciciel Nemika niestety jest jak by to napisac przyszedl na czworaka prawie !!

Znalazł się właściciel??? To świetnie, można go :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy:. Broń boże nie oddawajcie mu Nemika... Dajcie mu raczej PORZĄDNEGO KOPA !!!!

Posted

To już można się domyślać dlaczego psiak jest w takim stanie. Flaszeczka ważniejsza niż leczenie psa.
Tak bardzo go kocha to jakim cudem pies był na ulicy SAM?????

Posted

[quote name='matusz5']nie oddawajcie broń Boże temu typowi biednego Nema
już dość krzywdy od niego doświadczył:angryy::angryy::angryy:

;) [quote name='teqquila']ale Bunia napewno go nie odda my tez go nie oddamy !!

Nie bój nic, Bunia jest ostatnią osobą, która mogłaby go oddać z powrotem temu "właścicielowi"