Jump to content
Dogomania

Bo...Lu...To...Jo - Diabły Tasmańskie i Koty w Butach

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PaulinaT napisał(a):
Nie mogę - ale numer!
Goś - ty mnie nigdy nie przestaniesz zaskakiwać :lol:
A zajmuje pokój po bobrach??
Tak. Oraz kanapę po Zuzi i okupuje ogród po wszystkich ;) I strasznie piszczy jak zostaje sama.

Posted

Jest śliczna. Tylko rankę pod oczkiem musimy wyleczyć (albo po kle, albo na coś się bidulka nadziała) A potem będzie sesja zdjęciowa, tylko muszę naladować baterie.

Posted

GoniaP napisał(a):
Hmmmmmmmm :niewiem:
Słodka to ona jest, przylepa też, ale spokojna to już bynajmniej :shake:.
W nocy wstawałyśmy średnio co 2,5h, i troszku się nie wyspałam. Mała dosłownie rzuca się na żarcie, a jak je to się cała trzęsie :lol: Nie wiem jak to się fachowo zwie, ale zjada swoje kupy :oops: FUJ! Dobrze, że chociaż stara się robić na gazety - mądra dziewczynka, folia malarska zostanie zainstalowana dopiero dziś. Bąbel obrażony :-( Mała szczeka i domaga się atencji. Mam młyn!
Ciotki, szybko róbcie ogłoszenia, bo faktycznie mogę popełnić błąd!

Śliczna. Zjadanie kup -koprofagia:evil_lol: Przestanie jak się weźmie za kanapę.:evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
ale cudo!!!! Gosiu, a czy ty wiesz że masz tylko jednego bąbla a dwa pieski w domku to podwójne szczęcie :siara:

Nawet z trzema jakoś leci:evil_lol:

Posted

Donvitow napisał(a):
Śliczna. Zjadanie kup -koprofagia:evil_lol: Przestanie jak się weźmie za kanapę.:evil_lol:
Dziękuję :mad: Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć w kwestii objaśnień i sympatycznych wizji :mad:

Posted

caroolcia napisał(a):
ale cudo!!!! Gosiu, a czy ty wiesz że masz tylko jednego bąbla a dwa pieski w domku to podwójne szczęcie :siara:

Donvitow napisał(a):
Nawet z trzema jakoś leci:evil_lol:
Przestańcie mnie podrzucać :mad::mad::mad:

Posted

caroolcia napisał(a):

Zgadzam się w całej rozciągłości...:cunao: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='Reno2001']Zgadzam się w całej rozciągłości...:cunao: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

[quote name='PaulinaT']o to-to-to!
:diabloti:

[quote name='mariee']Cudo!:loveu:

[quote name='caroolcia']ale cudo!!!! Gosiu, a czy ty wiesz że masz tylko jednego bąbla a dwa pieski w domku to podwójne szczęcie :siara:

[quote name='GoniaP']Dziękuję :mad: Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć w kwestii objaśnień i sympatycznych wizji :mad:
NO NO NO!!!! NIE NIE NIE!!! NEIN NEIN NEIN!!!!
Tośka szuka domu :placz:
Jestem w niej już zakochana po uszy, ale Violettą Villas nie mam zamiaru zostać :mad:
Poza tym jako dt jestem niezła.
Poza tym Bobo nieszczęśliwy, a z kotów, tylko Lucha toleruje małą i ma ją gdzieś. Patrzy z wysoka i już :lol:

No.... Bobo sie już prawie z Tośką bawił... Nawet dawał jej piłeczkę... Ale to pod ścisłym nadzorem, pewnie gdybym zostawiła je same, to by ją zjadł :roll: Warczy przez zazdrość.........

Posted

[quote name='GoniaP']NO NO NO!!!! NIE NIE NIE!!! NEIN NEIN NEIN!!!!
Tośka szuka domu :placz:
Jestem w niej już zakochana po uszy, ale Violettą Villas nie mam zamiaru zostać :mad:
Poza tym jako dt jestem niezła.
Poza tym Bobo nieszczęśliwy, a z kotów, tylko Lucha toleruje małą i ma ją gdzieś. Patrzy z wysoka i już :lol:

No.... Bobo sie już prawie z Tośką bawił... Nawet dawał jej piłeczkę... Ale to pod ścisłym nadzorem, pewnie gdybym zostawiła je same, to by ją zjadł :roll: Warczy przez zazdrość.........

Ale my do niczego nie namawiamy...:roflt:

Co do zachowania Twojego psa...Moja suka zaraz po pojawieniu się Maszy (dawniej Majki) ogłupiała, spinałśę gdy tylko mała pojawiała się w poblizy i stzrelała miny jakby miała ją zagryźć...Przez pierwsze dwa dni. Teraz to są jak papużki nierozłączki.

Ae ja nic nie sugeruję...:siara:

Posted

Obecnie Tośka śpi pod fotelem, na którym śpi mój Bobo. Bobo dzielił sie nawet z Tośką piłeczką. Chyba będzie dobrze! :multi:
Ale Tośka nadal i uparcie szuka domu!!

Posted

Dwa czarnulki niczym u mnie dwie łaty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

To mała też uparcie szukała domu... Przez pięć dni...A okazało się, że znalazła dnia pierwszego...:loveu: :loveu: :loveu: