Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
Miesiąc temu robiłam przystanek na tej stacji, a że jechałyśmy z forumową agis z psiakami- to nakarmiłyśmy sunię. Nawet dość blisko podeszła. Rozumiem, że nie złapałyście jej jeszcze? I kiedy akcja? Pogadam z agis jutro, może pomożemy wam tyle że co dalej, bo nie doczytałam :oops:? Jest DT?

Nie ma dt:shake: i trzeba poszukać czegoś.
Sunia nadal czeka na stacji, nie wiem co masz na myśli piszą, że blisko podeszła. Ja wczoraj ją karmiłam i dystns był całkiem spory, jakieś 5m no może ciut mniej

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszono mnie o pomoc w odłowieniu tej suni i mówiłam że moja trenerka się tego podjęła, a w razie gdyby to nie było możliwe - da namiary na miejsce gdzie mozna wypozyczyć klatkę łapkę. Ciągle czekamy tylko na sygnał kiedy.

Posted

Neris napisał(a):
Proszono mnie o pomoc w odłowieniu tej suni i mówiłam że moja trenerka się tego podjęła, a w razie gdyby to nie było możliwe - da namiary na miejsce gdzie mozna wypozyczyć klatkę łapkę. Ciągle czekamy tylko na sygnał kiedy.

Dziękuję Neris:loveu:
Tak jak pisałam, mogę sunię do naszego ciechanowskiego schronu zawieźć, ale traktuję to jako ostateczność, mam nadzieję, że jakiś dt się znajdzie.

Posted

Wczoraj nie byłam u suni, nie pojechałam z Wawy do domu, bo zaniemogłam. Dziś będę u królewny.

Jeśli chodzi o akcję: nie wiem czy dobrym pomysłam jest, żeby jakoś strasznie duzo osób tam było, to może tylko ja bardziej wystraszyć.
Myślę, że jeszcze z tydzień można tymczasu poszukać i jak nic się nie znajdzie do siebie do schronu ją zabiorę. Chyba tak będzie najlepiej. Przez najbliższy tydzień będę ja karmić, może się przekona, szkoda tylko, że nie mogę tego codziennie robić.
Wieczorem napiszę jak przebiegło karmienie.

Posted

spadl mi ten watek poprostu z nieba .....lezało mi to na sercu od dnia powrotu z dzialki tj. 21 .08 . Jadąc na dzialke na Mazury 06.08 wydaje mi sie ze jej nie widzialam ...chyba ze byla na tylach stacji ...rozgladalam sie za psiną takim malym tez biszkoptowym , ktorego jak jechalam w lipcu widzialam i nakarmilam ..ale jego nie widzialam . Jak mąz po mnie przyjezdzal 19.08 to powiedzial ze na tej stacji nie widzial tego malego ...ale jest duzy pies biszkoptowy ...jak sie tankowal to podszedl na pewna odleglość ...ale nie podchodzil ...jak wracalismy juz rozglądalismy sie czy jest i zobaczylam jak krazy tym bocznym chodnikiem przy dystrybutorach ...ale bylam z Nelą ....i nie bardzo wiedzialm co zrobic .....Takze ciesze sie ze Mycha mialas szeroko oczy otwarte :loveu: , jak tylko przydam sie do czegos np. podczas lapania suni , dajcie znac

Posted

Dzięki:loveu:
Dziś jej nie widziałam, może schowała się w trawie przed upałami, krążyłam po stacji i jej nie było. Ona zazwyczaj urzęduje z tyłu, tam gdzie tiry stają.
Jeśli chodzi o biszkoptowego maluszka, to widziałam go tylko raz, na stacji go teraz nie ma. Dziś za to wypatrzyłam kudłatego, średniej wielkości psiaka. Nic o nim nie wiem.

Mam tylko nadzieję, że nikt zły się sunią nie zajął.

Posted

[quote name='mycha101'] .......... lamia2 oferuje sterylkę, szczegółów niestety jeszcze nie znam.

Podtrzymuję ... ale w Warszawie, a z tego co widzę sunia pojedzie do Ciechanowa.

Miałam kiedyś podobną, ale ją wydałam jako jużaka :cool3:

Posted

ale podobne:-o
lamia dzięki:loveu:, sunia zawsze może do Ciechanowa pojechać przez Wawę:cool3:. u nas sie nie sterylizuje, więc jeśli jest w ciąży to urodzi psiaki:shake:
najgorsze jest to, że rano jej też nie widziałam, jeszcze po południu w drodze powrotnej zbadam stację.
martwię się:-(