lamia2 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ja tam nic nie wiem żeby sunia pojechała do domu. Quote
lamia2 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Chelsee cały czas jest w Siestrzeni, nikt się ze mną nie kontaktował :shake: Quote
Zmysł Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 lamia2 napisał(a):Chelsee cały czas jest w Siestrzeni, nikt się ze mną nie kontaktował :shake: a to niespodzianka..raczej Quote
mycha101 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Długo czekaliśmy na niespodziankę i taką dziś dostaliśmy. Chelsee w dniu dzisiejszym pojechała do swojego domku. Pani Ilona pojechała po Chelsee z weterynarzem, który po podaniu środka uspokajającego, wraz z pracownikami wsadzili pannę do auta (nie było łatwo) i odjechała. Pani Ilona bardzo zachwala stan Chelsee. Pięknie wygląda, odżywiona, piękna sierść, już nie taka dzika. Podobno pracownicy starali się ją oswajać. Teraz Chelsee spokojnie sobie odpoczywa w zamkniętym pomieszczeniu (P. Ilona ma jeszcze 3 inne psy, w tym jeden łobuziak). Z dwoma psiakami Chelsee już się zapoznała i wszystko przebiegło bardzo dobrze, został jeszcze jeden, ale to już jak Chelsee dojdzie do siebie. Zwiedzała też dom (pozostałe towarzystwo było zamknięte), podobno jest bardzo łagodna i ogólnie wszyscy są zachwyceni. Nic tylko się cieszyć. Kolejny psiak dostał swoją szansę i teraz nie pozostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia. BARDZO DZIęKUJę WSZYSTKIM, BEZ KTóRYCH CHELSEE NIE MOGłABY MIEć TEGO, CO MA TERAZ. DZIęKI ZA PIENIążKI I PAMIęć. :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: PANI ILONO łATWO NIE BYłO, DłUGO TO TRWAłO, ALE SIę DOCZEKLIśMY, BARDZO PANI DZIęKUJę ZA OKAZANE SERCE.:cool2::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :laola::laola: Quote
lamia2 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ja również bardzo się cieszę i życzę Chelsee wszystkiego dobrego w nowym domku :multi::multi::multi: Już mi smutno ;) Quote
dorota412 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 :sweetCyb:a ja juz nie wierzyłam. Wspaniale!!!! Quote
zdrojka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Czekały, czekały i się doczekały :multi: Wspaniałe wieści :loveu: Quote
Zmysł Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Trzymam kciuki, aby wieści były trwałe. Będzie dobrze Quote
Zmysł Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Czy są jakieś wieści? Jak się sunieczka odnajduje w domku? Quote
Olga132 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 jakos na poczatku wrzesnia Pani Ilona pisała do mnie maila - u Chelsee wszystko dobrze. Może mam jeszcze gdzies tego maila to wkleję. Quote
Zmysł Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Olga132 napisał(a):jakos na poczatku wrzesnia Pani Ilona pisała do mnie maila - u Chelsee wszystko dobrze. Może mam jeszcze gdzies tego maila to wkleję. no to fajnie, może uda Ci się jakieś zdjęcia? Quote
Olga132 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 zdjęc Pani Ilona mi nie przysyłała. Napisze do niej może mi coś przyśle. Quote
mycha101 Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Może do mnie dzwoniła, ale ja zmieniła numer i było zero kontaktu. Napiszę smska, może się odezwie. jestem bardzo ciekawa jak Chelsee sobie radzi. Quote
Zmysł Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Olga132 napisał(a):zdjęc Pani Ilona mi nie przysyłała. Napisze do niej może mi coś przyśle. dobrze byłoby zobaczyć tę mordkę Quote
Recommended Posts