dorota412 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 A coz tu taka cisza? Co slychac u naszej Sniezki? Smielej juz podchodzi do ludzi, a do budy wchodzi? Kiedy p.Ilona ja odbiera? :???: piszcie dziewczyny Quote
lamia2 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 dorota412 napisał(a):czy ktos cos wie???? Chelsee nadal strachliwa, zwłaszcza gdy w pobliżu pojawia się człowiek. Pięknie szczeka. Sunia najwyrażniej najlepiej czuje się w swoim kojcu, gdzie w środę widziałam jak leży brzuchem do góry. Miała jednodniową biegunkę po mleku, ale ogólnie jest w dobrej kondycji, apetyt jej nadal dopisuje, śpi w budzie ale jest bardzo czujna. Quote
Mośka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Co u Chelsee? Czy Pani Ilona już ją zabrała? Jak sunia się zachowuje? Quote
lamia2 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Mośka napisał(a):Co u Chelsee? Czy Pani Ilona już ją zabrała? Jak sunia się zachowuje? Chelsee nadal u nas, na temat jej socjalizacji najlepiej jakby się wypowiedziała Pani Ilona. Quote
dorota412 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Lamia napisz cos, bo pani Ilona nie czesto pisze:modla: a kiedy planuje zabrac Chelsee do domu? Quote
Zmysł Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Może ktoś ma ochotę wpisać się na "Listę trzydziestu"? Zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102233 Lamia2 już jest:loveu: Quote
lamia2 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 dorota412 napisał(a):Lamia napisz cos, bo pani Ilona nie czesto pisze:modla: a kiedy planuje zabrac Chelsee do domu? I nie często bywa u Chelsee. Quote
mycha101 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Jutro Pani I. może spodziewać się telefonu ode mnie. To już lekka przesada:mad: Quote
dorota412 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Najlepsze Życzenia Noworoczne dla suni i tych, ktorzy sie nia opiekuja. Mycha dowiedzialas sie czegos? Quote
mycha101 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Pani Ilona zabiegana i zapracowana, ale powiedziała, że ostatnio bywa u niej i 2 razy w tyg. Tzn w okresie świątecznym, a poza nim raz w tygodniu. Chelsee ma się świetnie, ale jest nadal dzikuską. Jak p. Ilona podjeżdża samochodem to ona strasznie szczeka, ale jak już podchodzi do klatki to ta jest przerażona. Dostała w prezencie szelki, ale na ich widok głupieje, inaczej panicznie się boi. P. Ilona zawsze przywozi jej jakieś dobroci i panienka przytyła i podobno ślicznie wygląda. Chelsee do domku pojedzie na początku marca. P. Ilona postanowiła nie zostawiać psiaków pod opieką budowlańców. Sama zamieszka tam już w marcu i to razem ze swoją gromadką. Będzie dobrze. Szczęśliwego Wam życzę:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lamia2 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Przepraszam za jakość zdjęć, ale było ciemno i padał śnieg. Dalej strachliwa Z obrzydzeniem odwraca ode mnie głowę Kuchna Pawła jej służy Quote
enia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Piękna!! a ona sama w kojcu sobie mieszka? nie ma żadnego kumpla? Quote
lamia2 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='enia']Piękna!! a ona sama w kojcu sobie mieszka? nie ma żadnego kumpla?[/QUOTE] Sama. Myślisz, żeby jej dać jakieś towarzystwo? Quote
enia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='lamia2']Sama. Myślisz, żeby jej dać jakieś towarzystwo?[/quote] Jesli tylko by chciala to czemu nie? p.Ilona ma chyba psiaki to by sunia nabrala oglady........ Quote
Ania W Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 A może dobrze zrobiłby jej pies, który ma bardzo pozytywny stosunek do człowieka? Tak, żeby mogła zobaczyć, że kontakt z człowiekiem może sprawiać przyjemność. Quote
lamia2 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 U nas jest 14 psów (z czego tylko 3-ch facetów), Kometa Chelsee bardzo lubi, ale on się nie nadaje do mieszkania na zewnatrz, Harry bez przerwy szczeka, więc będzie ją stresował, został Pimpek ... spróbuję za tydzień go do niej wstawić. Chcę być przy tym bo Pimpek jest wybredny jeśli chodzi o kobiety. Quote
zdrojka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Wg mnie, jeśli tylko ona go przyjmie, to świetny pomysł :p Quote
lamia2 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Zmysł odwiedził wczoraj Chelsee, niestety sunia nadal strachliwa. Pomysł z wprowadzeniem Pimpka do kojca Chelsee też nie wypalił, nie spodobała mu się laska ... woli mniejsze. Więcej chłopów brak. Quote
Recommended Posts