Nutusia Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Oj, to dwie zwalczające się marki - igrasz z ogniem, Józefko! ;) :D Quote
Kejciu Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Oj, to dwie zwalczające się marki - igrasz z ogniem, Józefko! ;) :D chyba własnie na odwrót :) bo chyba się połączyli :D Quote
Kejciu Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Bazarek dla Pepsi: http://www.dogomania.com/forum/topic/149359-mega-bazarrrrooo-kosmetyki-firmowe-ciuszki-książki-coś-dla-psa-dla-hugo-i-pepsi-do-2409-g-2200/page-1 Quote
Nutusia Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 chyba własnie na odwrót :) bo chyba się połączyli :D Naprawdę!?!?!? Niewiarygodne, po tylu latach "wojny"! Mam cichą nadzieję, że jeśli już zaprzestaną jakiejś produkcji, to Pepsi właśnie, a nie Coli... ;) Quote
UlaFeta Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 chyba własnie na odwrót :) bo chyba się połączyli :D nic o tym nie wiem:) Quote
malagos Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Pepsi Cola-Coca Cola hi jak kiedyś odchowywałam dwa ślepe kociątka, nazwalam je Dżin i Tonik :) Quote
Ziutka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 jak kiedyś odchowywałam dwa ślepe kociątka, nazwalam je Dżin i Tonik :) Fajnie :) Takie inne imiona :) Moja koleżanka ma Browara i Setkę Quote
Kejciu Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Pepsi i Co to nasz kolejny plan :) Quote
Ziutka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Pepsi i Co to nasz kolejny plan :) Jaśniej sis :D Quote
Kejciu Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 Jaśniej sis :D Jaśniej to Ty już wiesz najlepiej :) pij melise przed jutrem bo ja już się stresuję domkiem dla Lusi :) Quote
Kejciu Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 Pepsi i Co to nasz kolejny plan :) Co lej ny p i e s :D Quote
Kejciu Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 W najbliższą niedzielę Fanta towarzyszka niedoli Pepsi ma wizytę PA w Łomiankach - dom zapowiada się super - ale aby nie zapeszyć jeśli wszystko poszłoby zgodnie z planem i wizyta potwierdziłaby nasze odczucia z rozmowy tel - myślę że najwcześniejszym możliwym terminem na zawiezienie Fanty do DS byłby przyszły weekend ale na spokojnie. Gdyby tak się stać miało - Pepsi zabiorę wtedy do siebie do domu na tymczas bo zostawić jej samej w budzie nie możemy. Mogłybyśmy na szybko zorganizować PA dzisiaj i jutro zabrać 3 psy z hotelu ale raz - stres psów - jazda do Warszawy, czas jaki musimy poświęcić w DS Lusi ( Fantę jeszcze byśmy wzięły do środka ale Pepsi ? ) a psów w samochodzie nie zostawimy - długa podróż, kilka godzin jazdy napewno było by ogromnym przeżyciem....więc na spokojnie - przy dobrych wiatrach za tydzień znowu wyprawa do Ostrołęki nas czeka oj dzieje się dzieje..... Quote
Nutusia Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Hura! Hura! Hura! A drogę do Ostrołęki będziecie niedługo pokonywać z zamkniętymi oczami ;) Quote
Olena84 Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 A drogę do Ostrołęki będziecie niedługo pokonywać z zamkniętymi oczami ;) Byle otwarte miała ta co prowadzi;p Quote
Kejciu Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 O to to właśnie hehe my na dwie pary oczu prujemy Quote
Kejciu Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Pierwsze ugryzienie już za mną - w sobotę jak przyjechałyśmy z Ziutką po Lusię - próbowałyśmy na co sobie pozwoli Pepsi - założyłam podwójną rękawicę, siedziałam w boksie obok budy, przemawiałam, rzucałam smaczki ( jadła ) i w momencie podjęcia próby zbliżenia się - Pepsi mnie ugryzła w rękę... będzie ciężko.... Za tydzień w sobotę przyjeżdża do mnie Musimy kupić podkłady higieniczne - w Rossmanie są chyba po 11,90zł jeśli dobrze pamiętam ale na allegro kupowałam taniej kiedyś dla Tofika więc poszukam i zamówimy na allegro. Obroża i stress out jeszcze nie doszły - ale do soboty dojdą napewno. Ale co mi po obroży jak nie da się jej założyć :D Quote
Ziutka Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Kejciu, znalazłam i zamówiłam 10 paczek podkładów. Takie mam nadzieje, moga być ? http://allegro.pl/podklady-do-przewijania-bella-panda-60x60-10-szt-i5658343794.html Quote
Ziutka Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Super - idealne :) Uffff....kamień z serca :) Przyjdą od razu do Ciebie (znaczy się do rodziców) ;) Quote
Nutusia Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Oj, Pepsiaku - imię już Ci szczęście przyniosło, wiesz? ;) Kaś - ciężki egzamin przed Tobą, ale wiem, że zdasz go śpiewająco! :D Quote
Mattilu Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Żeby jeszcze Pepsi go zdała śpiewająco... Quote
Kejciu Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Żeby jeszcze Pepsi go zdała śpiewająco... Śpiewać też lepiej żeby nie śpiewała bo mnie sąsiedzi przechrzczą - pozatym ciekawe jak mój chory kot zareaguje...i ten zdrowy też :) no ale zobaczymy narazie się nie martwimy :) Quote
Nutusia Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 A pewnie! Trzeba myśleć pozytywnie, bo to też przynosi efekty :) Quote
Kejciu Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Ja już sobie wszystko powoli w głowie układam żeby się nie przywiązać itp :) ale jak to będzie pies " specjalny " to tym bardziej jak będzie sukces ( oby był ) będzie trudniej się rozstać... :) Quote
Recommended Posts