Jump to content
Dogomania

Pepsi - okruszek z Chrcynna - w BDT u Kejciu - dzikusek w trakcie oswajania

Recommended Posts

Posted

[URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/44464a4f6fbb70b4]44464a4f6fbb70b4med.jpg[/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/0a0bb0d345bc3d2b]0a0bb0d345bc3d2bmed.jpg[/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/b17743e939dd67dc]b17743e939dd67dcmed.jpg[/URL]

Posted

Bardzo porządna rezydencja :) Podłogę drewnianą, dobrze zaimpregnowaną, można szorować do woli. I na dworze pięknie potem schnie. A dla piesków jest bardzo przyjazna, bo... ciepła :)

Podkłady mają w sobie coś magicznego (jak pluszaki) - nie ma zmiłuj, muszą w końcu polec :D

Posted

Bardzo porządna rezydencja :) Podłogę drewnianą, dobrze zaimpregnowaną, można szorować do woli. I na dworze pięknie potem schnie. A dla piesków jest bardzo przyjazna, bo... ciepła :)

Podkłady mają w sobie coś magicznego (jak pluszaki) - nie ma zmiłuj, muszą w końcu polec :D

Właśnie mi się wydaje że ona nie jest zaimpregnowana ale się nie znam bo powiem szczerze jakoś tak specjalnie nie macałam hehe - wszystkie kojce są nowiutkie ale muszę dopytać własnie czy coś będzie robiła z podłogą :-) bo mnie to intryguje :)

Posted

Dostałam dwa fajne zdjęcia Pepsi od Oli mms :) wieczorkiem wstawię :)

Pepsi już śmielej wychodzi z budy - gdy Ola sprzątała w boksie to nawet podeszła bardzo blisko ale Ola nie wyciaga ręki udaje że jej nie widzi - ale widać postępy - myślę że jeszcze kilka dni i będzie ok.

Żadna z dziewczyn nie zdjęła sobie fartuszka - jakoś sobie dziewczyny radzą :-)

Posted

Prawdopodobnie w ten weekend nie uda nam się podjechać do Pepsi - możliwe że uda się w niedzielę - jeśli nie to będziemy chciały jechać w przyszły weekend Pepsi nie wychodzi na spacery - ale podczas sprzątania kojca już wychodzi z budy - wcześniej nie było takiej możliwości bo jak człowiek wchodził do boksu to strasznie się bała i zaszywała w budzie w rogu - teraz jest ciekawska i powoli wychyla nosek - nadal ma ubranko - Ola ma zrobić próbę zdjęcia jej sukienki - zobaczymy Fanta dostała szelki po Tofiku - dla Pepsi nie mamy nic - a że to mikrus to kupiłam w zooplusie obrożę i szelki bo próby wychodzenia będą zarówno w szelkach i obroży na wypadek wyrwania się tfu tfu - do tego adresatkę bo nie ma ( będziemy czipować ), smycz taką paskową i piłeczkę - koszt 57zł reszta zakupów to prezent ode mnie i Ziutki więc nie wpisujemy do rozliczenia - na zdjęciu tylko te zaznaczone na czerwono - Ziutka wstaw w rozliczenia [URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/e6bd5d65ab87bd59]e6bd5d65ab87bd59med.jpg[/URL]

Posted

Czyli udało się zdybać maliznę! :) Nie widać (niestety) na zdjęciach, że ona taka kruszynka, jeszcze mniejsza od Taszki. Ja też nie mogę zrobić Taszcze takich fotek, żeby było widać jej "tchórzofretkowość" ;)

Posted

Czekamy na paczkę z szelkami i obrożą - wczoraj moja koleżanka z pracy opowiadała mi jak to ich roczny piesek ( którego im znalazłam do adopcji ) wypiął się z szelek ponieważ zaatakował ich owczarek pijusa - szelki miała dosyć mocno dopasowane i Elizka mówi że nie wie jak to się stało ale w stresie poprostu wysunęła się z nich i zaczęła uciekać - na całe szczęście finał historii taki że psu nic się nie stało - ale wieczorne menele z dwoma psami owczarkami luzem vs Eliza w ciąży, jej mąż i sięgająca do połowy łydki Malta....

i jak sobie pomyślę gdyby Pepsi się tak wypięła to umarł w butach nie znajdziemy - dlatego poprosiłyśmy Olę aby sama nie robiła prób zapinania jej na smycz itp - wiadomo troszkę się znamy ale jednak wolimy przy tym być z Ziutką i chyba w weekend się wybierzemy do panienek, pojedziemy do weta jak się uda i zdejmiemy szwy - ale do soboty daleko więc tylko taki luźny temat póki co :-)

Musimy też zorganizować sobie czas na transport Lusi do DS - póki co ludzie nadal podtrzymują chcęć adopcji ale dopóki nie zawieziemy, nie odczekamy tydzień, dwa - to będziemy w niepewności ...