Olena84 Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Moją deklarację możecie podnieść na 10zł z tym, że we wrześniu nie wpłacę za cały rok tylko za 6miesięcy Olena we wrześniu postaram się przyszykować trochę fantów na bazarek ale nie umiem ich robić . Ewentualnie jak byś mogła Ty zrobić to bym Ci je przekazała . Nie liczyłabym na cud, czyli bdt i przyjęła ten domowy hotelik, bo to super opcja. Czyli teraz potrzebny transport?. Bardzo Wam dziękuje! Jeśli się uda moze ja go zawiozę w przyszły weekend 1 Quote
Olena84 Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Jestem, niestety niewiele mogę :( Hopanie też dużo znaczy;) Quote
danusiadanusia Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Olenko, ja Bogusia wesprę jednorazowo 100,- zł., poproszę nr konta, Quote
Martika&Aischa Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Bardzo Wam dziękuje! Jeśli się uda moze ja go zawiozę w przyszły weekend Olenko jeśli będą potrzebne fanty zapakuję i oczywiście wyślę. Trzymaj się chłopaku !!!! Wierzę że już niebawem Twój los się odmieni!!!!! :* :) Quote
Olena84 Posted August 27, 2015 Author Posted August 27, 2015 Olenko, ja Bogusia wesprę jednorazowo 100,- zł., poproszę nr konta, Olenko jeśli będą potrzebne fanty zapakuję i oczywiście wyślę. Trzymaj się chłopaku !!!! Wierzę że już niebawem Twój los się odmieni!!!!! :* :) Dziewczyny bardzo dziękuje, na psiaka pewnie bedę zbierać ja ale poczekajmy jeszcze chwile Quote
Nutusia Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Bogusław, jeszcze chwila i będziesz ocalony! :D Quote
Olena84 Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 No taka dłuższa chwila:(, jeśli ja go zawiozę to dopiero jak sie uda w przyszły weekend, bo samochód czeka na naprawę - na szczęście w ramach reklamacji Quote
Olena84 Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 tutaj: https://pl-pl.facebook.com/pages/Hotel-dla-ps%C3%B3w-U-Reksa/469778719761705 Quote
Martika&Aischa Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 psiaku kochany jeszcze chwilka ......... Quote
Martika&Aischa Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 tutaj: https://pl-pl.facebook.com/pages/Hotel-dla-ps%C3%B3w-U-Reksa/469778719761705 zapowiada się naprawdę fajnie :) Quote
Olena84 Posted August 29, 2015 Author Posted August 29, 2015 Ciocie Boguś już jedzie! Dam znać jak będzie wiadomo więcej! 3 Quote
Perełka1 Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Życzę Bogusiowi szczęścia. Mnie się "hotelik domowy" nie podoba. Na zdjęciach duży pies upchany do małej klatki, na drzwiach sznurki, psy zamykane w pokojach. Kameralność - wszędzie poupychane psy na małej powierzchni mieszkalnej. Domohotel nie przystosowany w ogóle do psów. Komuś podwinęła sie noga przy kredycie i ratuje się jak może psami. Jedna ni to buda na podwórku, najtańsza karma Rafi. Z każego kąta wychodzi psia głowa. Nie wiem, jak odnajdzie się tam chory Boluś, który potrzebuje spokoju. Mam nadzieję, że nie wyląduje w tej małej komnacie w klatce z kotem na głowie. Hotel domowy, bo brak środków na porządne kojce. Psy uwiązane w domu na smyczach. Gdzie będzie przebywał Boluś podczas nieobecności właścicieli? w Klatce? Przy pierwszym ataku się pokaleczy. Quote
Nadziejka Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Serducko kochane jedz jedz po nowe po lepsze zycie sciskamy ile sil Quote
kama210 Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 weszłam żeby napisać dobre wieści , i opisać coś dokłądnej , ale widze że chyba nie ma po co .. BO JUŻ sie zaczynają jakieś chore "teorie spiskowe " napisze na razie tyle --- Boguś już w hotelu :) zawiozła go Agnieszka z Jolą z Szydłowca ... ------------------------------------- co do Perełka1 - " .. jeszcze sie taki nie urodził który by każdemu dogodził " .. Mi by na myśl nie przyszło żeby na podstawie zdjeć wysnuć teorie o kredycie , i przewidywać takie sytuacje i inne takie ... jak powyżej .. tez sobie podrubię , bedzie się bardziej w oczy rzucało : prosze poszukać mu coś (według Ciebie ) lepszego .. nic nie stoi na przeszkodzie , najlepiej -- >> coś domowego i darmowego , z ogrodem , z dala od hałasu , blisko dobrych lecznic ------------- 4 Quote
Nadziejka Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 ludeczkowie cieszmy sie radujmy sie ze zaczela sie walka o zdrowie o zycie czarnuleczka wszystko sie ulozy kciuki trzymajmy i wzajemnie sie wspomagajmy pozdrawiam z nadzieja pe Olenko ja chwilowo ostalalm pr bez pieniazkow na dzien dzisiejszy moge slac serce do Ciebie jakies 20 ,25 zl ale ale oczywiscie wiecej bedzie tez Quote
Martika&Aischa Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Ciocie Boguś już jedzie! Dam znać jak będzie wiadomo więcej! ależ się cieszę :) Quote
Martika&Aischa Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 weszłam żeby napisać dobre wieści , i opisać coś dokłądnej , ale widze że chyba nie ma po co .. BO JUŻ sie zaczynają jakieś chore "teorie spiskowe " napisze na razie tyle --- Boguś już w hotelu :) zawiozła go Agnieszka z Jolą z Szydłowca ... ------------------------------------- co do Perełka1 - " .. jeszcze sie taki nie urodził który by każdemu dogodził " .. Mi by na myśl nie przyszło żeby na podstawie zdjeć wysnuć teorie o kredycie , i przewidywać takie sytuacje i inne takie ... jak powyżej .. tez sobie podrubię , bedzie się bardziej w oczy rzucało : prosze poszukać mu coś (według Ciebie ) lepszego .. nic nie stoi na przeszkodzie , najlepiej -- >> coś domowego i darmowego , z ogrodem , z dala od hałasu , blisko dobrych lecznic ------------- bardzo bardzo się cieszę :) najważniejsze że Boguś już bezpieczny :) Quote
Olena84 Posted August 29, 2015 Author Posted August 29, 2015 Hotelik był polecony przez pare osób, byłą tam sunia wycofana i otworzyła się właśnie w tym hoteliku. Pani jest cały czas w domu, jest 10 psiaków, mam nadzieje, że wszystko będzie jak najlepiej. Nie mam niestety możliwości sama wziać tego psa i bdt też nie mam:(. Ewo dziekuje Quote
zachary Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Super! Na jakie konto przelać pieniądze Bogusiowi? Quote
Olena84 Posted August 29, 2015 Author Posted August 29, 2015 Ciocie dzis wieczorem siade i wszystko powysyłam, dziekuje za deklaracje! Quote
jola&tina Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 kama210, nie obrażaj się, bo nie ma powodu :) Na podstawie zdjęć dużo można powiedzieć. Ja po oglądnięciu zdjęć miałam takie same odczucia jak Perełka1. Zarówno dom jak i posesja nie są przystosowane do hotelowania psów. Zwróć uwagę, gdzie leżą psy na zewnątrz. Jedno jest pewne i teraz ja pogrubię: Boguś będzie miał tam duuuużo lepiej jak w schronisku 2 Quote
kama210 Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 nie obrażam się , bo nie mam o co .. -- po prostu nie mam siły i czsu siedzieć i tłumaczyć się przeciez każdy mógł "protestować " .. to by Aga z Jolką zamiast Bogusia dzisiaj zawiozły mi Gabi do Krakowa która gnije w Punkcie 5 miesiecy do domu tymczasowego (bo taki miałam wybór - albo wiozą Bogusia albo Gabii ) przecież cały czas można mu szukać innej miejscówki .. najlepiej domu stałego ---- ... cieszłyłam sie że mógł opuścić Punkt , i udało sie go szybko wyciągnąć .. ale ..... juz nie komentuję wiećej , pozostałe 20 psów gnije za kratami i tez czeka na taką szansę jak on , aby opuścić kraty lub uniknąć schroniska .. zdjecie z odjazdu z Punktu https://www.facebook.com/PunktPrzetrzymanSzydlowiec/photos/gm.1630818733839264/939940592745432/?type=1&theater 1 Quote
jola&tina Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 ........ pozostałe 20 psów gnije za kratami i tez czeka na taką szansę jak on , aby opuścić kraty lub uniknąć schroniska .. I to jest najważniejsze, że Boguś opuścił Punkt i uniknął schroniska! Trzeba go teraz zdiagnozować i .... szukać domu. Śliczny psiak :) Quote
Recommended Posts