Jump to content
Dogomania

W Swoim Domku -Młoda LUNA-Dysplazja stawów biodowych...w planie komórki macierzyste...potrzebuje pomocy.

Recommended Posts

Posted

Bardzo chce podziękować za wplaty na leczenie Lunki takim ludziom o wielkim sercu
Ala Chrzanowska-10
Havanka-5
Lilka105-37,5
Bgra-90
Koja-10
Ewa Gonzales-14
Dla luny 18,30
Maruda-10
Basia111-13,30
Olena84-10
Sonej666-5
Gabi 79-270
Figunia-10
Ania75-20
Anecik-90

Bardzo dziekuje

Posted

Tak Luńcia to prawdziwa gwiazda :)

Heaven&Lily wstępnie ustaliła termin sterylizacji i w tym samym znieczuleniu badań Rtg -koszt 460 zł w ZakopianceVet.

Oby wszystko poszło z planem.

Posted

Dzień dobry a może lepiej dobry wieczór mamy juz termin na zdjęcie bioder i sterylizację dzis byly zrobione badania krwi.prosimy bądźcie z nami w poniedziałek o 13 00 . Mamy nadzieję że wszystko będzie dobrze.

Posted

Dzień dobry a może lepiej dobry wieczór mamy juz termin na zdjęcie bioder i sterylizację dzis byly zrobione badania krwi.prosimy bądźcie z nami w poniedziałek o 13 00 . Mamy nadzieję że wszystko będzie dobrze.

Halo :) Heaven&Lily dzięki,będę myślami ciągle z Wami.

Nie martw się,z pewnością nie pierwszą sunię tam ciachają,świetnie,że udało się zgrać i zdjęcia w czasie jednego znieczulenia ogólnego :)

bo narkoza nie jest obojętna dla nikogo :( jeden problem mniej :)

Posted

A ja uprzejmię donoszę iż dla Luneczki poleciały pieniążki z bazarku w kwocie 225 zł :) jak dolecą proszę o potwierdzenie również na bazarku :) Dziękuję :)

link do bazarku :)

http://www.dogomania.com/forum/topic/148238-dok%C5%82adamy-fashion-by-milady-ciuszki-i-drobiazgi-2508-2000/#entry16335558

piękna kwota Marticzko :) dziękuję i gratuluję !

pol_pl_Bukiet-Bajeczny-2287_1.jpg

Heaven&Lily z pewnością natychmiast potwierdzi  :)

Rozmawiałam z dr Kemilewem,do oceny i ewntualnej kwalifikacji ustosunkuje się po wykonaniu nowych zdjęć Rtg-tak podejrzewałam.

Jego zdaniem,dobrze,żeby Lunkę skonsultować z ortopedą i wtedy ponowny kontakt.

Warto spytać ortopedę co sądzi o ewentulanym podaniu Lunie komórek.

Elżbieta z tego co wiem rozmawiała...ale może o tym sama napisze,co w zamian zaproponował wet.

już biegnę na pierwszą stronę zapisać wynik bazaraku :) ;) :)

Posted

Witam pragnę podziękować Marticzce za następną wpłatę 225 zl i Mackowi 50 zl . W poniedziałek juz będziemy po zdjęciach i sterylizacji. Tam gdzie idziemy jest bardzo dobry ortopeda po zrobieniu zdjęć wyslucham również jego zdania. Dzwonilam również do dwuch weterynarzy o podanie luni komórek macierzystych ale zaproponowali kwas hialuronowy zamiast komórek.twierdza że będzie tak samo działać a obydwa sposoby będzie trzeba powtarzać wiec i cenowo kwas będzie można dluzej podawać bo jest dużo tańszy. Ja poczekam na zdjęcie i rozmowę z dr.Kemilewem i w Krakowie z dr. Martinem Nowakiem z zakopiankiwet.

Posted

Witam pragnę podziękować Marticzce za następną wpłatę 225 zl i Mackowi 50 zl . W poniedziałek juz będziemy po zdjęciach i sterylizacji. Tam gdzie idziemy jest bardzo dobry ortopeda po zrobieniu zdjęć wyslucham również jego zdania. Dzwonilam również do dwuch weterynarzy o podanie luni komórek macierzystych ale zaproponowali kwas hialuronowy zamiast komórek.twierdza że będzie tak samo działać a obydwa sposoby będzie trzeba powtarzać wiec i cenowo kwas będzie można dluzej podawać bo jest dużo tańszy. Ja poczekam na zdjęcie i rozmowę z dr.Kemilewem i w Krakowie z dr. Martinem Nowakiem z zakopiankiwet.

niech wyjdą Luneczce na zdrówko :* :) i oczywiście kciuki cały czas zaciśnięte :) :) :) Bądź dzielna dziewczynko kochana :* :)

Posted

W domu tymczasowym Luny robi się gorąco,Lunka wprawdzie jeszcze nic nie wyczuwa,ale Heaven&Lily rwie włosy z głowy,żeby jutro wszystko poszło dobrze.Mnie też  się udzieliło.

Na pierwszej stronie wkleiłam zdjęcia badań Lunki,czekam jeszcze na zdjęcie faktury.

Dziękuję Darczyńcom bo to wszystko dzieje się dzięki Wam :) 

Trzymajcie kciuki :)

Posted

kciuki zaciśnięte :) powodzenia dziewczynki :* :) Bądźcie dzielne :) :) :)

Marticzko Tobie specjalne podziękowania,bez Ciebie ...sama zresztą wiesz :) 

jutro będzie ciężki dzień,no a jak tu pracować z zaciśniętymi kciukami ;)

• Upvote 1
Posted

Marticzko Tobie specjalne podziękowania,bez Ciebie ...sama zresztą wiesz :)

jutro będzie ciężki dzień,no a jak tu pracować z zaciśniętymi kciukami ;)

będziemy myślami z naszą Luneczką :) ciepłe i dobre myśli potrafią czynic cuda ;)

• Upvote 1
Posted

Bądźcie z nami bo się boimy jutro ten ważny dzień. Zdjęcie i sterylizacja. Jurto 13 00 bądźcie z nami

Elżbietko  musi być dobrze:)

mamy nowe,jeszcze gorące zdjęcia :

jakby coś przeczuwała...biedna sunia.

2aim0c5.jpg

śledzi każdy krok opiekunki,no wyraźnie udziela się Jej zdenerwowanie :(

10dt6oi.jpg

z Heaven...najwierniejszą przyjaciółką ...

168igkx.jpg

eiqnp4.jpg

daj buziaka Heaven i trzymaj kciuki za jutro :(

2r4mkj8.jpg