Heaven&Lily Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Zdjęcia będą koło 14 września bo zaczynam urlop i chce odrazu zrobić sterylizację wiec na pewno odrazu podamy jak postępuje dysplazja .pozdrawiam Quote
Heaven&Lily Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Bardzo chce podziękować za wplaty na leczenie Lunki takim ludziom o wielkim sercu Ala Chrzanowska-10 Havanka-5 Lilka105-37,5 Bgra-90 Koja-10 Ewa Gonzales-14 Dla luny 18,30 Maruda-10 Basia111-13,30 Olena84-10 Sonej666-5 Gabi 79-270 Figunia-10 Ania75-20 Anecik-90 Bardzo dziekuje Quote
Maciek777 Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Dzisiaj Heaven&Lily podesłała nowe zdęcia :)z dzisiejszego spacerku :) http://i57.tinypic.com/nn4hav.jpg http://i61.tinypic.com/14m739k.jpg http://i59.tinypic.com/141ty05.jpg http://i58.tinypic.com/xm6a0i.jpg ...górskiego :D Super :) Quote
marmosia Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Dzisiaj Heaven&Lily podesłała nowe zdęcia :)z dzisiejszego spacerku :) Czadowe zdjęcia :) Quote
Bgra Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Tak Luńcia to prawdziwa gwiazda :) Heaven&Lily wstępnie ustaliła termin sterylizacji i w tym samym znieczuleniu badań Rtg -koszt 460 zł w ZakopianceVet. Oby wszystko poszło z planem. Quote
Heaven&Lily Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Dzień dobry a może lepiej dobry wieczór mamy juz termin na zdjęcie bioder i sterylizację dzis byly zrobione badania krwi.prosimy bądźcie z nami w poniedziałek o 13 00 . Mamy nadzieję że wszystko będzie dobrze. Quote
Bgra Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Dzień dobry a może lepiej dobry wieczór mamy juz termin na zdjęcie bioder i sterylizację dzis byly zrobione badania krwi.prosimy bądźcie z nami w poniedziałek o 13 00 . Mamy nadzieję że wszystko będzie dobrze. Halo :) Heaven&Lily dzięki,będę myślami ciągle z Wami. Nie martw się,z pewnością nie pierwszą sunię tam ciachają,świetnie,że udało się zgrać i zdjęcia w czasie jednego znieczulenia ogólnego :) bo narkoza nie jest obojętna dla nikogo :( jeden problem mniej :) Quote
Bgra Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Też będę trzymała kciuki :) marmosiu na Ciebie zawsze można liczyć :) dzięki ! Quote
Martika&Aischa Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 kciuki zaciśnięte z całych sił :) Quote
yolanovi Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Ja też cały czas podczytuje i zaglądam, choć nie piszę, bo mi smutno i byle jak, ale za Luneczkę kciuki mocno zaciskam. Będzie dobrze Quote
Martika&Aischa Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Ja też cały czas podczytuje i zaglądam, choć nie piszę, bo mi smutno i byle jak, ale za Luneczkę kciuki mocno zaciskam. Będzie dobrze Joluś główka do góry :* :* :* Quote
Martika&Aischa Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 A ja uprzejmię donoszę iż dla Luneczki poleciały pieniążki z bazarku w kwocie 225 zł :) jak dolecą proszę o potwierdzenie również na bazarku :) Dziękuję :) link do bazarku :) http://www.dogomania.com/forum/topic/148238-dok%C5%82adamy-fashion-by-milady-ciuszki-i-drobiazgi-2508-2000/#entry16335558 Quote
Bgra Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 A ja uprzejmię donoszę iż dla Luneczki poleciały pieniążki z bazarku w kwocie 225 zł :) jak dolecą proszę o potwierdzenie również na bazarku :) Dziękuję :) link do bazarku :) http://www.dogomania.com/forum/topic/148238-dok%C5%82adamy-fashion-by-milady-ciuszki-i-drobiazgi-2508-2000/#entry16335558 piękna kwota Marticzko :) dziękuję i gratuluję ! Heaven&Lily z pewnością natychmiast potwierdzi :) Rozmawiałam z dr Kemilewem,do oceny i ewntualnej kwalifikacji ustosunkuje się po wykonaniu nowych zdjęć Rtg-tak podejrzewałam. Jego zdaniem,dobrze,żeby Lunkę skonsultować z ortopedą i wtedy ponowny kontakt. Warto spytać ortopedę co sądzi o ewentulanym podaniu Lunie komórek. Elżbieta z tego co wiem rozmawiała...ale może o tym sama napisze,co w zamian zaproponował wet. już biegnę na pierwszą stronę zapisać wynik bazaraku :) ;) :) Quote
Heaven&Lily Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Witam pragnę podziękować Marticzce za następną wpłatę 225 zl i Mackowi 50 zl . W poniedziałek juz będziemy po zdjęciach i sterylizacji. Tam gdzie idziemy jest bardzo dobry ortopeda po zrobieniu zdjęć wyslucham również jego zdania. Dzwonilam również do dwuch weterynarzy o podanie luni komórek macierzystych ale zaproponowali kwas hialuronowy zamiast komórek.twierdza że będzie tak samo działać a obydwa sposoby będzie trzeba powtarzać wiec i cenowo kwas będzie można dluzej podawać bo jest dużo tańszy. Ja poczekam na zdjęcie i rozmowę z dr.Kemilewem i w Krakowie z dr. Martinem Nowakiem z zakopiankiwet. Quote
Martika&Aischa Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Witam pragnę podziękować Marticzce za następną wpłatę 225 zl i Mackowi 50 zl . W poniedziałek juz będziemy po zdjęciach i sterylizacji. Tam gdzie idziemy jest bardzo dobry ortopeda po zrobieniu zdjęć wyslucham również jego zdania. Dzwonilam również do dwuch weterynarzy o podanie luni komórek macierzystych ale zaproponowali kwas hialuronowy zamiast komórek.twierdza że będzie tak samo działać a obydwa sposoby będzie trzeba powtarzać wiec i cenowo kwas będzie można dluzej podawać bo jest dużo tańszy. Ja poczekam na zdjęcie i rozmowę z dr.Kemilewem i w Krakowie z dr. Martinem Nowakiem z zakopiankiwet. niech wyjdą Luneczce na zdrówko :* :) i oczywiście kciuki cały czas zaciśnięte :) :) :) Bądź dzielna dziewczynko kochana :* :) Quote
Bgra Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 W domu tymczasowym Luny robi się gorąco,Lunka wprawdzie jeszcze nic nie wyczuwa,ale Heaven&Lily rwie włosy z głowy,żeby jutro wszystko poszło dobrze.Mnie też się udzieliło. Na pierwszej stronie wkleiłam zdjęcia badań Lunki,czekam jeszcze na zdjęcie faktury. Dziękuję Darczyńcom bo to wszystko dzieje się dzięki Wam :) Trzymajcie kciuki :) Quote
Martika&Aischa Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 kciuki zaciśnięte :) powodzenia dziewczynki :* :) Bądźcie dzielne :) :) :) Quote
Bgra Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 kciuki zaciśnięte :) powodzenia dziewczynki :* :) Bądźcie dzielne :) :) :) Marticzko Tobie specjalne podziękowania,bez Ciebie ...sama zresztą wiesz :) jutro będzie ciężki dzień,no a jak tu pracować z zaciśniętymi kciukami ;) 1 Quote
Martika&Aischa Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Marticzko Tobie specjalne podziękowania,bez Ciebie ...sama zresztą wiesz :) jutro będzie ciężki dzień,no a jak tu pracować z zaciśniętymi kciukami ;) będziemy myślami z naszą Luneczką :) ciepłe i dobre myśli potrafią czynic cuda ;) 1 Quote
Bgra Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 będziemy myślami z naszą Luneczką :) ciepłe i dobre myśli potrafią czynic cuda ;) oj to prawda :) Quote
Bgra Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Lunko trzymać kciuki to chyba będziemy tylko z Marticzką na zmianę :( Quote
Heaven&Lily Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Bądźcie z nami bo się boimy jutro ten ważny dzień. Zdjęcie i sterylizacja. Jurto 13 00 bądźcie z nami Quote
Lili8522 Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Trzymamy kciuki ! :) Będzie dobrze ! 1 Quote
Bgra Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Bądźcie z nami bo się boimy jutro ten ważny dzień. Zdjęcie i sterylizacja. Jurto 13 00 bądźcie z nami Elżbietko musi być dobrze:) mamy nowe,jeszcze gorące zdjęcia : jakby coś przeczuwała...biedna sunia. śledzi każdy krok opiekunki,no wyraźnie udziela się Jej zdenerwowanie :( z Heaven...najwierniejszą przyjaciółką ... daj buziaka Heaven i trzymaj kciuki za jutro :( Quote
Recommended Posts