Havanka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Trzymam za to kciuki aby szybko też wyszła. Jej śliczna mordeczka aż się prosi o to. Jest bardzo smutna i zrezygnowana. Oby i jej się udało. Quote
Tola Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Jest bardzo smutna i zrezygnowana. Oby i jej się udało. Musimy coś wymysleć, bo sunia straciła towarzyszkę, będzie jej jeszcze trudniej :( Quote
Jo37 Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Wróciła ta jaśniejsza z bannerka . Musimy się zmobilizować i coś dla niej załatwić. Quote
b-b Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 O, boziu, ktora musiala wrocic ? Ta brązowo czarna :( Trzeba i ją maleńką wyciągnąć :( Quote
Havanka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015   Musimy coś wymysleć, bo sunia straciła towarzyszkę, będzie jej jeszcze trudniej :(  Tak... musimy. Tylko gdzie ją ulokować? To malutka psinka, nie zajmie dużo miejsca. Tolu a jak zdrowie Pani Olinki? Quote
Jo37 Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Reklamujmy nasze bazarki na sunie. Może uda się uzbierać na hotel. Quote
mar.gajko Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Ale jak to wróciła? A gdzie była? Quote
Tola Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015    Tak... musimy. Tylko gdzie ją ulokować? To malutka psinka, nie zajmie dużo miejsca. Tolu a jak zdrowie Pani Olinki? Nie bardzo :( Quote
b-b Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Ale jak to wróciła? A gdzie była? Omyłkowo wyprowadzono ją a nie czarną, która dzisiaj pojechała do BDT. Biedulka :( Quote
Tola Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Omyłkowo wyprowadzoną ją a nie czarną, która dzisiaj pojechała do BDT. Biedulka :( Ona czekała od rana w osobnym pomieszczeniu razem z Silverkiem :( Serce mi pękało, jak musiała wrócić. Quote
mar.gajko Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Ona czekała od rana w osobnym pomieszczeniu razem z Silverkiem :( Serce mi pękało, jak musiała wrócić. O kurna. Bida. Quote
wieso Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 O, Matko, zeby tylko psy jej nic nie zrobily :( Quote
Tola Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Czarna czeka na wypis [url=http://www.fotosik.pl/zdjecie/d4e5427d99eace9e][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/8bafb9d3b1e51817][/URL] po kąpieli u zadry [url=http://www.fotosik.pl/zdjecie/5cacf30eefca43be][/URL] Quote
Nadziejka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Cud ze sie choc jednej serdulince udalo cud ogromnie zal tej bidulineczki drugiej :( :( ale moze sie uda moze sie uda wierzmy i reklamujmy zapraszajmy pytajmy u mnie psijaciolki zakocone i zapsinkowene przez gonzikow bo ja tez czesto pytam i szukam i dla Krebeusia przecudnego tez sercem szukam i szukam i nkt nie dzwoni nikt nie chce misia duzego cudnego do serca i domku swego ech ... :( Quote
Onaa Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 Na poczatku watku bylo info ile maja w klebie i potem pisalam ze skoro czarna mniejsza to ja moge wziac. Biedna ta laciatka teraz zwł ze juz pewnie myślała ze wychodzi. 1 Quote
Onaa Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 Przepraszam bo to ja pomylilam wielkosc suczek ale to dlatego ze ta czarna mi zapadla w serce. Ale skoro to ta druga mniejsza to ok, Quote
terra Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Przepraszam bo to ja pomylilam wielkosc suczek ale to dlatego ze ta czarna mi zapadla w serce. Ale skoro to ta druga mniejsza to ok, O matko! Biedna maleńka :( Prawdę mówiąc też tak zrozumiałam, że Onaa weźmie czarnulkę. Czy to oznacza, że ta mała też wchodzi w grę? Quote
b-b Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Ta bidula co została śniła mi się dzisiaj :( Sen był tak straszny, że nie chcę go pamiętać! Quote
Figunia Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Ta bidula co została śniła mi się dzisiaj :( Sen był tak straszny, że nie chcę go pamiętać! Będzie odwrotnie b-b, czyli DOBRZE :) Ze snami tak bywa, rzadko który bywa proroczy. Quote
Gabi79 Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Ona czekała od rana w osobnym pomieszczeniu razem z Silverkiem :( Serce mi pękało, jak musiała wrócić. Mnie serce pękło, jak to przeczytałam, ale nie można się załamywać, trzeba bidulkę wyciągnąć. Niestety nie mogę zaoferować DT. Zrobię bazarek Quote
b-b Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Bazarek dla małej, która została w schronisku.http://www.dogomania.com/forum/topic/333391-w%C3%B3zek-dla-psa-torba-kojec-i-klatka-dla-suni-ze-schroniska-do-2808-2000/?p=16566996 Fanty podarowała wieso :) Kochani podsyłajcie link znajomym, może też gdzieś na FB warto by było go zamieścić. Quote
mar.gajko Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Jak tam czarnulka? Komu mam przelać deklarację na maluszka? Quote
Tola Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Na poczatku watku bylo info ile maja w klebie i potem pisalam ze skoro czarna mniejsza to ja moge wziac. Biedna ta laciatka teraz zwł ze juz pewnie myślała ze wychodzi. Przepraszam bo to ja pomylilam wielkosc suczek ale to dlatego ze ta czarna mi zapadla w serce. Ale skoro to ta druga mniejsza to ok, Onaa - to nie jest Twoja wina, ja też być może coś niejasno pisałam. czarna jest wyżśza, ale niewiele, za to brązowa - prawdopdobnie cięższa, bo ma trochę nadwagę. Myślę, że dobrze się stało, bo przecież nie wiadomo, kiedy u Ciebie zwolni się miejsce... Miałyśmy 2 czekające w schronie suczki - teraz mamy tylko jedną. Nigdy nie darowałabym sobie, gdybym nie wykorzystała tej szansy od pati, a coś by stało się tej czarnej... Drżę o tą, która pozostała :( Jak tam czarnulka? Komu mam przelać deklarację na maluszka? Deklaracje zbiera Jo37, ale jest teraz na wyjeżdzie,napiszę do niej, jutro porozsyła nr konta. Quote
Havanka Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Ciągle myślę o tej, która została w schronie. Takie maleństwo i nie ma się gdzie podziać. Ciekawe, jak sie miewa czarnulka w nowym miejscu. Quote
Recommended Posts