Onaa Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 Wykupiłam pakiet ogłoszen dla czarnej suni. Quote
Tola Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Zaglądam z nadzieją na odmianę losu sunieczek Quote
Nadziejka Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Zagladam z kciukami za malineczki dwie Quote
mar.gajko Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Siedzą w głowie te małe bidy dwie. Takie bezradne. Quote
Agnieszka103 Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 W końcu już jestem i zaglądam do sunieczek. Cieszę się, że są kolejne osoby chcące pomóc. Dziękuję :) Quote
b-b Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Zaglądam i ja...i zabieram się za robienie spóźnionych zdjęć. Niestety wczoraj cały dzień poza domem. Quote
Havanka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Kochani, dziś czarna sunia opuszcza schron ! Na DT bierze ją PatiC. Niestety moze wziąć tylko jedną suczkę. Druga zostaje... Trzymajcie mocno kciuki ! 1 Quote
Gabi79 Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Wspaniale, że chociaż jedna sunia będzie miała DT. Jeszcze tylko dla drugiej trzeba coś znaleźć. Quote
terra Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Zaciskam kciuki, Bazarek dla suniek: http://www.dogomania.com/forum/topic/333383-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-2-zapomnianych-smutnych-suczek/?p=16565549 1 Quote
Onaa Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Szkoda że bierze czarną sunię - pisałam wczesniej że mogę tę mniejszą. Myślałam, że szukamy dt dla tej łaciatej suni. Quote
b-b Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Wspaniale, że chociaż los jednej suni się odmieni. Będzie miała wątek na Dogo. Quote
Havanka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Wspaniale, że chociaż jedna sunia będzie miała DT. Jeszcze tylko dla drugiej trzeba coś znaleźć. Tak Gabi, nie wyobrażam sobie, zeby ją tam zostawic samą. One zawsze trzymały się razem. Quote
Onaa Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 A Pati nie moze tej drugiej suni na dt wziać? Troche mi przykro ze pominieto oferowana przeze mnie pomoc. Ale coz. Mam nadzieje ze dla obu sun bedzie juz wkrotce najlepiej. Moze ktos prźejmie w takim razie prowadzenie watku. Quote
Havanka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Onaa, obie suczki potrzebują pomocy, obie są mniej więcej tej samej wielkości. Poza tym pisałaś, ze mozesz dać DT, wtedy, gdy Twoja sunia na tymczasie, znajdzie dom. Nie wiadomo kiedy to będzie. Onaa, przepraszam, ale przejrzałam wątek i nie znalazłam info, ze chcesz wziąć tylko tą czarnulkę. Mam zdjęcia Czarnulki ale już bez schroniskowych krat: Quote
mar.gajko Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Szkoda że bierze czarną sunię - pisałam wczesniej że mogę tę mniejszą. Myślałam, że szukamy dt dla tej łaciatej suni. Ale ta czarna jest własnie większa, moim zdaniem. Quote
mar.gajko Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 A Pati nie moze tej drugiej suni na dt wziać? Troche mi przykro ze pominieto oferowana przeze mnie pomoc. Ale coz. Mam nadzieje ze dla obu sun bedzie juz wkrotce najlepiej. Moze ktos prźejmie w takim razie prowadzenie watku. Onaa nikt Cie nie pomijał, raczej wręcz przeciwnie, usiłowałyśmy się domówić kiedy byś mogła wziąć sunie na DT. Stwierdzilaś, że jak twój tymczas znajdzie dom, i wspomnialaś o końcu października. Jest jeszcze druga sunia i ona czeka. Quote
Tola Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Szkoda że bierze czarną sunię - pisałam wczesniej że mogę tę mniejszą. Myślałam, że szukamy dt dla tej łaciatej suni. A Pati nie moze tej drugiej suni na dt wziać? Troche mi przykro ze pominieto oferowana przeze mnie pomoc. Ale coz. Mam nadzieje ze dla obu sun bedzie juz wkrotce najlepiej. Moze ktos prźejmie w takim razie prowadzenie watku. Onaa - mniejsza jest właśnie ta brązowa sunia; pisałaś, ze chcesz wziąć mniejszą... Pytałaś tez o charaktery dziewczynek, obawiałaś się o konflikty - to własnie ta brązowa sunia jest bardziej otwarta, mniej wycofana, czarna zawsze stała w boksie na uboczu, widać to na zdjęciach... Wybacz, jeśli czujesz się urażona, ale nie mogłam zmarnować takiej szansy - pati tak zapadły w serce smutne oczy obu suniek, że chce zabrać czarnulkę do siebie do BDT. Spróbujmy razem pomoc drugiej suni, tym bardziej, ze dzisiaj pracownik pomylił się i rano odzielił brązowa sunieczkę. Mała musiała potem znowu wrócic do boksu :( Ale pozostał przygotowany wypis - moze to znak, ze już niedługo... 1 Quote
b-b Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Havanko pierwsza miniaturka do Silverek :) Quote
Havanka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Havanko pierwsza miniaturka do Silverek :) No, jasne ! Ale się pomyliłam ! Coś mi nie pasowało...ale myślałam, ze to po kąpieli taka zmiana. Quote
b-b Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 No, jasne ! Ale się pomyliłam ! Coś mi nie pasowało...ale myślałam, ze to po kąpieli taka zmiana. Ja też tak myślałam ,że jej włoski zrobiły się puszyste po kąpieli...ale byłam u Silverka a tam to samo zdjęcie :) Bardzo podobne psinki są :) Quote
b-b Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Mała musiała potem znowu wrócic do boksu :( Ale pozostał przygotowany wypis - moze to znak, ze już niedługo... Trzymam za to kciuki aby szybko też wyszła. Jej śliczna mordeczka aż się prosi o to. Quote
Recommended Posts