Jump to content
Dogomania

Paputek za TM :( :(:( Płaczemy ze szczęścia - Pszeniczny już w swoim domu w Warszawie :)

Recommended Posts

Posted

No, wlasnie wrocilismy, nie bylo netu w glebokiej Bawarii, jeszcze nie wszystko przeczytalam, Co sie dzieje, Pszeniczny bedzie mial dom, nie wierze, nie bylo mnie a tu takie niespodzianki.....

Posted

Poproszę o konto do wpłaty dla Pszenicznego :).

A za Pszenicznego trzymam nieustająco kciuki :).

Poszło na PW :) 

Guest TyŚka
Posted

I ja kciukuję dalej, ale powoli mi palce zaczynają blednąć :D

Posted

No, wlasnie wrocilismy, nie bylo netu w glebokiej Bawarii, jeszcze nie wszystko przeczytalam, Co sie dzieje, Pszeniczny bedzie mial dom, nie wierze, nie bylo mnie a tu takie niespodzianki.....

Witaj Wiesiu ! Mam nadzieję, ze wypoczęłaś w tej głębokiej Bawarii !
Naszemu chłopakowi kroi się super domek w stolicy !

Kochani, można już puścić kciuki !!!
Pszeniczny już nie jest bezdomny !
Posted

To może ja pierwsza. Psiak będzie mieszkał na Starym Żoliborzu razem z parą młodych ludzi.

Pani pracuje w domu więc psiak będzie mógł spokojnie przystosować się do  życia w dużym

mieście. Ludzie świadomi bo od roku przygotowywali się do przygarnięcia psa.

Państwo wybierają się po Pszenicznego do Murki. Wszystkie szczegóły dograją z Martą'

Na pierwszy rzut oka to jeden z lepszych domów jaki sprawdzałam..

• Upvote 4
Posted

To może ja pierwsza. Psiak będzie mieszkał na Starym Żoliborzu razem z parą młodych ludzi.

Pani pracuje w domu więc psiak będzie mógł spokojnie przystosować się do  życia w dużym

Państwo wybierają się po Pszenicznego do Murki. Wszystkie szczegóły dograją z Martą'

Dziękujemy za relację z wizyty :) Przynajmniej już jeden kciuk wolny od trzymania... :) Miejmy nadzieję,że Pszeniczny wygrał swój los na loterii i będzie miał wspaniały i kochający domek :) Myślę,że wieści i fotki też będą...?

Posted

[url=http://emotikona.pl/emotikony/]hura.gif[/url]

Jo37 - bardzo dziękujemy za wizytę [url=http://emotikona.pl/emotikony/]16icon_kiss.gif[/url]

Ciesze się od chwili, kiedy do mnie zadzwoniłaś :)

Pani bardzo podobała mi się w rozmowie tel, ale trzeba było poczekać na potwierdzenie :)

Rozmawiałam już z przyszłą pańcia Pszenicznego, cieszy się razem z nami i dziękuje wszystkim za okazane zaufanie :)

Jak wszystko uda się załatwić, to rodzina przyjedzie po psiaka w następny poniedziałek.

Pszeniczny dostanie dużo miłości :)

Dziękujemy za relację z wizyty :) Przynajmniej już jeden kciuk wolny od trzymania... :) Miejmy nadzieję,że Pszeniczny wygrał swój los na loterii i będzie miał wspaniały i kochający domek :) Myślę,że wieści i fotki też będą...?

Będą zdjęcia, informacje, powiedziałam  pani o dogomanii, Jo37  chyba też :)

A ja mam juz emotikonki - Maciek777 podesłał mi link :)

http://emotikona.pl/emotikony/?page=0

• Upvote 1
Posted

Wieso - witaj :)

Czytaj, czytaj kochana, bo tutaj dzieje się kolejna bajka :)

Posted

Cudne wieści.

Maciek777 dziękuję za podesłanie Toli emotikonek. Chętnie skorzystałam [url=http://emotikona.pl/emotikony/]papa.gif[/url]

Zastanawiałam się właśnie skąd Wy je macie. Jaki człowiek tępy

Posted

Wspaniale kochany psiaku, że będziesz miał kochający dom!!!

Tolu może to trochę za szybko ale skoro  tak szczęście ostatnio sprzyja ...to może zacząć się rozglądać za kolejnym psiakiem?meeting.gif

Posted

Ciocie Kochane, wiem, że nie mam prawa głosu, bo złamanego grosza nie dałam na Przenicznego, ale co myślicie by wyciągnąć tą sunię?

To przecież jeszcze psie dziecko

ad59f74710676c9fmed.jpg

Posted

Wspaniale kochany psiaku, że będziesz miał kochający dom!!!

Tolu może to trochę za szybko ale skoro  tak szczęście ostatnio sprzyja ...to może zacząć się rozglądać za kolejnym psiakiem?meeting.gif

Wcale nie za szybko, jestem jak najbardziej za :)

Pszeniczny jedzie za tydzień i ten czas musimy dobrze spożytkować  i ratować kolejnego psiaka.

Tosiek, Pszeniczny -  świetnie się nam współpracuje, trzeba to wykorzystać, tym bardziej, ze są pieniądze.

Ciocie Kochane, wiem, że nie mam prawa głosu, bo złamanego grosza nie dałam na Przenicznego, ale co myślicie by wyciągnąć tą sunię?

To przecież jeszcze psie dziecko

Zaraz wstawię zdjęcia psiaków, które jakby czekają w kolejce, jutro jadę do schronu to wrzucę kolejne...

Młodziutka sunieczka, o której pisze Gabi 79; delikatna, nieśmiała, czeka na sterylkę.

Na razie jest w odzielnym pomieszczeniu dla szczeniaków, ale po sterylce  trafi do boksów ogólnych :(

00f219f5b4dddcc1med.jpg

Nieduży piesek, nic więcej o nim nie wiem, ale sie dowiem; zwróciła na niego uwagę wieso

20fbd61442fcf9afmed.jpg

Dwie małe, starsze, zapomniane  sunie z tego wątku

http://www.dogomania.com/forum/topic/148272-dwie-zapomniane-smutne-ma%C5%82e-suczki-prosz%C4%85-o-pomoc/

09007d0fa6241816med.jpg

Około roczny szczeniak wyrzucony z auta, na razie w garażu u starszej kobiety

bdb5cd8377162415med.jpg

Około 1,5 roczny Merlot/ Kilianek - nieduży (10kg) psiak z meliny, parę dni temu miał kastrację, po zdjęciu szwów nie wiem,  gdzie się podzieje

[url=http://www.fotosik.pl/zdjecie/0497f6a070f1042b]0497f6a070f1042bmed.jpg[/URL]