Jump to content
Dogomania

Paputek za TM :( :(:( Płaczemy ze szczęścia - Pszeniczny już w swoim domu w Warszawie :)

Recommended Posts

Posted

mam nadzieję, ze niedługo zobaczymy uśmiech na tym kochanym pycholku.

ad7da61e0ce9a0acmed.jpg

Zobaczymy i jestem pewna, że nie będziemy czekać na to długo. 

On teraz musi poczuć, że jest bezpieczny i los mu się odmienił.

Jest śliczny! - ale to już pisałam :D

Posted

Z emocji zapomniałam napisać - Pszeniczny będzie mieszkał w domu u Murki :)

Bardzo się cieszę! :) Mam nadzieję,że nie odezwą się u niego jakieś zapędy niszczycielskie! Murko,dziękuję! :)

Posted

Na tej fotce oczka wcale nie smutne, a zainteresowane. To może uznajmy, że na pozostałych to też nie smutek, ale spojrzenie... nostalgiczno-filozoficzne ;)

df0e1953e8dd8f10med.jpg

U Krecika na odparzenia po kołtunach stosowany był aluspray - wysusza i zabezpiecza.

• Upvote 1
Posted

Dzień dobry :)

ciekawe jak minęła pierwsza nocka ?

wiecie, że kudłaczek, kumpel Pszenicznego ma na imię Filip ? ;)

Pewnie że wiemy :D Chyba większość z nas jest tam i tu :)

Może Murka coś skrobnie jak po pierwszej nocy.

Posted

Hihihihihi, dlatego mrugnęłam :)

Dzisiaj synowi pokażę zdjęcie imiennika. Dodam jedynie, że równie obfita fryzura dwunożnego jest bardziej kręcona ;)

Posted

Tolu, wykonałaś kawał naprawdę dobrej roboty,  szacunek  :). Pszeniczny pewnie wiele przeżył,  ale  wszystko przetrwał... Taki piękny pies jak Pszeniczny zawróci  ;)  z pewnością komuś w głowie, zauroczy na pewno   :). Bez tych dredów, bez tego obciążenia kilogramami niezdrowych kołtunów, prezentuje się i na pewno czuje się zupełnie inaczej. To piękny, reprezentacyjny i oryginalny pies, o pięknym umaszczeniu,  ma naprawdę mądre spojrzenie i choć w oczkach Pszenicznego jeszcze widać smutek, to niedługo zagoszczą w nich uśmiech z radością :). Tolu, jeśli  zechcesz, to deklaruję później,  kiedy będzie trzeba   ;) napisanie tekstu do ogłoszeń dla słodziaka Pszenicznego :).

http://images70.fotosik.pl/1115/fb66470b3ccbf024med.jpg

Piękny...tylko ten smutek w bursztynowych oczkach...pasuje do niego imię Jantar. Tolu poogłaszam go na fejsie jak będzie tekst i foty,a potem zakupię pakiecik,ale myślę,że szybko znajdzie domek,7 lat,to dopiero połowa jego zycia.

Bardzo dziękuję, tekst jak najbardziej  przyda się :)

Pszenicznemu można zmienić imię, dodać zdjęcia już od Murki i nowe ogłoszenia gotowe :)

Rozmawiałam rano z Murką, psiaki cichutkie, spokojne, Pszeniczny troszkę przestraszony - tak duzo się dzieje, psiak nie nadąża, ale to wszystko dla twojego dobra smutny kochany piesiu.

Nie wiem jakie jest Wasze zdanie, ale trzeba chyba zastanowić się na kolejnym imieniem dla Pszenicznego, bo ciężko go będzie tak wołać ;)

Padło tutaj już imię Jantar, córka zadry zaproponowała Karmel  - myślcie kochane, proszę.

Ja jutro rano wyjeżdżam na tydzień, proszę o opiekę wirtualną nad naszym cudeńkiem ;)

Posted

Zaproponujcie Hani, córeczce Murki, by też podumała nad imieniem dla Pszenicznego. Na pewno się ucieszy i wielce prawdopodobne, że trafi :)

To czekamy w takim razie nie tylko na  Murkę, ale i na Hanię :)

Posted

Pszeniczny,to tylko roboczo był nazwany,bo łatwiej nam było rozróżnić oba kudłacze :) Oba imiona,Karmelek i Jantarek są bardzo ładne.Czekamy na pomysł Hani,a może wybierze jakieś z tych dwóch?

Posted

Pszeniczny,to tylko roboczo był nazwany,bo łatwiej nam było rozróżnić oba kudłacze :) Oba imiona,Karmelek i Jantarek są bardzo ładne.Czekamy na pomysł Hani,a może wybierze jakieś z tych dwóch?

Może i Murka coś podpowie, jak pozna Pszenicznego :)

Guest TyŚka
Posted

Uważam, że Hania poda najlepszą propozycję ;)

Posted

Miałam dwa pieski Filipy ( w tym jeden był suczką :) )

Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby podać link do Filipka, bo się pogubiłam.

Uważam, że Hania poda najlepszą propozycję ;)

To jest dobra myśl. Hania na pewno wymyśli ładne imię dla naszego kudłacza.