Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

muszę się poprzytulać... z braku towarzystwa sam się będę przytulał i miział, a co...

a jednak przyszedłeś się potulić, kocie?... miziamy się z Juniorem...

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ineczka tez chciala na okno :loveu:

Biedny taki maly szczeniaczek, malenstwo niewinne musi spac na dogu... i na kocie :crazyeye: kto to widzial takie warunki :shake:

Szybko ktos musi go uratowac stamtad!! :cool3:

Posted

halbina napisał(a):
Nareszcie jakiś rozsądny głos odezwał się w tej sprawie! Niestety, takie ma u mnie warunki... :oops:

Słyszycie ludzie, skandal!:shake: ;) :evil_lol: Takie warunki...:shake: RATUJMY RUBIKA!!!:evil_lol: ;)
A ja jak patrzę na te fotki kocio-psiowe, to ślinka mi leci na małego kocia jakiegoś.:loveu:
Towarzystwo parapetowe mnie rozbroiło!:lol: :loveu: Ale im dobrze u Ciebie halbina...:loveu: Takie warunki...:shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: (przepraszam, ale rozśmieszyłyście mnie tym do łez!:lol: )

Posted

No ja bardzo przepraszam, ale kupując rok temu rogówkę, brałam pod uwagę TYLKO siebie, 2 koty i - ewentualnie - doga... zanim przybył dog na tymczas u mnie zawitał pięciomiesięczny szczeniak - Platon... i jakoś tak... został... potem adoptowałam Inkę... czasowe tymczasy traktujemy demokratycznie, czyli zapraszamy na rogówkę (nienachalnie, czekamy aż same wpełzną lub wskoczą) i pod kołdrę... to zresztą z reguły miniaturowe podkołdrowniki rasowe...
przyznaję jednak, że Rubik wyraźnie woli Żywą poduszkę...
no i, jak było widać, na parapecie też już miejsca nie wystarcza...
trzeba mu jednak znaleźć domek, który spełnia podstawowe standardy!

Posted

Halbino, Rubika nie mozna tak samego wyadoptować. Trzeba albo z dogiem, albo kotem. No jak on będzie spał???? Sam nie uśnie, to taki pieszczotliwy skrzacik przecież...

Leć zaszczepiony maluchu!!! Wpadnij do jakiegoś super domu!

Posted

Właśnie. :diabloti:Toż to okropne. On musi się tam bić o krzesło:evil_lol::evil_lol:. Biedaczek nie ma gdzie spać więc sie po parapecie wala:evil_lol:. Szybko niech mu ktoś pomorze i zabierze do siebie. :evil_lol:Na pewno będzie bardzo wdzięczny.

Posted

W ostatniej wróżce jest konkurs pt." jak pies z kotem". Nagrodą są zestawy smakołyków dla podopiecznych puriny.

A zdjęcia Rubika sa rewelacyjne i myśle, że macie ogromniastą szanse na wygraną.

nie chce mi sie skanować artykułu, więc przepiszę:

"Jak pies z kotem"

Podobno te dwa czworonogi nie bardzo za soba przepadają. Życie pokazuje jednak, że może być zupełnie inaczej.

Ogłaszamy wielki konkurs dla czytelników - miłośników zwierząt.
Przysyłajcie do nas fotografie, na których wasi miauczący i szczekający ulubieńcy dokazują sobie w najlepsze. Redakcyjne jury wybierze 10 najzabawawniejszych zdjęć. Ich autorzy otrzymają zestawy smakołyków dla swych podopiecznych.

Fotki prosimy przesyłać w kopertach z dopiskiem "jak pies z kotem" na adres: 02-612 Warszawa, ul. Malczewskiego 19, lub mailem: [email protected] czekamy na nie do 25 sierpnia 2007. Listę laureatów ogłosimy w numerze październikowym.

A może jak dopiszecie, że psiak jest bezdomny i szuka domu, to może we wróżce to napiszą? Spróbować na pewno warto. Zdjęcia z Rubikiem są naprawdę super.
Pozdrawiam i trzymam kciuki