czarna_hancza Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Służę aparatem w celu lepszej jakosci zdjec :cool3: a i kota moge dla Rubika dorzucic "gratis" :cool3: Quote
Anecioreczek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Rubik cudny szczeniaku:loveu: Na Konkurs go!:loveu: Quote
halbina Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 przemyślimy wszystkie głosy i propozycje. Rubik wychodzi na spacerki, ale teraz, po szczepieniu to ryzykowne. Załatwia się zwykle w innych porach niż spacerki :roll: :evil_lol: Quote
halbina Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Właśnie nie ma... trzeba będzie o tym pomyśleć... Quote
MARCHEWA Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Halbinko,świetne fotki,a Rubik jest fantastyczny:) Quote
halbina Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Widzę, że Rubikowi rośnie wiano... Jako wyprawkę dostanie: obróżkę i książeczkę zdrowia... Czarna Hańcza "dorzuca" kota... ja - ewentulnie... drugiego... a Wandul66 mogłaby pewno też coś w promocji dodać... :evil_lol: Oświadczam, że doga nie oddam, ale - jak się nowy domek uprze, to pogadamy z adopcjądogów i coś się też znajdzie! :cool3: Quote
Helga&Ares Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 maa chętną na niego Panią, tzn. ona się jeszcze zastanawia, Quote
halbina Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Jeszcze... no wiecie!... :evil_lol: A skąd ta pani? Quote
szyszka.fr Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 podnosze przystojniaka szybko po domeczek!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Halbino ja myślę że Rubik bez Doga Do Spania i kilku kotów się od Ciebie nie ruszy. Mogę dorzucić kota albo nawet dwa + sznur bawełniany do zabawy:cool3: Quote
halbina Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 no... dogomaniacy... kto jeszcze coś dołoży?... :cool3: ma Rubik kilka cioteczek przecież... :loveu: i... kto dołoży doga?... :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
halbina Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 No cioteczki i wujkowie... czekamy na deklaracje... są już nieśmiałe widoki na domek... a przynajmniej nadzieja... pani pewnie łatwiej się będzie zdecydować na szczeniaka z odpowiednią wyprawką! i mały miałby szansę na wyjazd tuż pod stolicę! ze wsi przez prowincję do wielkiego świata! Quote
black sheep Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 halbina napisał(a):No cioteczki i wujkowie... czekamy na deklaracje... są już nieśmiałe widoki na domek... a przynajmniej nadzieja... pani pewnie łatwiej się będzie zdecydować na szczeniaka z odpowiednią wyprawką! i mały miałby szansę na wyjazd tuż pod stolicę! ze wsi przez prowincję do wielkiego świata! To trzymam kciuki!!!!!! Quote
czarna_hancza Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 3mamy kciuki zeby pani sie zdecydowala...:cool3: a z tym kotem...to ja mowie calkiem serio :lol: Quote
AśkaK Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 halbina napisał(a):No cioteczki i wujkowie... czekamy na deklaracje... są już nieśmiałe widoki na domek... a przynajmniej nadzieja... pani pewnie łatwiej się będzie zdecydować na szczeniaka z odpowiednią wyprawką! To ja dokładam...yyy...co by tu dołożyć..?:hmmmm: Piłeczkę!:grins: I nalewkę mamuni (nie mylić z "babuni";) :lol: )! O ile cosik z tej nalewki zostanie...:evil_lol: halbina napisał(a):i mały miałby szansę na wyjazd tuż pod stolicę! Hmm, czyżby się zanosiło że jakem przywiozła, tak i malucha zawiozę..?:cool3: Quote
halbina Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Byłoby fajnie, ale pani na razie Rubik się spodobał... a Ty, Asiu, wybierasz się do Warszawy zaraz po weekendzie... nie wiem, czy to realne tak szybko... :roll: Quote
AśkaK Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Wiem.;) Tak tylko daję znać, jakby co, to ja jestem.:p Quote
halbina Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Będziemy o cioteczce pamiętać! :loveu: Quote
AśkaK Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ooo, halbina, masz nowy awatar!:evil_lol: A gdzie kameleon się podział?:cool3: :lol: Mówię Rubikowi dobranoc i lecę spać! Quote
Recommended Posts