Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie dam rady, nie ma szans.:shake: Będę przystawać jeszcze koło Bytomia po jedną sunię szczeniaczkową, plus świnka morska, plus szczeniuś z Mazańcowic...a trasa długa.:oops: Chyba że zabrałabym Rubika do W-wy (tylko wtedy transporterek koniecznie potrzebny) i tam czekałby na dalszy transport do Siedlec. Tylko znowu DT musiałby się znalezć w Warszawie.:oops: Ja niestety nie mogę Rubika przetrzymać, Rudy się wścieknie a mieszkanie małe.:(

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rubisiu ileż stron ma już Twoj watek :-o ciotka nie nadąża czytać i oglądać cudnych fotek, ale jak się jest takim fotogenicznym cudnym psiaczkiem to trudno nie mieć sesji zdjęciowych :loveu:

dzisiaj dzwoniała pani zainteresowana szczeniaczkiem...dom z ogrodem, a raczej sam ogród z budą do dyspozycji, coprawda bez łancucha, ale do domu raczej nie będzie mial wstepu bo pani się spodziewa dziecka :roll: poprzednia sunia zginąła pod autem :roll: kastacja hm...dziwne rzeczy podobno wymagam :razz:
Rubika z kanapy do budy :angryy: nie ma mowy.

Szukamy domku naj naj naj wspanialszego pod słońćem

Nie wiem jak tam wyprawka Rubika, ale ja moge kota dorzucić, a nawet z dwa :evil_lol:

Posted

wreszcie doczytałam, bo w pracy utknełam gdzieś na stronie 3 :roll:

domek sie szykuje więc dołączamy z kciukami :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: