halbina Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Rubik ma cztery miesiące. Pochodzi z Mazańcowic k/BB, gdzie urodził się w miejscu, w którym nieodpowiedzialna starsza pani trzyma 30 zaniedbanych psów, psy są na pół zdziczałe, wymagają pomocy, by dalej się nie rozmnażać (sterylki i kastracje). Rubik został zabrany do domu tymczasowego i obecnie przebywa w Zabrzu. Nie został odebrany przez deklarującą dom stały dziewczynę, więc szuka nowego domku, odpowiedzialnego i na zawsze! Jest już odrobaczony i pierwszy raz zaszczepiony na choroby wirusowe. Rubik ma w sobie domieszkę genów jamniczych, widać to i po jego wyglądzie i po zachowaniu oraz charakterze. Rubik jest słodkim szczeniakiem, lubi się bawić sznurkiem i piłeczką, kocha towarzystwo psów i kotów, jak widać na zdjęciach. Jest przytulaśny i na ogół posłuszny. Jest "multimedialny", tzn potrafi poszczekać, powarczeć i popiszczeć... Nie lubi zostawać sam, rozpacza wtedy przez chwilę bardzo głośno. Uwaga: odgryza mnie od Neostrady! tzn. lubi kabelki... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74292 Quote
halbina Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Tu Rubik się urodził Rubik odebrany z miejsca urodzenia, w trakcie podróży do domu tymczasowego Quote
halbina Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 W domu tymczasowym u Aśkak: Gryzę piłeczkę. Gryzę sznurek, który potem nosiłem po całym mieszkaniu.:lol: Gryzę pchły, które mnie też gryzą... A potem śpię, zmęczony tym wszystkim. Quote
halbina Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Tak wyglądam na stojąco. Pysio.:loveu: Na kolankach u ciotki. A tu widać obcięte wąsy.:angryy: Nawet brwi i te wąsy rosnące na brodawkach mu obcięli.:angryy: Poranne harce w pościeli. Quote
halbina Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 I już u mnie, w Zabrzu: (zdjęcia z komórki) sielanka rogówkowa: Quote
halbina Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Dziś zabrzańskie Animal Planet nadaje: w programie naszej stacji fotoreportaż z cyklu... "Matrix - reaktywacja": przepraszamy za jakość przekazu, jest niezależny od nas... Quote
halbina Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 No to posprzątaliśmy wspólnymi siłami! Szczeniak bardzo się starał, baaaaaaaaaaardzo... a reszta... mu "tylko" pomagała!!! Quote
halbina Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Fotoreportaż: walka o stołek/fotel... za stan mieszkania i jakość fotek dystrybutor nie ponosi odpowiedzialności... Quote
halbina Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 a tak Rubik śpi sobie z wujciem Platonem: Quote
halbina Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 A walka o stołki/fotel... trwa... Chyba założymy jakąś koalicję w typie PSOKOT... Zamordowaliśmy gąbkę... Quote
czarna_hancza Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 szukamy domeczka dla malego Rubika :Dog_run: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 obfocony ze wszystkich stron:loveu: Multimedialny pies czeka na super dom! Quote
black sheep Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ale cudoczek, prześliczny, sama słodycz! Quote
Ania z Bytomia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 śliczności z ciebie Rubiku :loveu: taki nietypowy rasowiec jamicha :eviltong: hopaj na 1 domku szukać :multi: Quote
black sheep Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ale ile tu zdjęć! Super, że z kotem się lubią:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Rubiczek najdroższy :loveu: Szukamy domku dla malucha! Kurcze, już 2 razy prawie trafił do mnie na tymczas, mam nadzieję, że trzeciego razu nie będzie, gdyż znajdzie się odpowiedzialny domek dla naszej czekoladki ;) Chyba, że ciocia Halbina już nie będzie chciała oddać? :razz: Quote
Recommended Posts