Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fotki świetne.Wiercenie się to te psiaki chyba mają w genach:eviltong: .
Z następnym chętnym już musi się udać,no jak mozna nie pokochać od pierwszego wejrzenia takiego ślicznego pieska jak Rubik:loveu:

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ło Boże! Jak patrzę jak ten maluch kocha te psy to zaczynam mieć wątpliwości czy u mnie będzie mu też tak wygodnie? No nic, nie bójmy się trudnych wyzwań, przyjechać i tak przyjedziemy żeby przynajmniej Rubika poznać.

Posted

Rubik szczęściarzu,dziękuj cioteczce Halbinie za ten tymczas...nie wszystkie psy mają tyle szczęścia...Malinka i jej rodzeństwo które zostało w Mazańcowicach mają podejrzenie parwowirozy.Lecznica prosi o wsparcie,a my nie możemy go udzielić z powodu braku środków.Licytujcie ładnie na Malinkowym bazarku:-(.Prawdopodobnie pieniądze uzbierane na sterylizacje pójdą na leczenie szczeniaków...

Posted

:multi::multi:

Pieniążki można przelewać na konto:

Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą"
ul. Batalionu AK "Skała" 8/36
31-273 Kraków

58 1240 1170 1111 0000 2420 9674

Koniecznie dopisek Mazańcowice

Posted

:loveu:
piękne fotki. Powodzenia piesku.
Szukałam dzisiaj pewnego psa i pojechałam z Clockwork do schroniska w Szerokiej. Mało kto wie że ono jest. Bardzo przykre miejsce. Niektóre psy podchodziły do krat, inne już nie. Te które podchodziły cieszyły się a potem nadzieja gasła w ich oczach. Nie mogłam żadnego zabrać.:-(
Jest nawet doberman i taki mini doberman-szczeniak i całe mnóstwo innych-małych i dużych..
Tak że Rubik ma szczęście. Na pewno znajdzie super dom.

Posted

UWAGA!
UWAGA!!!

RUBIK
ZAUROCZYŁ
(zgodnie z moimi przewidywaniami)
PAŃCIĘ, PANA i OSOBĘ TOWARZYSZĄCĄ
ORAZ
SUCZKĘ ONkę
i
SZCZENIAKATOFIKA
i
ODJECHAŁ WŁAŚNIE
DO
SWOJEGO
DOMKU!!!
(gdzie czeka jeszcze kot...)

Gratulujemy! I życzymy, żeby całe stado zdrowo się chowało, wszyscy się kochali
i żyli długo i szczęśliwie!!!
Rubiczku, cioteczka Cię kocha!

Posted

Katie Blackss napisał(a):
Hip Hip Hura
Hip hip Hura Hura Hura

:cunao: :cunao: :cunao:
Wszystkiego najnaj w nowym domku dla Rubika!

Teraz można zmienić nazwę tematu ;)

Rubik miał już trzy prawie pewne domki...
Teraz co prawda pojechał na pewno... stałąm na ulicy, żeby się upewnić, że odjeżdżają...:evil_lol: ale...
Dajmy im spokojnie dojechać i napisać, że ma nowy domek... bo jeszcze się zawrócą i ...
no i żeby reklamacji nie było...

Posted

halbina napisał(a):
Rubik miał już trzy prawie pewne domki...
Teraz co prawda pojechał na pewno... stałąm na ulicy, żeby się upewnić, że odjeżdżają...:evil_lol: ale...
Dajmy im spokojnie dojechać i napisać, że ma nowy domek... bo jeszcze się zawrócą i ...
no i żeby reklamacji nie było...

Czyżby tobie dał tak we znaki, że sądzisz, że będzie reklamacja ;)

Posted

Rubik jest świetnie wytresowany... jak mu powiedziałam: teraz już nie do pańci się przytulaj, tylko idź się podlizywać... to od razu pobiegł do Gugusi i zaczął jej wskakiwać na kolanka... :evil_lol: