halbina Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 tęskni?... przecież czytaliście, że zaraz po wejściu do autka poszedł spać... a w domku zabrał się za michy... a moje stadko biegało i szukało kurdupelka... zwłaszcza wujcio Platon... Quote
Gugusia7 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Już po wieczornym spacerku - chociaż coś mi się widzi, że chłopaki mają pełne bebzoniki :lol: i nie ominie mnie nocne wstawanie. Wysyłam jeszcze fotę z poznania się naszej rodzinki. Quote
halbina Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 http://img517.imageshack.us/img517/1996/img3160mt7.jpg ale przytulać to się Rubik lubi, więc będzie miał do kogo i będzie szczęśliwy! Tofik bardzo milusi... niesmiały trochę i taki delikatny, ale Rubik nadrabia te jego zalety... jest wszędobylski i ciekawski... jak na jamniora wypada...:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Widać, że Rubik przypochlebia się nowemu stadku ;) Tak cudownie oglądać te zdjęcia! :) Quote
Gugusia7 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Cioteczka Halbina nie bądź taka skromna. Zobaczymy po dzisiejszej nocy. Maleństwo myśli, że na kolonie pojechało i dlatego jest całe zaaferowane. Cieszę się, że Maluchy już są w "zakończone adopcje" a nie "szukam domku". Nie mogę założyć osobnego wątku bo mam zbyt mało wprawy :placz:. Ja tu dopiero od 10-tego sierpnia br więc ledwo odpisuję:oops:. Cioteczki pomogą mam nadzieję. Jutro przytargam nowe foty i informacje o naszej rodzince. Quote
czarna_hancza Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :klacz:super ma domeczek :cool3: i prosimy regularnie o fotki...mysle ze ciocia Halbinka juz sie o to postara :mad: hihi Quote
halbina Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Widać, że Rubik przypochlebia się nowemu stadku ;) Tak cudownie oglądać te zdjęcia! :) On tam rządzić będzie za jakieś dwa tygodnie... :evil_lol: miał dobrą szkołę u mnie... :cool1: Quote
black sheep Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Bardzo się cieszę:):):):) Ciekawe, czy będziesz tęsknić;) Quote
halbina Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 niby ja?... :shake: :oops: ja jestem gruboskórna... i kompletnie nieczuła... http://img253.imageshack.us/img253/9306/img3031ko7.jpg stoję tu po lewej, widać moje sandały i kawałek brzucha... :evil_lol: Quote
halbina Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 I żeby nie było, że nie uprzedzałam... chodziliśmy na spacerki o pierwszej w nocy i o czwartej trzydzieści... takie półgodzinne, żeby się psy wybiegały.. potem się sikało i nie tylko na podłogę/szmatkę/gazetę... przed spacerkiem i po spacerku trajlowało się po rogówce... w przerwach się głównie spało... przy pańci, na dogu, na Platonie, na kocie... jadało się suche żarełko kulturalnie, ale jak już dawali coś ugotowanego lub zrobionego osobiście albo wędzonego, to kultura ciut się ulatniała... walczyć trzeba było o swoje... i zdążyć powalczyć o cudze... z nudów gryzło sie sznurek i piłeczkę, czasem szarpało doga za fafle lub nogę... kota się poganiło z wujciem Platonem... a z braku innych rozrywek próbowało się kabelków i butów pańcinych... więcej grzechów nie pamiętam... :roll: Quote
Gugusia7 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ło Matko Boska :-o :-o :-o no to ja proszę o aukcję i zbiórkę dla mnie na psychotropy - najlepiej prozak :lol: . Mały właśnie zaczął się pyszczyć na Azę - ma maleństwo charakterek. Jednak michę będziemy wydzielać... Quote
halbina Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 a nie mówiłam, że multimedialny... i jego godzina zabaw... :p lekkie klepnięcie w tyłeczek... bardzo symboliczne i mocne "nie wolno!" powinno wystarczyć... szkolony jest i i nteligentny... :evil_lol: A co na to Aza? i Tofik? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Chciałam poinformować, że ruszył kolejny, już 3 bazarek na Mazańcowice. Nie wystawiłam jeszcze wszystkich przedmiotów, pójdą już niebawem. Zapraszam! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6536969#post6536969 Quote
halbina Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Idę odespać... tyle luzu w łóżeczku to już od miesiąca nie było... :multi: :multi: :multi: A Ty, Rubiczku, bądź grzecznym pieskiem... przez dwa tygodnie... ;) Kochani, serdecznie Wam dziękuję za dom dla szkraba!!! Kochani odwiedzający, Wam dziękuję, że byliście z nami i wspieraliście wysiłki oraz podtrzymywaliście w górze wątek, a mnie na duchu! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AśkaK Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Halbinka, Rubiczek, GRATULACJONES!!! :loveu: :multi: :multi: :multi: Ale niespodzianka!!!:loveu: :lol: Gugusia7, super że jesteś na dogo, nie ma to jak wieści i foteczki prosto z nowego domu!:loveu: Cudne stado teraz macie! Psiaki widać po zdjęciach że się od razu zgodziły. Rubiczku, bądź grzeczny!;) :p Quote
Gugusia7 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Maluchy są niezwykle absorbujące. Pierwsza noc minęła jak zielona noc na koloniach:lol: Rubik frygał z Tofikiem po łóżku aż Aza przeniosła się do innego pokoju. Oprócz tego z relacji innych domowników (mojego Darka) wynika, że Rubik ściągał z szafki przeciery pomidorowe, chciał zjeść świeczkę, wyżerał piasek kotu z kuwety i szurał miską kocią przez pięć minut.:lol: :lol: :lol: Energiczny koleś :lol: Już został nazwany Rockers, Mistrzuniu, Mały Diobeł. Dzisiaj rano wypolił do ogródka i mało kto mógł Go zatrzymać :evil_lol: . Biegał po mokrej trawie a później walnął się w kretowisko i miejsce na ognisko.:crazyeye: Dobrze, że wczoraj Go nie wykąpaliśmy bo dzisiaj zaliczyłby drugą kąpiel. Za bardzo to psiaczek nie lubi przebywać w wannie - no cóż, życie nie składa się z samych zabaw i wyżerania z misek. Teraz maluchy śpią. Quote
Gugusia7 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Obiecana sesja fotograficzna... Tutaj poranna zabawa w ogródku i zabieranie wszystkim zabawek... oooo widzę, że Azunia ma coś innego..... ... trzeba Jej to zabrać... ojjjjj, nie dała, spróbuję później:diabloti: ooooo M I C H A:loveu:, moja:loveu: Azy:loveu: Tofika:loveu: i dwie Kociambra :loveu: :loveu: Już po kąpieli (wolę być umorusany w ziemi i węglu drzewnym...) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 wspaniały dom ma Rubiczek :loveu: A jaki grzeczny pieseczek. Pewnie dopiero się rozkręca ;) Quote
halbina Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 No super! Ma wszystko, co kocha: swoich ludzi do miziania, ogródek do biegania i kopania, towarzystwo do zabaw i przytulania, miseczki do wyjadania... O kuwecie zapomniałam wspomnieć... :evil_lol: I coś o kabelkach mówiliście... Quote
Helga&Ares Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Małemu teraz nic nie brakuje, ma wszystko + wiele więcej. Widać, że jest uwielbiany przez całą rodzinę i oby tak pozostało;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Tak to już jest - jednemu Pan Bóg zsyła szczęście na Ziemi, kogo innego zabiera do siebie... Malinka biega sobie po Tęczowych polach, za to Rubik wraz z nową rodzinką! Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia, cuuudo! :loveu: Kot już się ośmielił, czy nadal omija malucha szerokim łukiem? ;) Quote
halbina Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Cioteczka w ogóle nie tęskni za Rubikiem... :roll: Co tam u Was?... Quote
Gugusia7 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 U nas prawie wszystko gra bo w południe chłopaki się tak ganiały w ogródku, że mały Kiler-Rubik walnął Tofika w mordkę i Tofiniu wygląda trochę jak pitbul. Na szczęście już Mu klęśnie no i gotowany makaronik z łopatką pozwolił zapomnieć o małej kontuzji.:multi: Quote
halbina Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 hmmm... Rubik miał u mnie towarzystwo wagi ciężkiej, to musiał umieć walczyć o przetrwanie... w końcu co dog to dog... Quote
Recommended Posts