Helga&Ares Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 jutro Pani z Siedlec da odpowiedź, ale napisała mi przed chwilką, że raczej będzie to pozytywna odpowiedź Quote
agata-air Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Skoro Rubik ma szanse na domek decyzja padla na inna malutka sunie z dogo:) Quote
Helga&Ares Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ooo super, a pochwalisz się Agato na jaką?? Quote
agata-air Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 sunia ze schronu w zamościu:) Bardzo podobna do Rubika. Mam nadziej ze wszytko sie uda. Mala nie ma watku na dogo jest dodana na koncu tego. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76912 Quote
AgaG Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 CZy Rubik ma domek czy nie? Pan z Krakowa jest nim zainteresowany i pyta o transport i ile trzeba czekać itd. :cool3: Quote
Helga&Ares Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 AgaG napisał(a):CZy Rubik ma domek czy nie? Pan z Krakowa jest nim zainteresowany i pyta o transport i ile trzeba czekać itd. :cool3: Pani zainteresowana jutro da ostateczną odpowiedź, ale jest raczej na tak Quote
halbina Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 AgaG napisał(a):CZy Rubik ma domek czy nie? Pan z Krakowa jest nim zainteresowany i pyta o transport i ile trzeba czekać itd. :cool3: Rubik raz ma domek, raz dwa nawet... w porywach trzy... chętne... ale na razie żadnego stuprocentowego... Czy chodzi o Pana z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76632 ? Jakie warunki poza miłością może mu Pan zaoferować? czy zgodzi się na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej, której jednym z punktów jest zgoda na kastrację zwierzęcia? Quote
AgaG Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 nie znam tego pana. mam z nim tylko mailowy kontakt. Może podam mu maila kogos kto odpowiada za tę adpcję, to sobie wszystko sprawdzicie. :lol: Quote
halbina Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 ok, podaj [email protected] ale napisz mu, że mam takie pytania... i że transport nie zależy ode mnie, bo nie mam samochodu, trzeba kogoś "załatwić", żeby przewieźć psa... Quote
Menrzuś Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Pato napisał(a):Ta osoba wlasnie przez jego wdzięk nie mogla myslec o niczym innym od dwoch dni..Przeciez nie planowalam dodatkowych 5 kotow Aaaa to wybacz mój błędny osąd :oops: Quote
halbina Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Byliśmy na dłuuuugim spacerku po lesie... w doborowym towarzystwie... Rubik dzielnie maszerował, a raczej biegał za psiakami... na wszystkich pańciach i panu zrobił świetne wrażenie... :loveu: fotki będą, ale raczej jutro :cool3: a teraz idziemy spać! :p dobranoc wszystkim! Quote
halbina Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Dziś nasza stacja nada programy i filmy edukacyjne: http://www.pseudohodowle.ovh.org/ A Tribute pomóż nam pomagać i coś wzruszającego: Oskar znalazł dom! Metmorfozy po-schroniskowe, MetamorfozyII, wątek: Metamorfozy, Quote
AśkaK Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 I znowu mi się łezka zakręciła!:-( :loveu: Widziałam kiedyś te filmiki, cudowne! Jest tam Frodzio, jest Tosia, Feniks adoptowany przez Joaaa i wiele innych wspaniałych metamorfoz (i mój Rudasek też jest.:p ) :loveu: To ja na dobranoc coś zabawnego polecam: http://pl.youtube.com/watch?v=xHS0iqnQApU&mode=related&search= http://pl.youtube.com/watch?v=pBBr6gyuP7A&mode=related&search= Ach! Niedługo i Rubik dołączy do "metamorfików", już może dołączyć!:multi: Gdzie to spokojne, smutne, osowiałe szczenię z wzdętym brzuszkiem?! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Filmiki widziałam, aż łezka kręci sie w oku... Rubik ma takie szczęście w tych propozycjach domków... tylko czy któryś jest tym jedynym, wymarzonym? Czekamy :) A tymczasem dobranoc malutki :* I cioci Halbinie również miłej nocy życzymy :) Quote
halbina Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 spać nie umiem, to sobie będę podrzucać tymczasowicza, a co... :p Quote
MARCHEWA Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Rubik,wskakuj na pierwszą:)przystojniaku;) Quote
czarna_hancza Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 OSKAR!!! Dziekuje za ten filmik...nie wiedzialam co sie z biedakiem dzieje...a nie ma mnie na dogo na tyle zeby go tu szukac.:placz: pamietam jak z Ewa jezdzilysmy do niego do schroniska... :placz: i podjescie tych ludzi... biedaczek...dalej samotny :-( dziekuje...i przepraszam za off Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Podnosimy Pięknego do góry! :multi: Quote
halbina Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='czarna_hancza']OSKAR!!! Dziekuje za ten filmik...nie wiedzialam co sie z biedakiem dzieje...a nie ma mnie na dogo na tyle zeby go tu szukac.:placz: pamietam jak z Ewa jezdzilysmy do niego do schroniska... :placz: i podjescie tych ludzi... biedaczek...dalej samotny :-( dziekuje...i przepraszam za off Nie jest samotny, ma dom, ale potrzebuje wsparcia finansowego... kliknij na banerek a wejdziesz w jego wątek. Oskar znalazł dom! Quote
halbina Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Pato napisał(a):Miał byc rubik..a sa koty.. Cztery kuleczki widać tylko, ale zapowiadają się super... a jak mamusia? Quote
Pato Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 A mama ma sie dobrze.Mruczy gdy sie ja glaszcze , przymila sie i wcale nie ucieka na widok czlowieka wiec chyba musiala miec kiedys sowj dom.Na dzika wcale nie wyglada:)Ma hipnotyzujace oczy Quote
halbina Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Dbaj o swoje stadko i odwiedzaj Rubika! Quote
Recommended Posts