Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CZy Rubik ma domek czy nie? Pan z Krakowa jest nim zainteresowany i pyta o transport i ile trzeba czekać itd. :cool3:

Posted

AgaG napisał(a):
CZy Rubik ma domek czy nie? Pan z Krakowa jest nim zainteresowany i pyta o transport i ile trzeba czekać itd. :cool3:

Pani zainteresowana jutro da ostateczną odpowiedź, ale jest raczej na tak

Posted

AgaG napisał(a):

Rubik raz ma domek, raz dwa nawet... w porywach trzy... chętne... ale na razie żadnego stuprocentowego...
Czy chodzi o Pana z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76632 ?
Jakie warunki poza miłością może mu Pan zaoferować? czy zgodzi się na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej, której jednym z punktów jest zgoda na kastrację zwierzęcia?

Posted

nie znam tego pana. mam z nim tylko mailowy kontakt. Może podam mu maila kogos kto odpowiada za tę adpcję, to sobie wszystko sprawdzicie. :lol:

Posted

Pato napisał(a):
Ta osoba wlasnie przez jego wdzięk nie mogla myslec o niczym innym od dwoch dni..Przeciez nie planowalam dodatkowych 5 kotow

Aaaa to wybacz mój błędny osąd :oops:

Posted

Byliśmy na dłuuuugim spacerku po lesie... w doborowym towarzystwie...
Rubik dzielnie maszerował, a raczej biegał za psiakami... na wszystkich pańciach i panu zrobił świetne wrażenie... :loveu:
fotki będą, ale raczej jutro :cool3:
a teraz idziemy spać! :p dobranoc wszystkim!

Posted

I znowu mi się łezka zakręciła!:-( :loveu: Widziałam kiedyś te filmiki, cudowne! Jest tam Frodzio, jest Tosia, Feniks adoptowany przez Joaaa i wiele innych wspaniałych metamorfoz (i mój Rudasek też jest.:p ) :loveu:

To ja na dobranoc coś zabawnego polecam:
http://pl.youtube.com/watch?v=xHS0iqnQApU&mode=related&search=

http://pl.youtube.com/watch?v=pBBr6gyuP7A&mode=related&search=

Ach! Niedługo i Rubik dołączy do "metamorfików", już może dołączyć!:multi: Gdzie to spokojne, smutne, osowiałe szczenię z wzdętym brzuszkiem?!

Posted

Filmiki widziałam, aż łezka kręci sie w oku...

Rubik ma takie szczęście w tych propozycjach domków... tylko czy któryś jest tym jedynym, wymarzonym? Czekamy :)

A tymczasem dobranoc malutki :* I cioci Halbinie również miłej nocy życzymy :)

Posted

OSKAR!!! Dziekuje za ten filmik...nie wiedzialam co sie z biedakiem dzieje...a nie ma mnie na dogo na tyle zeby go tu szukac.:placz:

pamietam jak z Ewa jezdzilysmy do niego do schroniska... :placz: i podjescie tych ludzi... biedaczek...dalej samotny :-(

dziekuje...i przepraszam za off

Posted

[quote name='czarna_hancza']OSKAR!!! Dziekuje za ten filmik...nie wiedzialam co sie z biedakiem dzieje...a nie ma mnie na dogo na tyle zeby go tu szukac.:placz:

pamietam jak z Ewa jezdzilysmy do niego do schroniska... :placz: i podjescie tych ludzi... biedaczek...dalej samotny :-(

dziekuje...i przepraszam za off
Nie jest samotny, ma dom, ale potrzebuje wsparcia finansowego... kliknij na banerek a wejdziesz w jego wątek.

Oskar znalazł dom!

Posted

A mama ma sie dobrze.Mruczy gdy sie ja glaszcze , przymila sie i wcale nie ucieka na widok czlowieka wiec chyba musiala miec kiedys sowj dom.Na dzika wcale nie wyglada:)Ma hipnotyzujace oczy