Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='AśkaK'] Póki co ta pani się upierała że to jej ulubieniec i go nie wyda...:roll: A prawda jest taka że psiak biega po podwórku i powoli dziczeje. Dopóki był malutki trzymała go w domu, teraz podzielił los reszty podwórkowych psiaków.:oops: Więc domek dla niego to byłoby zbawienie!:p no jak ja lubię taką postawę, odpowiedzialność i "opiekę":mad: (a nie można zrobić tak że ucieknie przez dziurę w płocie?) Zdjęcie Rubika z kolegą i koleżanką-piękne :p Quote
AśkaK Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Czekam na fotki!:p Niestety jak przyjeżdżamy to kobita na krok nas nie odstępuje i psiaków pilnuje. Eh, to długa historia...link do wątku u mnie w podpisie, zapraszam! Quote
Sheena_BB Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Scrappy i jego rodzinka pozdrawiają Rubiczka i cały jego domek:) Scrappy wygląda teraz tak: Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Sheena_BB']Scrappy i jego rodzinka pozdrawiają Rubiczka i cały jego domek:) Scrappy wygląda teraz tak: ooo... jest śliczniutki :) Quote
AśkaK Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 A ja z radością donoszę, że trzeci braciszek - ten "ulubieniec" co go kobita nie chciała oddać - w wyniku pomyłki (ale jakże szczęśliwej) również mieszka już w swoim nowym domku!:multi: Tak więc całej trójce ślicznych chłopaków się udało!:loveu: A co tam słychać u Rubiczka? Quote
halbina Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 I ja zaglądam... i wyglądam wieści... Quote
Gugusia7 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ale śliczności ten Scrappy - miodzio - Rubiczek jest bardzo podobny tyle że czarny (z Niego charakter hehehehehe). Najnowsze wieści z chaty pełnej sierściuchów - Tofik złamał pazurek a Rubik odgryzł mi kolumnę od kompa i nie mam już dolby surround... Quote
halbina Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Tofika pocieszaj mizianiem!.... A Rubika od małego ciągnęło do komputera... ale u mnie przegryzał kabelki od Neosrady... well... dorasta, to i zaczyna się specjalizować...:evil_lol:;) Quote
sisay Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Gugusia7 napisał(a): a Rubik odgryzł mi kolumnę od kompa i nie mam już dolby surround... Jaki słodki :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Oj to rozrabiaka z niego :cool3: A jakieś fotki będą? :) Quote
Sheena_BB Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Hehe,zamiłowanie do kabelków rodzinne mają-ja dzięki Scrappyemu pozbyłam się słuchawek z mikrofonem:evil_lol:.Ciekawe czy najmniejszy braciszek też taki kąśliwy? Quote
halbina Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Uwaga! Uwaga! Życie Rubika wygląda tak: a resztę niech dopowie Gugusia, jak się wygrzeje w cieple stadka... ja też zmykam się poprzytulać... :evil_lol: Quote
Gugusia7 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Witajcie Rodzinka. Niestety dzisiaj mi pisanie nie wychodzi - już się wywnętrzyłam na wątku Tofinia ale powtórzę się - co robię notorycznie prosząc mężczyznę o zrozumienie.... :lol::lol::lol: Wszystkie sierściuchy mają się dobrze - w przeciwieństwie do moich gnojodepków - zeżarły mi lacie :placz: . Oprócz tego Rubik postanowił skrócić pędy winorośli za pomocą paszczy oraz przeorganizować kabelki. Dobrze, że mam taśmę izolacyjną. Wiecie, że ten mały grubas waży 10 kilo? Normalnie szok - ale to chłopak śląski w klacie szeroki w dupie wąski.... :loveu:. Wkleję nowe foty a co mi tam - Sheena_BB Skrapek jest boski podaję Ci numer tel. ( a co mi tam że na forum ) z rodziną trzeba trzymać kontakt 601 500087. A gdzie trafił ostatni z rodu? Coś wiadomo? No dobra, ja tu pierdu- pierdu a Ciotki czekają na slajdy...:cool1::cool3::evil_lol: - no to macie... Quote
Gugusia7 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Aaaa zapomniałabym... Podaję link do petycji w sprawie zamordowania kota w celach artystycznych - jeśli ktoś nie zna - wpiszcie się. http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67337 Quote
halbina Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 pierwsza byłam... :evil_lol: ale wycięłam kilka fot, żeby nie było, że domkowi nie daję się wykazać... :evil_lol: Ucałowania! Quote
Gugusia7 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Halbina Tobie jak zwykle wybaczam ;) - zmieniłam telefon Ciotka więc poślij kiedyś sesemesa bo nie przepisałam całej tony numerów :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Oj, nowe foteczki :loveu: Ale ten Rubik rośnie, jak na drożdżach! :) Ostatni z braci (Scooby? Nie pamiętam w końcu na czym z imieniem stanęło :oops:) trafił za pośrednictwem wetów do kochającego domku, z którym przez Dogomanię nie ma kontaktu. A jak nauka posłuszeństwa idzie? Tylko zabawy w głowie? :) Quote
Sheena_BB Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dziękuję za telefon:)-mój to 661749779.Moze kiedyś zorganizujemy jakieś spotkanie braci:cool3: Quote
Gugusia7 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Sheena bardzo chętnie zapraszam do siebie. Trzeba jeszcze zdobyć namiary na ostatniego brata i robimy spotkania. Rubik strasznie kochany łobuz jest ciekawa jestem czy Skrapek też? Rubik najbardziej lubi pomagać przy wszelkiego rodzaju naprawach - kradnie śruby i narzędzia jak sroka. Ostatnio Tata nie mógł nawet auta umyć bo Rubiś podprowadził Mu gąbkę, która była Jego wielkości. Trochę pogoń trwała zanim ją oddał...:diabloti: Quote
halbina Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 a jak jego stosunki z resztą stadka? już rządzi wszystkimi? czy nadal jest pieskiem Pańcia? Quote
Gugusia7 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Rubiniu vel Tasman :diabloti: podbił już serca WSZYSTKICH. Pochwały się sypią jak dzisiaj u nas deszcz z nieba. Moi Rodzice chcieli nawet Go sobie "wypożyczyć" na tydzień (czyt. na wieczne nieoddanie hehehehehe). Tasmanek ponieważ zniszczył mi moje szacowne i gustowne gnojodepki musi teraz w ramach kary spać ze mną, Tofikiem, Azunią i Kociambrem i wcale Mu to nie przeszkadza :eviltong:. Wręcz przeciwnie - chyba to nie kara dla Niego... Karą natomiast dla mnie jest znoszenie Go ze schodów - waży klucha swoje i na papu nie da się oszukać ;) Quote
halbina Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 no... u mnie tyle nie ważył... :p :evil_lol: Quote
Gugusia7 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 U mnie nie da się Go odgonić od michy :lol: ale chłopak szaleje w ogródku przez pół dnia i kopie dziury w trawniku więc musi mieć energię :Dog_run: Quote
halbina Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 on po prostu zbiera tłuszczyk na zapas... ponoć zima długa ma być... :p Quote
Recommended Posts