rebellia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Rewelacyjna wiadomość. Chucham i czaruję, musi się udać! :) Quote
quasimodo Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 supergoga napisał(a):Jest domek zainteresowany Alexem. Domek na wsi pod Ostrowem. Pan napisał, że miał psiaka podobnego do Alexa - 14 lat i bardzo mu go brakuje. Chce przyjechac i dac dom psiakowi. Prosze wszystkich o kciuki - może nadejdzie wielki dzień dla nas wszystkich. I przede wszystkim dla małego Alusia. Superancko!!! A jakie miałby warunki? Nie do budy, mamy nadzieję? Quote
maggiejan Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Wspaniała wiadomość!!! Alex zasługuje na szczęśliwe życie! Tyle się naczekał, oby było warto. Swoją drogą - każdy piesek ma szansę na dom - nie wiadomo co się komu spodoba w psie. Też trzymam kciuki!! Quote
supergoga Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Nie, piesek mieszkałby w domu. Skoro Bobik dozył 14 lat i Pan nadal tęskni, to ma chyba dusze w sobie. Umawiamy termin przyjazdu po Alexa. Więc kciuki nadal aktualne. Quote
Selenne Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ja wierzę, że się uda i trzymam mocno kcuki Quote
supergoga Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Pan odesłał ankietę - jest ciepła i miła. Jeśli tylko zgodzi się na kastrację psa, Alex pojedzie do domu. Alex jest kochliwy i może robić sobie wycieczki do potrzebujących panienek. A nikt nie chce, aby w okolicy zaroiło sie od małych rudych bezdomniaków. Stąd pojedzie po kastracji. Mam nadzieje, że Panu nie zrobi to różnicy. Quote
maggiejan Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Dużo szczęścia w nowym domku, Alex! Mam nadzieję, nowy opiekun Alexa będzie o niego dbał i że dobrze im się ułoży wspólne życie. Quote
Beata25 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 maggiejan napisał(a):Dużo szczęścia w nowym domku, Alex! Mam nadzieję, nowy opiekun Alexa będzie o niego dbał i że dobrze im się ułoży wspólne życie. Znalazlam chętną panią na tego psiaka, gdyby odpukac tfu tfu cos sie nie udalo z ta adopcja to piszcie do mnie , bo pani jest zdecydowana :-) Quote
PaulinaT Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Goś - czy ja dobrze widzę? Trzeci bukowianin w przeciągu paru dni ma szansę na dom??? Od miesięcy tkwią na dogo, allegro i innych bez odzewu a teraz nagle takie coś?? :mdleje: Quote
quasimodo Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No i robi się kłopot - tyle dobrych chętnych domków, a Alex tylko jeden :evil_lol: Quote
Gugusia7 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jak jest więcej chętnych domków niż psów to dobrze! Gorzej odwrotnie! Może osoby, które chciały dać domek Alexowi przygarną inne borajstewko? Przecież jest ich tu tak wiele... może nawet podobne do Alexa... Trzymam kciuki za Alexa i wierzę, że przetarł szlaki do pozostałych dobrych domków innym swoim braciom! Quote
Selenne Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ale się pokiełbasiło XD Oby na szczęscie Alexa Quote
supergoga Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Jeśli uznamy, że domek nie dla Alexa - a to będzie w tych 2 dniach, to zaraz dam znać. A może Rysio się spodoba - mój ukochany idol bukowski - a jemu akurat sie nie wiedzie.:shake::-( Quote
quasimodo Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 supergoga napisał(a):Jeśli uznamy, że domek nie dla Alexa - a to będzie w tych 2 dniach, to zaraz dam znać. A może Rysio się spodoba - mój ukochany idol bukowski - a jemu akurat sie nie wiedzie.:shake::-( No to trzymamy kciuki i za Alexa i Rysia! Niech obaj wędrują do domków!!! Quote
ocelot Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No i co z domeczkami dla Rysia i Aleksa? Quote
supergoga Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Alex ma jutro kastrację. Nie wiem, jaki to miał być ten domek w Warszawie. Czy możecie napisać, bo na 100% decyzja nie jest podjęta. Quote
maggiejan Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Czy Alex nie miał mieć domku w Ostrowie? Quote
supergoga Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Tak, ma zainteresowany domek w Ostrowie, ale też ktoś pisał o domku w Warszawie, a chodzi o najlepszy domek. Quote
Selenne Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ja mieszkam w Warszawie Może mogłabym coś pomóc? Quote
supergoga Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Alex jedzie do Otroswa w sobotę za tydzień. Nie daliśmy wczesniej rady - była kolejka do kastracji. Dzisiaj pojechał Czarek. W piatek za tydzień kastracja Alexa, w sobotę jedzie do domku. Trzymamy nadal. Quote
Recommended Posts