Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Jest domek zainteresowany Alexem. Domek na wsi pod Ostrowem. Pan napisał, że miał psiaka podobnego do Alexa - 14 lat i bardzo mu go brakuje. Chce przyjechac i dac dom psiakowi.
Prosze wszystkich o kciuki - może nadejdzie wielki dzień dla nas wszystkich.
I przede wszystkim dla małego Alusia.

Superancko!!!
A jakie miałby warunki?
Nie do budy, mamy nadzieję?

Posted

Wspaniała wiadomość!!! Alex zasługuje na szczęśliwe życie! Tyle się naczekał, oby było warto. Swoją drogą - każdy piesek ma szansę na dom - nie wiadomo co się komu spodoba w psie. Też trzymam kciuki!!

Posted

Pan odesłał ankietę - jest ciepła i miła. Jeśli tylko zgodzi się na kastrację psa, Alex pojedzie do domu. Alex jest kochliwy i może robić sobie wycieczki do potrzebujących panienek. A nikt nie chce, aby w okolicy zaroiło sie od małych rudych bezdomniaków.
Stąd pojedzie po kastracji. Mam nadzieje, że Panu nie zrobi to różnicy.

Posted

maggiejan napisał(a):
Dużo szczęścia w nowym domku, Alex! Mam nadzieję, nowy opiekun Alexa będzie o niego dbał i że dobrze im się ułoży wspólne życie.

Znalazlam chętną panią na tego psiaka, gdyby odpukac tfu tfu cos sie nie udalo z ta adopcja to piszcie do mnie , bo pani jest zdecydowana :-)

Posted

Goś - czy ja dobrze widzę?
Trzeci bukowianin w przeciągu paru dni ma szansę na dom???
Od miesięcy tkwią na dogo, allegro i innych bez odzewu a teraz nagle takie coś??

:mdleje:

Posted

Jak jest więcej chętnych domków niż psów to dobrze! Gorzej odwrotnie! Może osoby, które chciały dać domek Alexowi przygarną inne borajstewko? Przecież jest ich tu tak wiele... może nawet podobne do Alexa... Trzymam kciuki za Alexa i wierzę, że przetarł szlaki do pozostałych dobrych domków innym swoim braciom!

Posted

Jeśli uznamy, że domek nie dla Alexa - a to będzie w tych 2 dniach, to zaraz dam znać.
A może Rysio się spodoba - mój ukochany idol bukowski - a jemu akurat sie nie wiedzie.:shake::-(

Posted

supergoga napisał(a):
Jeśli uznamy, że domek nie dla Alexa - a to będzie w tych 2 dniach, to zaraz dam znać.
A może Rysio się spodoba - mój ukochany idol bukowski - a jemu akurat sie nie wiedzie.:shake::-(

No to trzymamy kciuki i za Alexa i Rysia!
Niech obaj wędrują do domków!!!

Posted

Alex jedzie do Otroswa w sobotę za tydzień. Nie daliśmy wczesniej rady - była kolejka do kastracji. Dzisiaj pojechał Czarek.
W piatek za tydzień kastracja Alexa, w sobotę jedzie do domku.

Trzymamy nadal.