Ola164 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Nie ma sprawy :p a tym czasem Hop Alexik :loveu: Quote
PaulinaT Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 O prosze! Alex na jamnikowym wątku :loveu: Może tam ktoś wypatrzy ślicznotka?? Quote
PaulinaT Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Hala napisał(a):Alex bardzo ładny chłopak... :loveu: Ładny chłopak... i do wzięcia! :cool3: Quote
PaulinaT Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Hopsa chłopaku do wzięcia. Pokaż się wszystkim - i ładnie się uśmiechnij. Quote
PaulinaT Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Alex - szkoda tak życie w schronie zmarnować.... :placz: Quote
supergoga Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Alex - musi kiedys zaznać domu, własnego domu Quote
Hala Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Hopamy i hopamy a domu jak nie było tak nie ma....:cool1: Quote
Selenne Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Kiedy ktoś zajrzy w te jego piękne oczy i odczyta z nich proste słowa "Weź mnie"? A tak nawiasem... Słyszeliści piosenkę Ich Troje "Czerwona smycz"? Ja to wysłuchałam i... na samą myśl o niej płacze... Quote
supergoga Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Piosenki nie znam - nigdy nie słyszałam. Alex pewnie też nie, cóż, w schronisku nie ma radia, a jakoś nikt nie chce podzielić się z malcem własnym domem. Quote
PaulinaT Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Mały rudasek kochany - zmykaj na pierwszą... Quote
PaulinaT Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mała śliczna bambaryłka - do domuuuuuuuu!!!!!!! Quote
PaulinaT Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 quasimodo napisał(a):No gdzie ten domek??? No gdzie?? :niewiem: Quote
Rene@Rabik Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Podrzucam na pierwszą w poszukiwaniu domku dla małego rudzielca Quote
PaulinaT Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dzisiaj w nocy śnił mi sie mały Alex. Śniło mi sie, ze jakaś starsza Pani zgłosiła sie po szczeniaczka mojego i ja jej zamiast młodego psiaka tego dostojnego starszego zaproponowałam. Szkoda, ze to sen był tylko... :shake: Quote
supergoga Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Coś Wam opiszę, nie pisałam wcześniej bo nie mogłam odpalić dogo. Otóż w sobotę miałam z TZ-em dyżur karmienia i oporządzania bukowskich psiaków. Po kolei klatkami bractwo wychodziło na wybieg, w tym czasie sprzątałam klatki i karmiliśmy towarzystwo. Alex siedzi z 2 starymi suniami, mama i córką - wiem niestety że one już zakończą swoje życie w schronisku, choć to bardzo ładne suki. Ale mama ma 10 lat a córeczka 8. W każdym razie sunie wróciły grzecznie do klatki do swoich miseczek, a Alex ganiał jeszcze po wybiegu. Foksi ma cieczke i pewnie czuł swojskie zapachy. Poniewaz reszta gromady domagała się wyjścia - podeszłam do Alexa aby go zachęcić do powrotu. Ukucnęłam obok i gadam do malucha. A Alex, wspiął mi się natychmiast na kolana i z bliska spojrzały mi w twarz wielkie, ciemne, tak bardzo smutne, Alexowe oczy. Powiem Wam, żal mi było, ale musiałam odnieść go do klatki. A on nie spuszczał ze mnie oka. Do samego końca patrzył, może z nadzieja, że wreszcie coś wypatrzy. Że mnie ruszy ten wzrok i go zabiorę. Nie, on tak jak jego lokatorki - pewnie zostanie tam do końca życia.:shake: Quote
quasimodo Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Trzeba wierzyć, że do niego szczęście kiedyś się uśmiechnie... Ma piękne, mądre oczy... Może dojrzy go jakiś wrażliwy człowiek. Quote
Hala Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 A może chociaż DT? Może ktoś się nad nim zlituje i na Dt weźmie? Quote
Recommended Posts