Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Saskja']Ale zgłaszacie też na klubówki, czy tylko na Europejską? Bo ja bym chciała na obie, ale gdzie są informacje o opłatach za klubowe?[/quote]

[B]Saskja, tez sie wybieracie??? To zapowiada się calkiem niezła polska wyzłowa druzyna:evil_lol: [/B]
[B]I nie wiem, czy lepiej poczta wysłac, czy mailem zgłoszenia:shake:[/B]

Posted

[quote name='musia']Na jaki adres zgłaszacie pocztą ?[/quote]

MAGYAR EBTENYESZTOK ORSZAGOS EGYESULETE
Tetenyi ut. 128b - 130
H - 1116 Budapeszt

( tylko sprawdźcie literówkę na stronie - kropki i przecinki nad literami )

Michał i szpice

Posted

[quote name='Nor(a)']My rowniez zglaszamy na obie wystawy i rowniez na klubowke pozniej;)[/QUOTE]

Mam nadzieje, ze bede miała okazje pofocić. :diabloti:

Coraz bardziej się nakręcam na ta wystawe, szkoda tylko, że jako widz.

Posted

[quote name='Saskja']aaa, ratunku, w ogóle nie moge znaleźć żadnego formularza online![/quote]
[url]http://www.eurodogshow2008.hu/online_en.html[/url]

Posted

[quote name='Saskja']No to to ja znalazłam, zalogowałam się i nic. Nic tam nie ma.[/quote]

jak odczekasz chwilke to Cie przekieruje. musisz sie najpierw zarejestrowac, a potem logujesz, dodajesz dane psow i zglaszasz:)

Posted

[quote name='Saskja']No to to ja znalazłam, zalogowałam się i nic. Nic tam nie ma.[/quote]
U mnie pojawia się formularz rejestracyjny usera ....

Posted

[quote name='Polna']Mam nadzieje, ze bede miała okazje pofocić. :diabloti:

Coraz bardziej się nakręcam na ta wystawe, szkoda tylko, że jako widz.[/QUOTE]

Miło będzie spotkać aż w Budapeszcie :lol:

Posted

a czy ktos wie jak zgłaszac na klubówki ?? i za ile ?? a moze sa juz w cenie zwykłej wystawy :)) i do kiedy sa na klubowki zgloszenia ??

niestety na stronie naszego klubu nie znalazłam żadnych informacji na ten temat :((

Posted

[COLOR=Black][quote name='Musiałek']a czy ktos wie jak zgłaszac na klubówki ?? i za ile ?? a moze sa juz w cenie zwykłej wystawy :)) i do kiedy sa na klubowki zgloszenia ??

niestety na stronie naszego klubu nie znalazłam żadnych informacji na ten temat :(([/quote]

Otóż to, niestety już stron klubowych nie raczyli przetłumaczyć na ludzki język ;/. Jakby ktoś mimo wszystko wiedział ile kosztują klubówki (mnie interesuje taki klub: [/COLOR][COLOR=Black][FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][B]Nagytestű Kutyafajták Szakosztálya - CAC Club Show )[/B] to byłbym bardzo wdzięczny za te informacje.[/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Musiałek']a czy ktos wie jak zgłaszac na klubówki ?? i za ile ?? a moze sa juz w cenie zwykłej wystawy :)) i do kiedy sa na klubowki zgloszenia ??

niestety na stronie naszego klubu nie znalazłam żadnych informacji na ten temat :(([/quote]

Widze, ze na stronie wystawy europejskiej juz sa podane entry deadline, jeszcze sporo czasu:). Niemal wszedzie podane sa adresy mailowe do klubow.
PS Klubowka seterow 3.500,- Ft za pierwszego psa i 3.000,- za drugiego.

Posted

Ja też się wybieram. Widzę, że będzie duża ekipa polskich anglików. Moja Penny w młodzieży, chociaż bedzie mieć dopiero 10 miesięcy. Mam nadzieję, że bedzie dobrze wyglądać, ale przewidzieć trudno. Na klubówkę jeszcze nie wiem czy zostaniemy.

Posted

[quote name='kostkowicz']Poczytajcie sobie :crazyeye:
[URL="http://www.eurodogshow2008.info"]www.eurodogshow2008.info[/URL][/quote]

kilka stron wczesniej pojawiło sie sprostowanie

[CENTER][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=3][COLOR=#0000ff][U]2008 EUROPEAN SECTION SHOW (EURODOG 200:cool: IN BUDAPEST[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=3][COLOR=#0000ff]In order to cut rumours short, the FCI confirms that the 2008 European Section Show (EURODOG 200:cool: will be organised by the MEOE in Budapest from October 3rd to 5th 2008 under the aegis of the FCI, as scheduled.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=3][COLOR=#0000ff]These information were confirmed on the occasion of an ad-hoc meeting between the FCI and its Hungarian member organisation, the MEOE.

[COLOR=Black][SIZE=2]Ja swoje psiaki juz zglosilam i wszystko opłaciłam :multi::multi:[/SIZE][/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='zpr']Może mi ktoś powiedzieć czy płacić za zgłoszenie można na miejscu, czy wogle przyjmą takie zgłoszenie?[/quote]

"[SIZE=2][COLOR=#922310][FONT=Trebuchet MS]We do not accept the entry fee on the spot! You should send it before the deadlines!"

[/FONT][/COLOR][/SIZE][URL]http://www.eurodogshow2008.hu/kiallinfo_en.html[/URL]

Posted

[quote name='dorota-ta-dorota']Kochani mamy problem ze zgloszeniem na Euro Dog Schow:placz::placz::placz:
Czy ktos moglby mi przeslac formularz zgloszenia na maila:placz::placz::placz:
podaje moje namiary: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Bede baaaaaardzo wdzieczna;) bardzo ;)[/quote]
Odbierz maila ;)