Goshka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Saskja']Ale zgłaszacie też na klubówki, czy tylko na Europejską? Bo ja bym chciała na obie, ale gdzie są informacje o opłatach za klubowe?[/quote] [B]Saskja, tez sie wybieracie??? To zapowiada się calkiem niezła polska wyzłowa druzyna:evil_lol: [/B] [B]I nie wiem, czy lepiej poczta wysłac, czy mailem zgłoszenia:shake:[/B] Quote
tulasy Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='musia']Na jaki adres zgłaszacie pocztą ?[/quote] MAGYAR EBTENYESZTOK ORSZAGOS EGYESULETE Tetenyi ut. 128b - 130 H - 1116 Budapeszt ( tylko sprawdźcie literówkę na stronie - kropki i przecinki nad literami ) Michał i szpice Quote
Polna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Nor(a)']My rowniez zglaszamy na obie wystawy i rowniez na klubowke pozniej;)[/QUOTE] Mam nadzieje, ze bede miała okazje pofocić. :diabloti: Coraz bardziej się nakręcam na ta wystawe, szkoda tylko, że jako widz. Quote
Saskja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 aaa, ratunku, w ogóle nie moge znaleźć żadnego formularza online! Quote
Dream Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Saskja']aaa, ratunku, w ogóle nie moge znaleźć żadnego formularza online![/quote] [url]http://www.eurodogshow2008.hu/online_en.html[/url] Quote
Saskja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 No to to ja znalazłam, zalogowałam się i nic. Nic tam nie ma. Quote
cenzo Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Saskja']No to to ja znalazłam, zalogowałam się i nic. Nic tam nie ma.[/quote] jak odczekasz chwilke to Cie przekieruje. musisz sie najpierw zarejestrowac, a potem logujesz, dodajesz dane psow i zglaszasz:) Quote
Dream Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Saskja']No to to ja znalazłam, zalogowałam się i nic. Nic tam nie ma.[/quote] U mnie pojawia się formularz rejestracyjny usera .... Quote
Różyczka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ja też się wybieram na piątek i sobotę tylko narazie myślę nad tym jak tam dojechać :). Quote
Nor(a) Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Polna']Mam nadzieje, ze bede miała okazje pofocić. :diabloti: Coraz bardziej się nakręcam na ta wystawe, szkoda tylko, że jako widz.[/QUOTE] Miło będzie spotkać aż w Budapeszcie :lol: Quote
Musiałek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 a czy ktos wie jak zgłaszac na klubówki ?? i za ile ?? a moze sa juz w cenie zwykłej wystawy :)) i do kiedy sa na klubowki zgloszenia ?? niestety na stronie naszego klubu nie znalazłam żadnych informacji na ten temat :(( Quote
BarbeSale Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [COLOR=Black][quote name='Musiałek']a czy ktos wie jak zgłaszac na klubówki ?? i za ile ?? a moze sa juz w cenie zwykłej wystawy :)) i do kiedy sa na klubowki zgloszenia ?? niestety na stronie naszego klubu nie znalazłam żadnych informacji na ten temat :(([/quote] Otóż to, niestety już stron klubowych nie raczyli przetłumaczyć na ludzki język ;/. Jakby ktoś mimo wszystko wiedział ile kosztują klubówki (mnie interesuje taki klub: [/COLOR][COLOR=Black][FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][B]Nagytestű Kutyafajták Szakosztálya - CAC Club Show )[/B] to byłbym bardzo wdzięczny za te informacje.[/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
cenzo Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='Musiałek']a czy ktos wie jak zgłaszac na klubówki ?? i za ile ?? a moze sa juz w cenie zwykłej wystawy :)) i do kiedy sa na klubowki zgloszenia ?? niestety na stronie naszego klubu nie znalazłam żadnych informacji na ten temat :(([/quote] Widze, ze na stronie wystawy europejskiej juz sa podane entry deadline, jeszcze sporo czasu:). Niemal wszedzie podane sa adresy mailowe do klubow. PS Klubowka seterow 3.500,- Ft za pierwszego psa i 3.000,- za drugiego. Quote
Impresja&Simarilion Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ja też się wybieram. Widzę, że będzie duża ekipa polskich anglików. Moja Penny w młodzieży, chociaż bedzie mieć dopiero 10 miesięcy. Mam nadzieję, że bedzie dobrze wyglądać, ale przewidzieć trudno. Na klubówkę jeszcze nie wiem czy zostaniemy. Quote
kostkowicz Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Poczytajcie sobie :crazyeye: [url]www.eurodogshow2008.info[/url] Quote
Talagia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='kostkowicz']Poczytajcie sobie :crazyeye: [URL="http://www.eurodogshow2008.info"]www.eurodogshow2008.info[/URL][/quote] kilka stron wczesniej pojawiło sie sprostowanie [CENTER][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=3][COLOR=#0000ff][U]2008 EUROPEAN SECTION SHOW (EURODOG 200:cool: IN BUDAPEST[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=3][COLOR=#0000ff]In order to cut rumours short, the FCI confirms that the 2008 European Section Show (EURODOG 200:cool: will be organised by the MEOE in Budapest from October 3rd to 5th 2008 under the aegis of the FCI, as scheduled.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=3][COLOR=#0000ff]These information were confirmed on the occasion of an ad-hoc meeting between the FCI and its Hungarian member organisation, the MEOE. [COLOR=Black][SIZE=2]Ja swoje psiaki juz zglosilam i wszystko opłaciłam :multi::multi:[/SIZE][/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
zpr Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Może mi ktoś powiedzieć czy płacić za zgłoszenie można na miejscu, czy wogle przyjmą takie zgłoszenie? Quote
samojed Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='zpr']Może mi ktoś powiedzieć czy płacić za zgłoszenie można na miejscu, czy wogle przyjmą takie zgłoszenie?[/quote] "[SIZE=2][COLOR=#922310][FONT=Trebuchet MS]We do not accept the entry fee on the spot! You should send it before the deadlines!" [/FONT][/COLOR][/SIZE][URL]http://www.eurodogshow2008.hu/kiallinfo_en.html[/URL] Quote
dorota-ta-dorota Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Kochani mamy problem ze zgloszeniem na Euro Dog Schow:placz::placz::placz: Czy ktos moglby mi przeslac formularz zgloszenia na maila:placz::placz::placz: podaje moje namiary: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Bede baaaaaardzo wdzieczna;) bardzo ;) Quote
sylrwia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Tu jest druczek zgłoszenia w formacie pdf [URL]http://www.eurodogshow2008.hu/forms/entryfrom.pdf[/URL] Quote
Dream Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='dorota-ta-dorota']Kochani mamy problem ze zgloszeniem na Euro Dog Schow:placz::placz::placz: Czy ktos moglby mi przeslac formularz zgloszenia na maila:placz::placz::placz: podaje moje namiary: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Bede baaaaaardzo wdzieczna;) bardzo ;)[/quote] Odbierz maila ;) Quote
Toller Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Czyli co - nie warto zgłaszać formularzem bo nie dojdzie? Lepiej wysłać pocztą? Quote
Toller Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Dream']lub faksem[/quote] trza go mieć ;) Quote
Recommended Posts