malawaszka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Agatka']Wprawdzie dowiedziałam się, że mam schroniskowego zabiedzonego sznaucera, ale cóż nie każdy ma puszyste łapki.[/quote] :crazyeye: hahahha umarłam - to może ja mam z Bolusiem jakieś szanse bo on co prawda schroniskowy, ale ma mega puszyste łapki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: OLA - GRATULACJE!!!!!!!!! klan Ka-Vangowy zebrał laury zasłużone zresztą bo to mój ulubiony klan :cool1: :lol:
orsini Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Agatka']Wprawdzie dowiedziałam się, że mam schroniskowego zabiedzonego sznaucera, ale cóż nie każdy ma puszyste łapki. A Gingerek jest malutki i bynajmniej nie amerykański i mi sie podoba , a to chyba najważniejsze :) :)[/quote] a mi sie wydaje, ze ktos Ci poprostu delikatnie powiedzial co mysli o Ginger:))i wcale nie chodzi o jej puchatosc lapek tylko o caloksztalt, bo nawet gdyby miala puchate lapki to i tak by reszta pozostala, a widzialam te suke na zywo, ale [B]skoro Tobie sie podoba to najwazniejsze. Innym nie musi:))))))))[/B] Czekamy na relacje z Sarajewa!!!!
Ka-Vanga Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='malawaszka']OLA - GRATULACJE!!!!!!!!! klan Ka-Vangowy zebrał laury zasłużone zresztą bo to mój ulubiony klan :cool1: :lol:[/quote] Dzieki Waszeczko, kochana jestes:buzi: :Rose:
orsini Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 no wlasnie KAvang GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Ka-Vanga Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='orsini']no wlasnie KAvang GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Dzieki :multi: . A dzis w robocie jestes? :crazyeye: .
orsini Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 wyslalam Ci kilka fotek do zmniejszenia:)))) wkleje jak wroce, bo teraz na interwencje jade, a juz myslslam, ze w sobote to spokuj bede miala:(((
Ka-Vanga Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Acha rzeczywiscie :lol: , a jakie slodkie foteczki, kurcze a u mnie tata wyrwal wszystkie mlecze i juz nie moge takich fajowych zrobic :shake: .
orsini Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 hahahaha litosci chyba nie myslisz ze tak wyglada moj ogrodek?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: KaVang ic na jakas łączkę tam jest kupa, chociaz u Was cieplej wiec juz mogly przekwitnac:(((((
Ka-Vanga Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Znaj moje dobre serce :evil_lol: ;) - juz Ci zmniejszylam i wyslalam :cool3: . U nas tez kwitna teraz, ze to w Rumunii jak pieknie bylo, bo tam jest cieplej niz u nas i wszystko juz kwitlo :loveu: .
Czarne Gwiazdy Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote]KaVang ic na jakas łączkę tam jest kupa[/quote]Nie trzeba iść tak daleko, żeby kupę znaleźć :cool3: :megagrin:
orsini Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 KaVang dzieki:)))zaraz wkleje bo bylam na interwencjach 2,a myslalam, ze w sobote to spokuj bede miala!!!:mad: :mad:
madzior_ka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 ja rownież wszystkim gratuluje i czekam na zdjęcia!!!
fidekangela Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Pora i tutaj napisać :) Jestem posiadaczką dwóch kochanych psiaków :) Sznaucera mini czarnego 7-miesięcznego Narvica z Sardanu i 15-letniego mieszańca sznuacera Fidka.
Justa Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 witam. rany. właśnie mi stuknęła 18-nastka. phi. dla Was :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:
Czarne Gwiazdy Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote]Pora i tutaj napisać Jestem posiadaczką dwóch kochanych psiaków Sznaucera mini czarnego 7-miesięcznego Narvica z Sardanu i 15-letniego mieszańca sznuacera Fidka.[/quote] Witam witam, widziałem tego twojego sznaucerka w galerii, słiit ;) [quote]witam. rany. właśnie mi stuknęła 18-nastka.[/quote]Kongratulejszym, ja musze jeszcze poczekać do stycznia :P
malawaszka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Witaj Fidekangela :cool1: Justa 100 lat!!!!! :drinking: ahhh nawet nie wiesz jakbym chciała być znowu w Twoim wieku :placz: przed Tobą najpiękniejsze lata życia!!!! :multi:
Justa Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 heh. bardzo piękne lata - już za rok matuuuuraaaaa... :drinking:
Czarne Gwiazdy Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Justa']heh... dobijaj dobijaj biedną starą kobietę.[/QUOTE] No, ty stara dupa jesteś :P :cool3:
Justa Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Czarne Gwiazdy']No, ty stara dupa jesteś :P :cool3:[/QUOTE] :-( :placz: :placz: :placz:
malawaszka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Czarne Gwiazdy']No, ty stara dupa jesteś :P :cool3:[/quote] boszzz to ja isę nawet nie odzywam już :roll:
Recommended Posts