Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agatka']Wprawdzie dowiedziałam się, że mam schroniskowego zabiedzonego sznaucera, ale cóż nie każdy ma puszyste łapki.[/quote]

:crazyeye: hahahha umarłam - to może ja mam z Bolusiem jakieś szanse bo on co prawda schroniskowy, ale ma mega puszyste łapki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

OLA - GRATULACJE!!!!!!!!! klan Ka-Vangowy zebrał laury zasłużone zresztą bo to mój ulubiony klan :cool1: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='Agatka']Wprawdzie dowiedziałam się, że mam schroniskowego zabiedzonego sznaucera, ale cóż nie każdy ma puszyste łapki. A Gingerek jest malutki i bynajmniej nie amerykański i mi sie podoba , a to chyba najważniejsze :)

:)[/quote]

a mi sie wydaje, ze ktos Ci poprostu delikatnie powiedzial co mysli o Ginger:))i wcale nie chodzi o jej puchatosc lapek tylko o caloksztalt, bo nawet gdyby miala puchate lapki to i tak by reszta pozostala, a widzialam te suke na zywo, ale [B]skoro Tobie sie podoba to najwazniejsze. Innym nie musi:))))))))[/B]
Czekamy na relacje z Sarajewa!!!!

Posted

[quote name='malawaszka']OLA - GRATULACJE!!!!!!!!! klan Ka-Vangowy zebrał laury zasłużone zresztą bo to mój ulubiony klan :cool1: :lol:[/quote]
Dzieki Waszeczko, kochana jestes:buzi: :Rose:

Posted

[quote name='orsini']no wlasnie KAvang GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

Dzieki :multi: . A dzis w robocie jestes? :crazyeye: .

Posted

wyslalam Ci kilka fotek do zmniejszenia:))))
wkleje jak wroce, bo teraz na interwencje jade, a juz myslslam, ze w sobote to spokuj bede miala:(((

Posted

Acha rzeczywiscie :lol: , a jakie slodkie foteczki, kurcze a u mnie tata wyrwal wszystkie mlecze i juz nie moge takich fajowych zrobic :shake: .

Posted

hahahaha litosci chyba nie myslisz ze tak wyglada moj ogrodek?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
KaVang ic na jakas łączkę tam jest kupa, chociaz u Was cieplej wiec juz mogly przekwitnac:(((((

Posted

Znaj moje dobre serce :evil_lol: ;) - juz Ci zmniejszylam i wyslalam :cool3: .

U nas tez kwitna teraz, ze to w Rumunii jak pieknie bylo, bo tam jest cieplej niz u nas i wszystko juz kwitlo :loveu: .

Posted

Pora i tutaj napisać :)
Jestem posiadaczką dwóch kochanych psiaków :)
Sznaucera mini czarnego 7-miesięcznego Narvica z Sardanu i 15-letniego mieszańca sznuacera Fidka.

Posted

witam.

rany. właśnie mi stuknęła 18-nastka.

phi.

dla Was :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

[quote]Pora i tutaj napisać
Jestem posiadaczką dwóch kochanych psiaków
Sznaucera mini czarnego 7-miesięcznego Narvica z Sardanu i 15-letniego mieszańca sznuacera Fidka.[/quote]
Witam witam, widziałem tego twojego sznaucerka w galerii, słiit ;)

[quote]witam.

rany. właśnie mi stuknęła 18-nastka.[/quote]Kongratulejszym, ja musze jeszcze poczekać do stycznia :P

Posted

Witaj Fidekangela :cool1:

Justa 100 lat!!!!! :drinking:
ahhh nawet nie wiesz jakbym chciała być znowu w Twoim wieku :placz: przed Tobą najpiękniejsze lata życia!!!! :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...