florance Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 pewnie, że nie jest w porządku, ale co z takim kimś zrobić...? juz lepiej, że ją oddaje niż gdyby miał ja w lesie do drzewa przywiązać - tak sądzę :(
Elitesse Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='florance']pewnie, że nie jest w porządku, ale co z takim kimś zrobić...? juz lepiej, że ją oddaje niż gdyby miał ja w lesie do drzewa przywiązać - tak sądzę :([/quote] co ciekawsze hodowca ten wypiera sie publicznie ze nie mial nigdy bezpapierowych miotow !! i ze jest swiety ... ta oddal ale wzial juz kolejna suczke
florance Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 no a kto mu ją sprzedał? w ZK powinni mieć jak w banku - czarne listy "tym hodowcom psów nie sprzedajemy" i każdy miałby do takiej listy (np. online) wgląd - genialna jestem, prawda? :diabloti:
malawaszka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Elitesse']hmm powiedzcie mi czy w porzadku jest zachowanie hodowcy ktory bierze suke na warunkach hodwlanych, przez 2 lata nie rejestruje jej w zwiazku, nie wystawia, sam jasnowidzaco stwierdza ze to "pet" , kryje bez papierow i po tym oddaje ? bo takie rzeczy sie dzieja w Polsce ![/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja pier**** masakra - nic tylko udusić takiego kogoś :angryy:
Elitesse Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='florance']no a kto mu ją sprzedał? w ZK powinni mieć jak w banku - czarne listy "tym hodowcom psów nie sprzedajemy" i każdy miałby do takiej listy (np. online) wgląd - genialna jestem, prawda? :diabloti:[/quote] a dalo by to cos ? czy cos daly listy slane do ZG w sprawie hodowli tak niedawno reklamujacej sie na allegro ?
lil Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Masterton']Tak a propos chorób oczu które p.wymieniła to Koniak ma aktualny certyfikat..... Oczywiście, może mieć certyfikat na to, że w danej chwili nie posiada oznak chorobowych nie na to jednak, że jest NOSICIELEM :lying: a to dopiero, co????? o tym Masterton nie myśli. Ładnie, nie ma co. Och te "wspaniaaaaaałe, nowe, amerykaaaaańskie :siara: rodowody
florance Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 nic, ale tylko dlatego, że to związek wszystko olewa :roll:
malawaszka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='florance']nic, ale tylko dlatego, że to związek wszystko olewa :roll:[/quote] nie jestem hodowcą, ale trochę zdążyłam się już zorientować i wiem, że bez reorganizacji ZK nic się nie zmieni :angryy:
malawaszka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [B]lil[/B] witaj na forum :cool1: szkoda, że odzywasz się dopiero w tak ponurych okolicznościach przyrody :roll:
orsini Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Masterton']A tak przy okazji,dziwne są p.wypowiedzi i niespójne,ponieważ z tego co pamiętam sama p.w tych liniachp.chciała kryć(FANTOM)[B]A teraz chce p.kryć psem który podobne linie posiada[/B].A!![/quote] pomawiam pytanie: o jakim psie znowu Pani mysli???juz jednego mi Pani wymyslila dla Fufki wiec moze o kolejnym sie dowiem???????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [quote name='Masterton'].A tak nawiasem mówiąc to co może p.wiedzieć o hodowli jak do tej pory jeszcze nawet nie udało się p.wyhodować nawet jednego championa, a jeśli wychodzi p. na ring to niestety z farbowanym psem,[B]bo w Lesznie,p.pies był ciemnym pieprz i sól,a na klubówce,już był czarno-srebrny!!!!!![/B]I![/quote] No i w tym punkcie tez sie nie doczekalam wyjasnienia!!! I kto tu lubi aferki????jak to Pani rzuca bezpodstawne oskarzenia a potem poprostu zawija sie i daje drapaka. [B]Czekam na riposte od Pani.[/B] to o moich pieskach wiec nie widze powodu zeby te posty kasowac w razie czego kochana nasza Justynko:modla: :modla: :modla: A swoja droga calkiem nie tak dawno rzucila sie Pani do gardla komus kto smial skrytykowac suczke sedziny, ze zle pofarbowana, a tak jakby ten pies tez jest wlasnoscia sedziego. Cos tu nie gra!!!czy dlatego ze na razie nie ma uprawnien na 2ke?hmmm juz niedlugo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 szorka dzieki za bonus bo to chyba od Ciebie bylo?:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi:
Czarne Gwiazdy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 W sumie to ja chyba nie oddałbym psa na warunkach hodowlanych obcej osobie... No nie wiem, nie jestem hodowcą, ale takie "układy" robi się z osobami, które się zna...
orsini Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 co do warunkow hodowlanych to w wiekszosci zdaja one egzamin, a ze sie trafiaja oszusci?no coz-takie zycie i w kazdej dziedzinie ich pelno
orsini Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 ide spac i czekam na odpowiedz. a zobaczcie co znalazlam przypadkiem oczywiscie: [URL="http://www.kujawy.com.pl/advert/detail.php?cat=211&de=2539"]http://www.kujawy.com.pl/advert/detail.php?cat=211&de=2539[/URL] no ale Bad Boy of Masterton w sumie jest tylko z hodowli pani Masterton. Normalnie wspolczuje Pani!!! najpierw Pani Tata uzywa zdjecia Koniaka do reklamowania bezpapierowych szczeniat na allegro, a teraz znajoma kryje psem z Pani przydomkiem jakas bezpapierowa suke! Normalnie szok-jakiegos pecha ma Pani! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Masterton Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Czarne Gwiazdy']i jeszcze olbrzyma i pieprzaka, ale mogła przecież wystawiać komuś na przykład, więc się pytam :P[/QUOTE] Nie, Czarne gwiazdy ,nie wystawiałam czarnej miniatury
Czarne Gwiazdy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote]Nie, Czarne gwiazdy ,nie wystawiałam czarnej miniatury[/quote]Dzięki ;) ...
Masterton Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='malawaszka']może i u nas się w końcu poprawi - pokłócą się, pokłócą, wyjaśnią wszystko co leży na wątrobie i na końcu podadzą sobie ręce i będzie już ok :cool3: może to nie utopia co?? :lol:[/QUOTE] Zrozum,że całą aferę rozkręca orsini,ja tylko odpieram ataki,hmm.... wydaje mi się że nie tylko ja....Chyba nie muszę wyliczać że paru ludzi miało do niej pretensje.....
Czarne Gwiazdy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dalibyście se siana... btw pan/pani pompeo sprzedała chyba tego swojego championa polski, bo zakończyła aukcję przed czasem, za to teraz sprzedaje.... uwaga - [b]kozy[/b]... "3 szt"... Pozostawię bez komentarza [url=http://allegro.pl/item95118619_kozy_mleczne_3szt_i_koziol_bcm.html]KLIK[/url]
orsini Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Masterton']Zrozum,że całą aferę rozkręca orsini,ja tylko odpieram ataki,hmm.... wydaje mi się że nie tylko ja....Chyba nie muszę wyliczać że paru ludzi miało do niej pretensje.....[/quote] zaraz zaraz to ja napisalam o swoim psie ze jest ciemnym pieprzakiem farbowanym???? moze mi w koncu Pani to wyjasnic????? co sie Pani burzy to moj pies wiec mozemy na ten temat podyskutowac, tylko M|ERYTORYCZNI|E a wiec oczekuje KONKR|ETNYCH dowodow na to, ze mam pieprzaka i go farbuje, a wiec??? argumentow brak???? no ladnie Pani kota ogonem wywraca nie ma co, tylko, ze ten post z tym pieprzakiem byl i jak na razie jest wiec kazdy moze zobaczyc,a wiec skoro pani powiedziala A to teraz o B poprosze
Masterton Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='orsini']ide spac i czekam na odpowiedz. a zobaczcie co znalazlam przypadkiem oczywiscie: [URL="http://www.kujawy.com.pl/advert/detail.php?cat=211&de=2539"]http://www.kujawy.com.pl/advert/detail.php?cat=211&de=2539[/URL] no ale Bad Boy of Masterton w sumie jest tylko z hodowli pani Masterton. Normalnie wspolczuje Pani!!! najpierw Pani Tata uzywa zdjecia Koniaka do reklamowania bezpapierowych szczeniat na allegro, a teraz znajoma kryje psem z Pani przydomkiem jakas bezpapierowa suke! Normalnie szok-jakiegos pecha ma Pani! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] BED BOY nie jest moją własnością,mieszka w Ostrowie proszę tam zapytać,nie obwiniaj mnie Orsini za błędy ludzi ok.
Masterton Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='malawaszka'][B]lil[/B] witaj na forum :cool1: szkoda, że odzywasz się dopiero w tak ponurych okolicznościach przyrody :roll:[/QUOTE] zgadzam się,masz racje ,ale to nie zależy od rodowodu,amerykańskiego czy europejskiego,, 50% MINI MA WADE OCZU!!!Prynajmniej tak twierdzi dr.Kiełbowicz
Masterton Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Malawaszko przepraszam to nie do ciebie,zle mi sie coś kliknęło,to do Lil;)
marisia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Mek']HOLA HOLA A ja , to juz mnie Marisia niezauważa. Oj Marysiu , Marysiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] Oj, strasznie przepraszam miało być sznauceromaniaczki i sznauceromaniacy:lol::lol::lol:.
Recommended Posts