Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pewnie, że nie jest w porządku, ale co z takim kimś zrobić...? juz lepiej, że ją oddaje niż gdyby miał ja w lesie do drzewa przywiązać - tak sądzę :(

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='florance']pewnie, że nie jest w porządku, ale co z takim kimś zrobić...? juz lepiej, że ją oddaje niż gdyby miał ja w lesie do drzewa przywiązać - tak sądzę :([/quote]

co ciekawsze hodowca ten wypiera sie publicznie ze nie mial nigdy bezpapierowych miotow !! i ze jest swiety ...

ta oddal ale wzial juz kolejna suczke

Posted

no a kto mu ją sprzedał? w ZK powinni mieć jak w banku - czarne listy "tym hodowcom psów nie sprzedajemy" i każdy miałby do takiej listy (np. online) wgląd - genialna jestem, prawda? :diabloti:

Posted

[quote name='Elitesse']hmm powiedzcie mi czy w porzadku jest zachowanie hodowcy ktory bierze suke na warunkach hodwlanych, przez 2 lata nie rejestruje jej w zwiazku, nie wystawia, sam jasnowidzaco stwierdza ze to "pet" , kryje bez papierow i po tym oddaje ? bo takie rzeczy sie dzieja w Polsce ![/quote]

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja pier**** masakra - nic tylko udusić takiego kogoś :angryy:

Posted

[quote name='florance']no a kto mu ją sprzedał? w ZK powinni mieć jak w banku - czarne listy "tym hodowcom psów nie sprzedajemy" i każdy miałby do takiej listy (np. online) wgląd - genialna jestem, prawda? :diabloti:[/quote]

a dalo by to cos ? czy cos daly listy slane do ZG w sprawie hodowli tak niedawno reklamujacej sie na allegro ?

Posted

[quote name='Masterton']Tak a propos chorób oczu które p.wymieniła to Koniak ma aktualny certyfikat.....

Oczywiście, może mieć certyfikat na to, że w danej chwili nie posiada oznak chorobowych nie na to jednak, że jest NOSICIELEM :lying: a to dopiero, co????? o tym Masterton nie myśli. Ładnie, nie ma co. Och te "wspaniaaaaaałe, nowe, amerykaaaaańskie :siara: rodowody

Posted

[quote name='florance']nic, ale tylko dlatego, że to związek wszystko olewa :roll:[/quote]

nie jestem hodowcą, ale trochę zdążyłam się już zorientować i wiem, że bez reorganizacji ZK nic się nie zmieni :angryy:

Posted

[quote name='Masterton']A tak przy okazji,dziwne są p.wypowiedzi i niespójne,ponieważ z tego co pamiętam sama p.w tych liniachp.chciała kryć(FANTOM)[B]A teraz chce p.kryć psem który podobne linie posiada[/B].A!![/quote]

pomawiam pytanie: o jakim psie znowu Pani mysli???juz jednego mi Pani wymyslila dla Fufki wiec moze o kolejnym sie dowiem???????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

[quote name='Masterton'].A tak nawiasem mówiąc to co może p.wiedzieć o hodowli jak do tej pory jeszcze nawet nie udało się p.wyhodować nawet jednego championa, a jeśli wychodzi p. na ring to niestety z farbowanym psem,[B]bo w Lesznie,p.pies był ciemnym pieprz i sól,a na klubówce,już był czarno-srebrny!!!!!![/B]I![/quote]

No i w tym punkcie tez sie nie doczekalam wyjasnienia!!!
I kto tu lubi aferki????jak to Pani rzuca bezpodstawne oskarzenia a potem poprostu zawija sie i daje drapaka.
[B]Czekam na riposte od Pani.[/B]
to o moich pieskach wiec nie widze powodu zeby te posty kasowac w razie czego kochana nasza Justynko:modla: :modla: :modla:
A swoja droga calkiem nie tak dawno rzucila sie Pani do gardla komus kto smial skrytykowac suczke sedziny, ze zle pofarbowana, a tak jakby ten pies tez jest wlasnoscia sedziego. Cos tu nie gra!!!czy dlatego ze na razie nie ma uprawnien na 2ke?hmmm juz niedlugo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ide spac i czekam na odpowiedz.
a zobaczcie co znalazlam przypadkiem oczywiscie:

[URL="http://www.kujawy.com.pl/advert/detail.php?cat=211&de=2539"]http://www.kujawy.com.pl/advert/detail.php?cat=211&de=2539[/URL]

no ale Bad Boy of Masterton w sumie jest tylko z hodowli pani Masterton.
Normalnie wspolczuje Pani!!!
najpierw Pani Tata uzywa zdjecia Koniaka do reklamowania bezpapierowych szczeniat na allegro, a teraz znajoma kryje psem z Pani przydomkiem jakas bezpapierowa suke!
Normalnie szok-jakiegos pecha ma Pani!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']i jeszcze olbrzyma i pieprzaka, ale mogła przecież wystawiać komuś na przykład, więc się pytam :P[/QUOTE]
Nie, Czarne gwiazdy ,nie wystawiałam czarnej miniatury

Posted

[quote name='malawaszka']może i u nas się w końcu poprawi - pokłócą się, pokłócą, wyjaśnią wszystko co leży na wątrobie i na końcu podadzą sobie ręce i będzie już ok :cool3: może to nie utopia co?? :lol:[/QUOTE]
Zrozum,że całą aferę rozkręca orsini,ja tylko odpieram ataki,hmm.... wydaje mi się że nie tylko ja....Chyba nie muszę wyliczać że paru ludzi miało do niej pretensje.....

Posted

Dalibyście se siana...

btw pan/pani pompeo sprzedała chyba tego swojego championa polski, bo zakończyła aukcję przed czasem, za to teraz sprzedaje.... uwaga - [b]kozy[/b]... "3 szt"...
Pozostawię bez komentarza
[url=http://allegro.pl/item95118619_kozy_mleczne_3szt_i_koziol_bcm.html]KLIK[/url]

Posted

[quote name='Masterton']Zrozum,że całą aferę rozkręca orsini,ja tylko odpieram ataki,hmm.... wydaje mi się że nie tylko ja....Chyba nie muszę wyliczać że paru ludzi miało do niej pretensje.....[/quote]

zaraz zaraz to ja napisalam o swoim psie ze jest ciemnym pieprzakiem farbowanym????
moze mi w koncu Pani to wyjasnic?????
co sie Pani burzy to moj pies wiec mozemy na ten temat podyskutowac, tylko M|ERYTORYCZNI|E a wiec oczekuje KONKR|ETNYCH dowodow na to, ze mam pieprzaka i go farbuje, a wiec???
argumentow brak????
no ladnie Pani kota ogonem wywraca nie ma co, tylko, ze ten post z tym pieprzakiem byl i jak na razie jest wiec kazdy moze zobaczyc,a wiec skoro pani powiedziala A to teraz o B poprosze

Posted

[quote name='orsini']ide spac i czekam na odpowiedz.
a zobaczcie co znalazlam przypadkiem oczywiscie:

[URL="http://www.kujawy.com.pl/advert/detail.php?cat=211&de=2539"]http://www.kujawy.com.pl/advert/detail.php?cat=211&de=2539[/URL]

no ale Bad Boy of Masterton w sumie jest tylko z hodowli pani Masterton.
Normalnie wspolczuje Pani!!!
najpierw Pani Tata uzywa zdjecia Koniaka do reklamowania bezpapierowych szczeniat na allegro, a teraz znajoma kryje psem z Pani przydomkiem jakas bezpapierowa suke!
Normalnie szok-jakiegos pecha ma Pani!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
BED BOY nie jest moją własnością,mieszka w Ostrowie proszę tam zapytać,nie obwiniaj mnie Orsini za błędy ludzi ok.

Posted

[quote name='malawaszka'][B]lil[/B] witaj na forum :cool1: szkoda, że odzywasz się dopiero w tak ponurych okolicznościach przyrody :roll:[/QUOTE]
zgadzam się,masz racje ,ale to nie zależy od rodowodu,amerykańskiego czy europejskiego,, 50% MINI MA WADE OCZU!!!Prynajmniej tak twierdzi dr.Kiełbowicz

Posted

[quote name='Mek']HOLA HOLA A ja , to juz mnie Marisia niezauważa. Oj Marysiu , Marysiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Oj, strasznie przepraszam miało być sznauceromaniaczki i sznauceromaniacy:lol::lol::lol:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...