Romas Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Zajrzyjcie sobie pod ten link ,piekne zdjecia :-) Niektore bardzo zabawne :-) az sie chce kolejnego sznuacerka miec . [URL="http://www.schnauzer.cz/foto_tydne_galerie.php?PHPSESSID=1799b373b07cb0230000b568b187a075"]http://www.schnauzer.cz/foto_tydne_galerie.php?PHPSESSID=1799b373b07cb0230000b568b187a075[/URL]
malawaszka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 hahaha świetne są :loveu: :loveu: :loveu:
malawaszka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 i nawet Fufa Orsini z Szelką jest :klacz:
malawaszka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Romas normalnie przez te zdjęcia nie mogę sprzątać :mad: to jest mistrzostwo świata :loveu: :loveu: :loveu: [QUOTE]To všechno je MOJE![/QUOTE] [IMG]http://img108.imageshack.us/img108/333/imageshow5qr.jpg[/IMG] a takie widoki mam na codzień :evil_lol: [IMG]http://img106.imageshack.us/img106/3838/46eo.jpg[/IMG] to też jest piękne :loveu: [IMG]http://img96.imageshack.us/img96/6585/26gy1.jpg[/IMG]
Natalia_W Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Boskie te fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUENTA imszar Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Fotki są genialne..A ten białasek na brzuchu to cudo :)
Angelka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Romas nasze suczki dostaly w tym samym mniej więcej czasie cieczke ale sie zgrały Teri dostała 16 a twoja?:lol:
orsini Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 GRATULUJE WSZYSTKIM LESZNA!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zadrunia moja kochana:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Romas Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Angelka']Romas nasze suczki dostaly w tym samym mniej więcej czasie cieczke ale sie zgrały Teri dostała 16 a twoja?:lol:[/quote] Tak naprawde to nie wiem dokoladnie ktorego dnia .W zeszly poniedzialek zauwazylam ale Atos Dorotak skakal na nia juz w sobote :-) Ma chlopak nosa :-) Ale ,ze sie zgraly to fakt ,skoro Twoja tez ma :-) Ciesz sie ,ze podoba,y Wam sie zdjecia ,mnie powalily na kolana to postanowilam sie podzielic .
madzior_ka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [QUOTE]Te kanapy sa skorzane i oczywiscie byly watpliwosci czy sie nie zniszcza...[/QUOTE] my też mamy skórzane kanapy w pokoju i na początku było tak, że Denisowi nie wolno było samemu wchodzić na nie, jedynie na nasze kolana i rozumiał to i się grzecznie do tego stosował wylegując się na innym nie skórzanym fotelu i moim łóżku:)) ale ostatnio gdy położyłam mu kocyk na kanapie to się grzecznie ułożył i spał i teraz częśto spi na kocyku, ale czasami również bez niego i w przeciwieństwie dfo naszych wątpliwości nie ma znaków pazurków, więc ta skóra nie jest taka delikatna jakby się mogło wydawać:) zdjecia oczywiscie super, i biały sznaucerek na kanapie the best!!! a co do kosmtyków to my używamy Iv San Bernard i obecnie mamy dla Denulka szampon i odzywkę bananową czyli komplecik dla psiaków szorstkowłosych i jesteśmy bardzo zadowolone, a teraz przymierzamy się włąśnie do zakupu jeszcze jakiegoś szamponu z Hery i chciałam się zapytać co polecacie? bo chciałybyśmy coś co by ułatwiło rozczesywanie i może odzywiło włos, a z drugiej strony chciałam się was zapytac czy ma ktos z was może ten szamponik z hery do białej sierści, bo też mógłby być fajny do mycia łapek i zabrudzeń z jasnej sierści....:)
Elitesse Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='orsini']GRATULUJE WSZYSTKIM LESZNA!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zadrunia moja kochana:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] a ty sie juz musialas wygadac :eviltong: a wiec potwierdzam ze Zadra CWC + Najlepsza suczka a CWC Najlepszy pies i Zwyciestwo rasy dostal syn mojego lancelota - Batman :multi: [IMG]http://lancelottessi.republika.pl/leszno06.jpg[/IMG]
Elitesse Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='malawaszka']BRAWO Elitesse :multi: :multi: :multi:[/quote] dziekuje :loveu: bede miala Waszko do ciebie smutna prosbe ale to jutro bo dzis juz zmykam
malawaszka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Elitesse'] bede miala Waszko do ciebie smutna prosbe ale to jutro bo dzis juz zmykam[/quote] buuu :placz: no to czekam zatem jutro
Olivka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dziewczyny! Musimy się podzielić tą wspaniałą wiadomością. Olivka jest w ciąży, wróciłyśmy właśnie z USG. Na razie widoczne są 3 szczeniaczki.
Elitesse Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Olivka']Dziewczyny! Musimy się podzielić tą wspaniałą wiadomością. Olivka jest w ciąży, wróciłyśmy właśnie z USG. Na razie widoczne są 3 szczeniaczki.[/quote] super !! :multi: teraz zcekamy na szczesliwe rozwiazanie :)
Pink Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Olivka']Dziewczyny! Musimy się podzielić tą wspaniałą wiadomością. Olivka jest w ciąży, wróciłyśmy właśnie z USG. Na razie widoczne są 3 szczeniaczki.[/quote] Super :multi:
Olivka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dziewczyny, dzięki. Tak się cieszę, jakbym co najmniej ja była w ciąży. Widać było na zdjęciu 3 pęcherzyki, a w nich takie ciupeńkie pieseczki. Olivka zostala wycałowana, złożone gratulacje, a pan po rozmowie telefonicznej nie krył wzuszenia. Tatuś dzieciaczków poinformowany.:loveu:
Pink Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Olivka, tez bym sie cieszyla jak wariat... ale jakby przyszlo co do czego z porodem, to bym chyba uciekala gdzie pieprz rosnie :lol:
malawaszka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Olivka']Dziewczyny! Musimy się podzielić tą wspaniałą wiadomością. Olivka jest w ciąży, wróciłyśmy właśnie z USG. Na razie widoczne są 3 szczeniaczki.[/quote] :Cool!::sweetCyb: :BIG: :cunao: :Rose: :cunao: :BIG: :sweetCyb::Cool!: :drink1: za zdrówko maluszków i dzielnej mamusi
Natalia_W Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Olivka OGROMNE Gratulacje :) A ja zapraszam do galerii - mini fotorelacja z Champion's Show w Lesznie :)
marisia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Olivka']Dziewczyny! Musimy się podzielić tą wspaniałą wiadomością. Olivka jest w ciąży, wróciłyśmy właśnie z USG. Na razie widoczne są 3 szczeniaczki.[/quote] ogromniaste gratulacje i trzymam kciuki, żeby wszystko przebiegło bezproblemowo, mają się urodzić bardzo wyrównane, szczeniaczki i żeby wszystkie cieszyły oko swoich przyszłych właścicieli i nie tylko. Teraz najważniejsze, żeby sunia była zdrowa:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Recommended Posts