Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domek rozmyślił się:( W sumie nie chodzi o Lunkę, ale generalnie o adopcję. Doszli do wniosku, że to za wcześnie, że córka nie wykazuje zaangażowania itp... Szkoda, że wcześniej nie podjęli takiej rozmowy:(

• 2 weeks later...
Posted

O Lunkę były dwa zapytania, raczej nie rokujące na domek, przesłane na OLX.
Poprosiłam o kontakt telefoniczny lub mailowy.

A pro po ogłoszeń OLX żąda teraz pieniedzy również za odświeżanie ogłoszeń...

Posted

Spotkałam wczoraj Lunkę. Wpakowała mi się na kolana ze szczęścia i koniecznie chciała przytulic się jak najmocniej. Trudno było się z nią rozstać. Rozmawiałyśmy z martą, a sunia cały czas kokosiła się u mnie na kolanach. Jest cudowna! Skończyło się posikiwanie w domu...

Posted

Zapytanie o Lunkę:

"Witaj,
czy można powiedzieć coś o stosunku do małych dzieci?
Myślimy o suczce na wiosnę. Możemy zaoferować podwórko, docelowo piesek nie będzie w domu. Ale podwórko duże. Na pewno dużo miłości i zainteresowania ze strony mnie, męża oraz 3 naszych dzieci. Ale ze względu na Maleństwo mieszkanie na zewnątrz.
Konstancin Jeziorna.
Pozdrawiam
Iwona"

Odpisałam,ze nie wydajemy do adopcji psów na podwórko !

• Upvote 1
Posted

Lunka dostała dzisiaj ode mnie na Mikolaja Fiprex, bo kleszcze u nas nadal czepiają się psiaków.

W przyszłym tygodniu Lunka będzie miała odwiedziny całej Rodzinki, która od jakiegoś czasu myśli o jej adopcji. Nie widzieli jej wszyscy i teraz chcą się wybrać na spacer z nią...

A ja przed chwila wyściskałam ją przed moim blokiem. Jest tak niesamowicie pozytywna, że serce się topi ze wzruszenia:)