Ewa Marta Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Domek rozmyślił się:( W sumie nie chodzi o Lunkę, ale generalnie o adopcję. Doszli do wniosku, że to za wcześnie, że córka nie wykazuje zaangażowania itp... Szkoda, że wcześniej nie podjęli takiej rozmowy:( Quote
Ellig Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Ewa, dobrze, że domek rozmyślił się teraz. Quote
Mattilu Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Tak, ja też uważam, że lepiej że się rozmyślili teraz. Lunka na pewno w końcu znajdzie domek! Quote
Ewa Marta Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 No jasne, że lepiej, że roxzmyślili się teraz. Ale mimo wszystko przykre jest to, że nikt jej nie chce pokochać:( Quote
Ellig Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Lunka jest dobrym, kochanym psem. Wierzę w to, że znajdzie swój dom :) Quote
Ellig Posted November 23, 2015 Author Posted November 23, 2015 O Lunkę były dwa zapytania, raczej nie rokujące na domek, przesłane na OLX. Poprosiłam o kontakt telefoniczny lub mailowy. A pro po ogłoszeń OLX żąda teraz pieniedzy również za odświeżanie ogłoszeń... Quote
Gusiaczek Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Lunka jest urocza, no właśnie, gdzie ludź ? Quote
Ewa Marta Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Nie rozumiem jak można się w niej nie zakochać... Quote
Ewa Marta Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Spotkałam wczoraj Lunkę. Wpakowała mi się na kolana ze szczęścia i koniecznie chciała przytulic się jak najmocniej. Trudno było się z nią rozstać. Rozmawiałyśmy z martą, a sunia cały czas kokosiła się u mnie na kolanach. Jest cudowna! Skończyło się posikiwanie w domu... Quote
Mattilu Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Hura! to bardzo dobra wiadomosc! brawo Lunka Quote
Mattilu Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Ewuniu, nie wiem, gdzie się o to spytać, więc pytam tu: jak Semik? Quote
Ellig Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 Ewuniu, nie wiem, gdzie się o to spytać, więc pytam tu: jak Semik? http://www.dogomania.com/forum/topic/146368-semik-moja-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-walczymy-o-ka%C5%BCdy-dzie%C5%84-prze%C5%BCyty-w-komforcie/ Quote
Ellig Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 Serdecznie zapraszamy! Psiaki czekają na pomoc i wsparcie! http://www.dogomania...iny-2000/page-3 Quote
Ellig Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Zapytanie o Lunkę: "Witaj, czy można powiedzieć coś o stosunku do małych dzieci? Myślimy o suczce na wiosnę. Możemy zaoferować podwórko, docelowo piesek nie będzie w domu. Ale podwórko duże. Na pewno dużo miłości i zainteresowania ze strony mnie, męża oraz 3 naszych dzieci. Ale ze względu na Maleństwo mieszkanie na zewnątrz. Konstancin Jeziorna. Pozdrawiam Iwona" Odpisałam,ze nie wydajemy do adopcji psów na podwórko ! 1 Quote
Ewa Marta Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Lunka dostała dzisiaj ode mnie na Mikolaja Fiprex, bo kleszcze u nas nadal czepiają się psiaków. W przyszłym tygodniu Lunka będzie miała odwiedziny całej Rodzinki, która od jakiegoś czasu myśli o jej adopcji. Nie widzieli jej wszyscy i teraz chcą się wybrać na spacer z nią... A ja przed chwila wyściskałam ją przed moim blokiem. Jest tak niesamowicie pozytywna, że serce się topi ze wzruszenia:) Quote
Ellig Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Lunka życzę ci bardzo dobrego domku. Quote
Ewa Marta Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Wczoraj prosiłam Jacka, żeby zgodził się na czwartego psa w domu, ale był nieugięty:( Quote
Mattilu Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Ewuś, jak ja Cię rozumiem! ona jest przeurocza :) kciukam za wizytę zapoznawczą Quote
Recommended Posts