maarit Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Przepraszam za nieporozumienie jakie nie z naszej winy wynikło :-( .Jednocześnie ze swojej strony bardzo a bardzo dziękuję osobom które chciały pomóc Fionce :smile: Tylko się cieszyć, że tyle osób na raz ruszyło z pomocą. Trzymam kciuki za sunię :) Quote
Zofija Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Dom tymczasowy jest bezpłatny i mieści się w Cieszynie. Ewentualnie płatne specjalne leczenie...Widziałam dzisiaj Fionę, wygląda dobrze.Powiem nawet, ze jest sliczna... Zdjęcia nie oddają jej urody. Nie ma żadnej świeżej rany w oku, tylko to albo ma od "zawsze" albo od dawna. Jeżeli mogę prosić to o wykupienie jej ogłoszeń, ale to jeszcze nie teraz... Jak ją bliżej poznamy i będę miała nowe zdjęcia... Quote
Zofija Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Pinczerko, ja też nic nie wiedziałam. Odebrałam telefon od Kasi, ze trzeba Fionce pomóc, bo taka biedna kruszyna, a potem od drugiej Pani, ze chce dać dt pieskowi i tak to połączyłam w piątek:). Wczoraj weszłam na dogo i zobaczyłam jej wątek. Quote
Zofija Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Dzięki za pomoc... Oby więcej psiaków miało tyle szczęścia...:( Quote
cisowianka Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Witam, ja przypełzłam na zaproszenie Lili, szybciej nie mogłam....Zapisuje. Quote
Zofija Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Fionka jest bezproblemowa. Grzeczna, spokojna, utrzymuje czystość, dogaduje się z innymi piesami. Zdrowa, młoda... Czekam na zdjęcia i ogłaszamy:) Quote
elik Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Fionka jest bezproblemowa. Grzeczna, spokojna, utrzymuje czystość, dogaduje się z innymi piesami. Zdrowa, młoda... Czekam na zdjęcia i ogłaszamy:) A sterylizacja ? Czy może sunieczka jest już wysterylizowana. Quote
Gabi79 Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Fionka jest bezproblemowa. Grzeczna, spokojna, utrzymuje czystość, dogaduje się z innymi piesami. Zdrowa, młoda... Czekam na zdjęcia i ogłaszamy:) Czyli ideał, jak moja Kajunia. Oby znalazła wspaniały DS już na zawsze Quote
Zofija Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Dziewczyny tutaj nowe zdjęcia Fionki i one oddają jej urodę: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.950190708336329.1073742808.212228012132606&type=1 Ona jest piękna... Sterylizacja będzie zrobiona na pewno. Jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję za chęć pomocy dla Fionki!!!.:) Pinczerko - wielki e PODZIĘKOWANIA ZA WĄTEK, SKŁADKI I W OGÓLE!!! Wyszło nieporozumienie. Ale żeby wszędzie były takie nieporozumienia i dwa miejsca dla jednego psa to ten świat byłby inny... P.S. Może ktoś wykupi jej pakiecik ogłoszeń? Koszt 10 zł...? Quote
Lili8522 Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Cudowna Kruszynka! Ja nie zdążyłam podać danych do wpłaty osobom deklarującym pomoc więc żadnych pieniążków dla Fionki nie mamy ale może któraś Cioteczka zechciała by jej wykupić ogłoszenia? Bardzo prosimy :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Zofija -w kupie siła jak to się mówi - ważne, że malutka jest bezpieczna :) Jest przecudna! I taka kruszynka... na pierwszych zdjęciach wydawała się o wiele większa :) Quote
Erica Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Jaka śliczna kruszynka :) Skoro Fiona nie potrzebuję, to bazarek będzie na potrzeby innej bidy - najchętniej na koszty leczenia. Jak najbardzoej możecie mi przysyłać linki do wątków na PW - do końca tygodnia jestem zawalona pracą i nauką, nie mam czasu na przeglądanie wątków :( Dla pewności ( i ryzykując, że brzmię jak zdarta płyta ) - czy oczka nie trzeba dokładniej badać? Czy np. nie ma ucisku z tyłu gałki ocznej? 1 Quote
Zofija Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Erica, weterynarz powiedział, ze to wygląda jakby się z tym urodziła.. Ja co mogę napisać, ze widziałam i tak to wygląda... Pinczerko, mnie też się wydawała większa... A w ogle to jest do zacałowania:))) Taka fufa, mega słodzizna:) 1 Quote
Maria1957 Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 ... zagladam do Fioneczki ... cieszę się, że tak się sprawy potoczyły i oby teraz Fioneczka była już tylko szczęśliwa ... Quote
Recommended Posts