Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam dzisiaj z samego rana pytanie mailem:

Witam, jak Ares znosi dzieci, toleruje inne psy, lubi jeździć autem? Czego się boi?

Jest to zapytanie z ogłoszenia na Kielce. Podałam @ do Murki i przypomniałam Jej telefon

Aresowi, kończy się dzisiaj wyróżnienie na Kielce. Oczywiście, wznowię je. Ciekawa jestem, czy Pani nawiąże kontakt z hotelikiem?

Nie wiem, czy w "moich" ogłoszeniach, mogę zmienić adres mailowy, nie tracąc możliwości administrowania tym ogłoszeniem? (dokonywania zmian, wyróżniania i wznawiania?) - ktoś coś wie na ten temat?

Posted

Dzięki, Murko :). Ureguluję, (tak jak się umawiałyśmy), przy płaceniu za hotelik za październik. Teraz, dopiszę do aresowych wydatków ;).

Pani od @ pewnie nie dzwoniła do Ciebie, ale Jej pytanie mnie zastanawia - czego się boi Ares? Bo moja Bliss - burzy, Lerka - szelek, a Ares?

Posted

Na razie nie zauważyłam, aby Ares się czegoś bał. Burzy u nas ostatnio nie było :) 

Jak się Pan nie odezwie lub wybierze innego psiaka to się będziemy szykowali do jakichś ładnych fotek, tylko żeby pogoda była.

Posted

Niestety Ares nie ma szczęścia, DS zaopowiadał się fajnie, dzisiaj chcieliśmy się umówić na dowózkę, ale pani "w tym momencie syn przywiózł szczeniaczka"...

Ale najważniejsze, że Ares sieszy się zainteresowaniem :)