Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, to czekamy. Dostałam rachunek za hotelik (dzięki) i okazało się,  że mam nadpłatę - 60 zł. Będzie rozliczone w następnym rachunku. Poprosiłam Hotelik o umówienie terminu kastracji Aresa. Jak już będzie wiadomo kiedy - poproszę o trzymanie kciuków

Posted

Wątek odkurzam. Nikt nie dzwoni "z ogłoszenia" - ani ze starych, ani z nowych..... Cóż, dobrze, że chłopak bezpieczny i szczęśliwy. To najważniejsze.

I ja odkurzam :) Jak już zostało napisane, przyjdzie i czas na Aresa i na pewno znajdzie swoich ludzi. 

Posted (edited)

Ares kopacz doświadczony. U siebie nie miał budy, to sobie norkę wykopał. I chociaz teraz juz ma, to widać, że pokopać nadal lubi;).

A na poważnie, to biedak miał mieć dzisiaj o 9 rano kastrację. Czekam na wieści z hoteliku, że już "po" i że "OK" 

Właśnie dzwonił Pan Paweł - wiezie Aresa po operacji do hotelu. Ares się wolno  wybudzał, więc został na dłużej u lekarza na obserwacji. Teraz już jest OK. Biedak, jest w kołnierzu(i to na10 dni - do zdjęcia szwów) , co będzie dla niego pewnie mocno kłopotliwe, bo on żywczyk :( . Ale - trzeba :(.

Trzymajcie kciuki za chłopaka - biedaka

Edited by konfirm31
Posted

Niezły podkop - może planowali się urwać na jakiś gigancik. A to jajka ciachnęli, abażur na łeb nasadzili i plan upadł ;)

A skoro z Aresa taka świetna koparka, to jak już z DoPi zmontujemy firmę "głębokie wykopy" złożoną z moich i jej buldożerów i koparek, Aresa przyjmiemy też :D

Posted

Dzwonił Pan Paweł. Z Aresem, wszystko OK. Czuje się dobrze i nawet kołnierz nieźle toleruje. Mądry pies :). Teraz tylko niech się "goi jak na psie"  i wspaniałe domki mogą ustawiać się w kolejce po chłopaka :)

• Upvote 1
Posted

Zaglądam do Aresika, makowskiego przystojniaka :)

A zadzwoniła wczoraj pani od Szaggiego - mi się aż nogi ugięły...

ale chciała pogadać, jaki to mądry pies, jak, jak to z mężem na spacery chodzi, jak wie, kiedy pan wraca z pracy i patrzy pryz bramie w tę stronę, jak asystuje pani przy gotowaniu obiadu,i ogólnie ochy i achy :)

• Upvote 2
Posted

Dzięki za kciukanie. Miałam dwa @ @ w sprawie Aresa. Przekazałam (za zgodą, oczywiście), telefon do Pana Pawła, bo pytano, gdzie można oglądać psa? Ares biedak, teraz jest kloszardem - jak to trafnie określiła Inka :) :), ale wizyty przyjmuje :).