Mazowszanka13 Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Poszła Pomi, poszedł Marley. Przyjdzie i czas na Aresa :) Quote
inka33 Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Poszła Pomi, poszedł Marley. Przyjdzie i czas na Aresa :) W rzeczy samej! :) Skoro nawet Kajtun w końcu "poszedł"... ;) Quote
papryka Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 My też wierzymy, że każdy psiak w końcu znajdzie swojego Ludzia:) Quote
konfirm31 Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 No, to czekamy. Dostałam rachunek za hotelik (dzięki) i okazało się, że mam nadpłatę - 60 zł. Będzie rozliczone w następnym rachunku. Poprosiłam Hotelik o umówienie terminu kastracji Aresa. Jak już będzie wiadomo kiedy - poproszę o trzymanie kciuków Quote
Xibalba Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Wątek odkurzam. Nikt nie dzwoni "z ogłoszenia" - ani ze starych, ani z nowych..... Cóż, dobrze, że chłopak bezpieczny i szczęśliwy. To najważniejsze. I ja odkurzam :) Jak już zostało napisane, przyjdzie i czas na Aresa i na pewno znajdzie swoich ludzi. Quote
inka33 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Ares przygotowuje grunt pod rabatki...? :unsure: Wynagrodzenie za pomoc dostał...? ;) Quote
konfirm31 Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 (edited) Ares kopacz doświadczony. U siebie nie miał budy, to sobie norkę wykopał. I chociaz teraz juz ma, to widać, że pokopać nadal lubi;). A na poważnie, to biedak miał mieć dzisiaj o 9 rano kastrację. Czekam na wieści z hoteliku, że już "po" i że "OK" ************************** Właśnie dzwonił Pan Paweł - wiezie Aresa po operacji do hotelu. Ares się wolno wybudzał, więc został na dłużej u lekarza na obserwacji. Teraz już jest OK. Biedak, jest w kołnierzu(i to na10 dni - do zdjęcia szwów) , co będzie dla niego pewnie mocno kłopotliwe, bo on żywczyk :( . Ale - trzeba :(. Trzymajcie kciuki za chłopaka - biedaka Edited June 15, 2015 by konfirm31 Quote
konfirm31 Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Od samego ranka o nim myślę. Jak będzie "przyzwoita" godzina, zadzwonię do Hoteliku i zapytam, jak minęła noc? Quote
malagos Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 biedaczek, namęczy się chłopak, ale tak trzeba....... Quote
Nutusia Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Niezły podkop - może planowali się urwać na jakiś gigancik. A to jajka ciachnęli, abażur na łeb nasadzili i plan upadł ;) A skoro z Aresa taka świetna koparka, to jak już z DoPi zmontujemy firmę "głębokie wykopy" złożoną z moich i jej buldożerów i koparek, Aresa przyjmiemy też :D Quote
konfirm31 Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Dzwonił Pan Paweł. Z Aresem, wszystko OK. Czuje się dobrze i nawet kołnierz nieźle toleruje. Mądry pies :). Teraz tylko niech się "goi jak na psie" i wspaniałe domki mogą ustawiać się w kolejce po chłopaka :) 1 Quote
konfirm31 Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 No, to teraz już z górki ;) Oby :). Jak wpadnę po zdjęciu szwów(Aresa, nie moich), zrobię mu kolejne ogłoszenie. Na Warszawę :) Quote
malagos Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Zaglądam do Aresika, makowskiego przystojniaka :) A zadzwoniła wczoraj pani od Szaggiego - mi się aż nogi ugięły... ale chciała pogadać, jaki to mądry pies, jak, jak to z mężem na spacery chodzi, jak wie, kiedy pan wraca z pracy i patrzy pryz bramie w tę stronę, jak asystuje pani przy gotowaniu obiadu,i ogólnie ochy i achy :) 2 Quote
Mattilu Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 To teraz taką panią trzeba Aresowi znaleźć ;) Quote
konfirm31 Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Dzięki za kciukanie. Miałam dwa @ @ w sprawie Aresa. Przekazałam (za zgodą, oczywiście), telefon do Pana Pawła, bo pytano, gdzie można oglądać psa? Ares biedak, teraz jest kloszardem - jak to trafnie określiła Inka :) :), ale wizyty przyjmuje :). Quote
malagos Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Oby się spodobał chłopak, bo dwa domy zainteresowane to podwójna szansa :) Quote
konfirm31 Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 Zobaczymy, co z tego wyniknie. Ja zaraz wracam na działkę, ale na szczęście, telefon tam działa. Jakoś ;). Quote
Nutusia Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Jeden porządny dom niech się zgłosi i będzie po zawodach :) Quote
Nadziejka Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 serdecznosci zostawiam cudny przecudny pan piesio Quote
Recommended Posts