Colette Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Co tam u kociaków? Jak znoszą upały? Pozdrawiamy! Quote
Mortes Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Piszę w imieniu Feroxa bo on dziś sam w Białogonkowie i wyczerpaliśmy limit internetu Ja jestem w Kielcach . Kociakom w przedszkolu było dosyć gorąco więc Krzysiu zakupił taka drobna siatke metalową do okna . Fenix jakos sobie radzi bo na razie stoi w chłodnej łazience . Powoli wypuszczamy go na krótkie spacerki . Na razie oszczędza nóżke . Z ogłoszeń maluchów nikt na razie nie dzwonil :( Ps. Collette Krzysiu prosił żeby Ci przekazać że wszystkie kociaki włącznie z Feniksem uwielbiaja karme od Ciebie :) Jeszcze raz dziękujemy :) 1 Quote
Colette Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Niezmiernie się cieszę - bo wiem, że kociaki potrafią być wybredne :) Moje koty też najbardziej lubią właśnie Joserę stad pomysł na tę markę. Cieszę się, że przypasował do gustu :) Dajcie znać jak dno zacznie prześwitywać. Tym razem podam kurierowi właściwy numer, obiecuję ;) 1 Quote
Ferox Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Dziś porobiłem kociakom trochę fotek do ogłoszeń ;) Ale najpierw trochę biurokracji ;) Paragonik za siatkę do okna w pokoiku maluchów :) Zakupiłem 10 puszek dla kociaków w promocyjnej cenie :) Jak i również zapas żwirku i dwie super zabawki :) ( postaram się zrobić kociakom zdjęcia jak się nimi bawią ;) ) Quote
Ferox Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Gorąco dziękuję Ciociom Cancer43 i Kamie 202 za paczkę z super wypasionymi puszeczkami dla kociaków :wub: 1 Quote
Ferox Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Niestety z ogłoszeń kociaków nikt nie dzwoni :( Dziś wykupiłem dzieciom dwa pakiety na bazarku u Cioci Ziutki i Kejciu. Moja koleżanka Elizka promuje je na Fb. Elizko, dziękuję :wub: Kilka fotek dzieciaków :D Tygrysek Sandi i Anetka Gusia i Eli Wszystkie szaraczki: Eli, Izi, Gusia, Tygrysek 1 Quote
Ferox Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Sandi Tygrysek i Anetka Tygrysek, Anetka, Izi, Gusia Gusia Quote
Ferox Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Sandi Gusia, Eli, Izi Tygrysek i Izi Sławuś i Anetka Sławuś Quote
Nutusia Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Sławuś i Anetka - mało mi serce nie wyskoczy!!!! Krzysiu, a na jakie województwo ogłaszasz? Ja bym dała na Warszawę - w razie czego mam super kontrolera domków dla koteczków na tzw. podorędziu ;) 1 Quote
Ferox Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Sławuś i Anetka - mało mi serce nie wyskoczy!!!! Krzysiu, a na jakie województwo ogłaszasz? Ja bym dała na Warszawę - w razie czego mam super kontrolera domków dla koteczków na tzw. podorędziu ;) Nutusiu, pięknie Ci dziękuję :wub: Kociki już puszczone na Warszawę ;) Quote
Ferox Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Wklejam zaległy paragonik za jedzonko i żwirek maluchów :) Quote
Martika&Aischa Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 kolejna bieda z Cieszyna :( dziewczynki i chłopcy proszę zajrzyjcie :( http://www.dogomania...makuje-wolność/ Quote
dwbem Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Maluchy są słodkie, gdybym nie miała trzech psów to bym wzięła jedną szarą koteczkę ale o ile rottweilerka by kota przyjęła bo ona kocha caly świat to już pinczery średnie mogłyby chcieć zapolować więc niestety żałuję ale nie wezmę. 1 Quote
AlfaLS Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Jak kociaki znoszą upały? I tak ogólnie co u nich sie dzieje? Quote
Nutusia Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 I jak wizytacja? Nada się ten warszawski domek? ;) Quote
Colette Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 A to był/jest jakiś domek ?! :) Pozdrawiam całe kocie towarzystwo! Quote
Ferox Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Jak kociaki znoszą upały? I tak ogólnie co u nich się dzieje? Co do upałów to najlepiej ze wszystkich ma Fenix, ze względu na to, iż musi mieć jeszcze ograniczony ruch, zamieszkał w łazience, gdzie jest najchłodniej :) Dzieci natomiast najbardziej dokazują rano, lub późnym wieczorem gdy jest chłodniej. Po południu w największe upały ucinają sobie drzemki. :) (stąd na wszystkich zdjęciach robionych w dzień śpią i są takie grzeczne ;) ) Quote
AlfaLS Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 No tak - kociaki wiedzą jak przetrzymać upały :) . Quote
Recommended Posts