EVA2406 Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 2 godziny temu, bou napisał: Niesamowity jest Semik...Jest takie powiedzenie, "gdy pacjent chce zyć- medycyna jest bezsilna" - to oczywiście żartobliwe,ale czy na pewno tak do końca? :) Semik płynie na fali Waszej miłości,on z niej czerpie siły i wolę zycia. Trzymajcie się,Wasz wątek jest chyba najpiękniejszy na dogo... Pozdrawiam, M. To prawda :) Quote
Ewa Marta Posted May 19, 2016 Author Posted May 19, 2016 Takich wątków jest wiele, ale to prawda, że Semik walczy jak największy bohater i jego historia może dawać nadzieję. Trzeba wierzyć, opiekować się i kochać ma maksa, a wtedy cudy się zdarzają:) Zobaczcie, jak wyglądał dzisiaj na spacerze. Widac przekrzywiony łepek, ale poza tym Seminek udaje zdrowego i młodszego:) 1 Quote
EVA2406 Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Ewuś, ten przekrzywiony łepek dodaje Semikowi uroku :) 1 Quote
UlaFeta Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Co tam lepek grunt,że samopoczucie wspaniałe. :) Moj Brutus tak mial po wylewie:(i tak mu zostało :( Tak Ewciu najfajniejszy wątek na dogo i dajacy nadzieje ♡ 1 Quote
EVA2406 Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 13 godzin temu, UlaFeta napisał: Tak Ewciu najfajniejszy wątek na dogo i dajacy nadzieje ♡ ................miłość i ciepło Ewuś, wszystkiego najlepszego. Dużo zdrowia, uśmiechu i samych dobrych chwil ze swoim stadkiem :) 1 Quote
Ewa Marta Posted May 20, 2016 Author Posted May 20, 2016 Ewuniu, bardzo Ci kochana dziękuję:) Cały dzień spędziłam dzisiaj z moim Synem, który przyleciał na moje urodziny na kilka dni. Psiaki po długim porannym spacerze puściły nas bez problemu z domu i zamiast do pracy, ruszyłam z moim dorosłym synem w miasto jak kiedyś:) Bez planu wsiedliśmy do samochodu i jechaliśmy gdzie nam się zachciało. Była Starówka, lody, spacer nad Wisłą. Cudowny dzień:) A wieczorem goście, którzy niedawno wyszli. Jutro kolejni goście urodzinowi:) Semik najkochańszy na moje urodziny postanowił sprężyć się mocno i ze zdwojoną siła merdał ogonkiem i rozdawał całusy:) Tak się rozochocił, że ciężko go było namówić na powrót do domu z popołudniowego spaceru:) 1 Quote
EVA2406 Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Super dzień. Zapamiętasz na długo. To teraz biegusiem do łóżeczka, żebyś odpoczęła i miała siłę na jutrzejszych gości. 1 Quote
UlaFeta Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Ewunie przylaczam sie do zyczen.:) Wszystkiego naj,naj,naj lepszego i niech Ci sie wiedzie:)Buziaki przesylam. 1 Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Pewnikiem mocno spóźniona, ale z najpiękniejszymi życzeniami Ewuniu :) Niechaj Ci się darzy każdego dnia, zdrowia, miłości Kochana! 1 Quote
Ewa Marta Posted May 21, 2016 Author Posted May 21, 2016 Bardzo Wam kochane dziękuję:) Dzisiejsza impreza urodzinowa była niespodzianką dla mojego Syna, który ma urodziny za ponad miesiąc, ale nie będzie go w Polsce. Dlatego w tajemnicy przed nim przygotowaliśmy rodzinną niespodziankę, która wydała się po wniesieniu tortu, na którym były dwie 26-tki:) Bo to magiczny rok, w którym mój syn jest dokładnie połowę młodszy ode mnie. On kończy 26 lat, a ja 2 x 26:) Niespodzianka się udała, Marcina na moment zatkało, a zaraz potem dostal życzenia i prezenty:) Był bardzo szczęśliwy, ale ja chyba bardziej:) Semik bardzo dobrze zniósł kolejnych gości. Przyszedł do nas do pokoju i uczestniczył w imprezie. To razdkie chwile, bo najczęściej jednak Słoneczko podsypia w różnych miejscach w mieszkaniu: 1 Quote
Isabel Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Ja również przyłączam się do życzeń - wszystkiego co najmilsze, najpiękniejsze, jak najwięcej szczęśliwych chwil, jak najmniej zmartwień! :) 1 Quote
Mattilu Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Ja tez! Spoznione juz bardzo ale bardzo serdeczne zyczenia wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim zdrowia, oraz czasu i pieniedzy na to wszystko, co wazne!!! tort wspanialy :) 1 Quote
UlaFeta Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Godzinę temu, Mattilu napisał: tort wspanialy :) ja prosze kawalek:)(wirtualny oczywiscie):)zeby nie bylo:)))))))))))) 1 Quote
EVA2406 Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 3 godziny temu, UlaFeta napisał: ja prosze kawalek:)(wirtualny oczywiscie):)zeby nie bylo:)))))))))))) To i ja może się załapię ;) Taki piękny, że aż ślinka leci ;) Quote
Ewa Marta Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 Bardzo serdecznie dziękuję za życzenia:) Quote
UlaFeta Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 22 minut temu, EVA2406 napisał: To i ja może się załapię ;) Taki piękny, że aż ślinka leci ;) Nie ma szans,nic nie zostalo:)))))))))))))))))))))))) Quote
Ewa Marta Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 3 godziny temu, EVA2406 napisał: To i ja może się załapię ;) Taki piękny, że aż ślinka leci ;) Rozdrapali wszystko:) Quote
Ewa Marta Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 Tak relaksuje się Semurek:) a w 44 sekundzie widać, jak siada na kolankach Rokuś:) 1 Quote
Ellig Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Słodziak jest z Semiczka :) Ewuniu, tort był piękny :) 2 Quote
Ewa Marta Posted May 23, 2016 Author Posted May 23, 2016 Godzinę temu, Ellig napisał: Słodziak jest z Semiczka :) Ewuniu, tort był piękny :) Dziękuje Eluś:) Nie robilam go niestety. Z braku czasu zamówilam:( Quote
Ewa Marta Posted May 24, 2016 Author Posted May 24, 2016 Im słabszy jest Semik, tym piękniej się uśmiecha, jakby chciał przeprosić, że nie nadąża, że trzeba zwolnić na spacerze. Jest tak bardzo mądry, tak dobry i dzielny. Słowo "kocham", to za mało , żeby nazwać moje uczucie do niego. 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Wreszcie jestem... przepraszam za nieobecność, ale to, co dzieje się wokół skutecznie odebrało mi ochotę na cokolwiek innego niż to, na czym jestem skoncentrowana i co nie pozwala jakoś oderwać się od rzeczywistości... Ewuniu, pięknie piszesz o Seminiu, cudnie nam Go pokazujesz - miał chłopak wielkie szczęście, że trafił do tak cudownych Ludzi jak Ty i Jacek!!!!!!!!!! Zmartwiły mnie oczywiście problemy zdrowotne Seminia, ale nade wszystko cieszy Jego walka i chęć życia - CUDOWNY PAN PIES z Seminiątka!!!!!! Ewuniu Kochana, a z okazji Twoich Urodzin Kochana - (mocno spóźnione, ale najszczersze i z głębi serca) - życzenia zdrowia, szczęścia, wszelkiej pomyślności i samego dobra!!!!! 1 Quote
Ewa Marta Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 Kochana Saruniu, zmartwiłaś mnie, bo to co piszesz brzmi smutno i wróży jakieś problemy. Życzę Ci, żebys jak najszybciej się z nimi uporala! Pięknie dziękuję za życzenia! Moje psiaki dzisiaj cały dzień wylegują się na zacienionym balkonie, a ja siedzę razem z nimi, czeszę masuję, przytulam i rozmawiamy sobie cały czas:) Wpadłam na moment na dogo i FB i zaraz zbieramy się na spacer na naszą ulubioną cienistą alejkę. Dobrego dnia wszystkim! Quote
Recommended Posts