Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ależ owszem, czemu nie, Mufce też należy się   :wub: pójdą ogłoszenia ode mnie - zaraz po moim powrocie z urlopu czyli w drugiej połowie czerwca :) może do tego czasu sklecę jakiś sensowny tekst do ogłoszenia, kto wie?  ;)

• Upvote 2
Posted

Kto nam zrobi nowy banerek Mufinki ???

Poprzedni banerek zrobiła snow-white

Kogo teraz można poprosić ??

Jutro mogę zrobić nowy banerek :) Co ma być w nim napisane?

Posted

Jutro mogę zrobić nowy banerek :) Co ma być w nim napisane?

Masz może zapisany  ten poprzedni ?

EDIT

Chyba głupio pytam, bo jak widzę, Ty także straciłaś ten banerek :P  Gdybyś miała zapisany, to pewnie byś go sobie wstawiła na nowo.

Może cancer43 zadecyduje.

Posted

Masz może zapisany  ten poprzedni ?

EDIT

Chyba głupio pytam, bo jak widzę, Ty także straciłaś ten banerek :P  Gdybyś miała zapisany, to pewnie byś go sobie wstawiła na nowo.

Może cancer43 zadecyduje.

A dlaczego one w ogóle zniknęły? Może powinnam je przez inną stronę wrzucać?

Nie mogłam znaleźć wcześniej starych banerków, bo były w koszu, ale już je mam

b1a374c40b370a9fgen.jpg    d0257434c077b06cgen.jpg   c1d9ebb2a30d1656gen.jpg

Posted

Fajnie, że jednak je znalazłaś.

Zniknęły bo je prawdopodobnie usunęłaś z serwera, z którego wrzucałaś na dogo :)

Posted

Słodkości, po prostu!  :wub:     i do ogłoszeń to zdjątko koniecznie trzeba; ko-niecz-nie!  (Mufinka wreszcie na właściwym miejscu...)

d78381085ca54d64gen.jpg

Napatrzeć się nie mogę! Słodkości a05e0.gif

Posted

Tak, już wkleiłam na wątek Selmy. Wrzucam zdjęcia na fotosik.pl i musiały się automatycznie usunąć po jakimś czasie, bo ja tego nie zrobiłam  :huh:

Dzięki :)

Nie wiem jak jest z Fotosikiem. Kiedyś używałam tego serwera, ale stwierdziłam, że Picasa jest lepszy :)

Posted

Dzięki :)

Nie wiem jak jest z Fotosikiem. Kiedyś używałam tego serwera, ale stwierdziłam, że Picasa jest lepszy :)

...w jakim sensie lepszy?( pytam bo może, łatwo da się "naumieć" skoro z fotosika znikają foty bo jest limit?!... to do d... taki program!)

Posted

czy moja stała deklaracja za czerwiec wpłynęła na konto suni? nie widze jej w rozliczeniu

Deklaracja wpłynęła,dziękujemy,za to ja byłam w ,nazwijmy to niedyspozycji cielesnej ,dopiero sprawdziłam wpłaty i uaktualniam