Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja myślę, że Feluś po prostu wyręczył LILU w kopaniu. Na innych zdjęciach w galerii widziałam szpadel, którym LILU zapewne coś kopała a nasz psi gentelman nie mógł znieść widoku ciężko pracującej LILU i sam wziął się za robotę :)

2uh8x6t.jpg

• Upvote 1
Posted

Dzwoniła do mnie dziś pani w sprawie adopcji Felcia, nie zniechęcałam jej i wszystkiego też nie powiedziałam.  Nie wiem jak Felek da radę w mieszkaniu w środku miasta. on ściąga sobie każdą obroże jaką mu zakładam. Wydaje mi się że musi to być dom z ogrodem. Co myślicie?

Pani ma dwójkę dzieci 13 lat i 3 (chora na coś) Nie ma auta i problem jest z dojechaniem do mnie. Chciała autobusem więc powiedziałam że mogę ją odebrać z Jordanowa śląskiego ale ja mam auto tylko dwu osobowe a ona chce z dziećmi przyjechać. Przecież na pakę nie wrzucę.

Posted

Bonsai, czy to był odzew z ogłoszenia w gazetce "Mój pies i kot"? Czy dałoby radę wkleić to ogłoszenia (jego treść) na wątek? Skopiowałabym je i zrobiła Felusiowi parę ogłoszeń w necie bo będzie trochę wolnego czasu w nadchodzący dłuższy weekend.

Posted

Koniecznie trzeba ruszać z ogłoszeniami dla Felka bo stan jego konta powoli się nam kurczy, na razie nie ma tragedii ale z każdym kolejnym miesiącem będzie coraz gorzej.

Do ogłoszeń brak jest kilka podstawowych informacji, LILU czy mogłabyś podpowiedzieć:

-wiek ????

-waga ???? (być może było to podane gdzieś na wątku ale nie znalazłam)

-czy zachowuje czystość?

-czy niszczy?

Co wiemy:

-wykastrowany

-dobrze dogaduje się z innymi psiakami

-boi się obcych, dlatego najlepszy byłby domek z ogrodem a nie miejski zgiełk

-nadaje się do domu z kotami

-co jeszcze ????

Może ktoś mógłby ułożyć treść ogłoszenia, wybrać z 5 najpiękniejszych fotek (a wybierać jest z czego), byłabym wdzięczna:).