Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

quote=ewadr;8287841]No cioteczko wiesci dobre, Koffi jest naj naj naj . wszyscy ja uwielbiaja a jej to pasuje.Ona uwielbia byc w centrum zainteresowania.[/quote]

... Ewadr powiem ci szczerze że to mnie zbytnio nie dziwi. Przecież od 01.09 2007 wiedzieliśmy że Parówka vel Kofi jest najjjjjjjjj....... A jak tam Domek tymczasowy? Przetrawił już porażkę?

Acha to ja dziś już zaczynam z tego powodu :multi::multi::multi::multi::multi: no i jeszcze :BIG: a na koniec :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::beerchug::beerchug::beerchug:

Nie wiecie jak się cieszę. To jest mój życiowy sukces :)

Posted

justine. napisał(a):
:multi::multi:no to juz moge spokojnie zmienic tytul :cool3: aaa i umowe tez prosze! a co! :razz:

A Justynka cichutko łypała na wątek. Ale z nami była :)..... Justyna dzięki za wyciągnięcie Parówki ze schroniska , wyprawkę i transporcik a najbardziej za wizyty u niej i info. Bidulka bez ciebie by dalej leżała przy tej misce gdybyś wątku nie założyła. Reno 2000 dziękuję za bezpłaty transport i nocleg (jak zwykle pozdrawiam drzwi) Uli i Ewie za załatwienie domku tymczasowego. Ludziom którzy wpłacali na tymczas dla Parówki. Ludziom którzy robili bazarki (dzięki wam Parówk mogła rozkwitnąć).Domkowi za okazanie serca, przyjęcie Parówy pod swój dach o zrobienie z niej Kofi. Pani Joannie za wyrozumialość, za rozmowy ze mną i miłość dla suni która potrzepowała tego. Bez pomocy tylu ludzi nie udało by się. Ale się udało :) Dziękuję Wszystkim.

Ps. Dziękuję całej Łaciatej Stronie. Gdyby nie ta strona to by mnie Tu nie było.

Posted

Jeszcze zapomniałam a powinnam pamiętać. Dziękuję też Buni. Osobie bliskiej mojemu sercu. Kochanej koleżance od kropków. To Wet Bunia miała przyjemność przebadać Parówke i ją zapaznać. Buniu .... twoje badanie się potwierdziły. Parówma vel Kofi jest zdrową i wspaniałą sunią :)

Posted

Bylam na Waszej stronie. Macie takie sliczne psiuty, az sie serce rwie. Nie wiedzialam, ze juz akcja tworzenia fundacji w toku jest. Ada- wspaniale jestescie.:lol: Ja sie najpierw z moimi problemami uporac musze. Niestety, jeszcze nic nie wiadomo jest, jak dalej bedzie.:shake:

Posted

A ja,jak to ja,aż się bałam cieszyć,obiecałam sobie,że poczekam około tygodnia,by powiedzieć to słowo:HURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA:multi::multi:!!
Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Paróweczko!!
Abyś już nigdy nie zaznała głodu,chłodu ani zaniedbania.

Posted

Ze wzruszenia i radości brakuje mi słow, zeby przekazac wam cioteczki rozmowe z nowym domkiem Koffi. Z kazdego słowa kapała miłość, oni ja naprawde uwielbiają. Jak pojedziemy to sprawdzimy co je, bo pan opowiada, ze jej miesko gotuje i ona je bardzo lubi ( uprzedzałam, ze ona wszystko lubi), ale miesko ponoc chude, gotowane i nie tuczące.
Koffi trafiła do psiego nieba na ziemi:loveu:

Posted

Jejku :loveu: Są takie "szczególne" adopcje - bardziej wzruszające, bardziej zapadające w serce niż inne. Koffi właśnie do takich należy...
Kochana psinka, zasłużyła na wszystko co najlepsze :loveu:

Posted

Gonitwa a moze bys tak do nas wpadla na krotko? Zrobilabys objazdowke porobila foty powstawiala na dogo a my moglibysmy sobie popatrzec na te cuda. Bo jak na razie musza nam wystarczyc kontakty telefoniczne jezeli ludzie nie sa zalogowani na dogo i nie moga zrobic tego za nas.