Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bea_m napisał(a):
Reno to mówisz i masz. Cent zastąpi Parówke w DT. Transportu szukamy. Szybciutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czasu szkoda. Domek tymczasowy już na niego czeka. Nie możemy tego zaprzepaścić.

No, tylko żeby nie było wszystko na mnie jako on cos zbroi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Oki. Zatem rozgladam sie transportem dla Centa.
Oczywiście zobowiązuję się w miare potrzeby w ten transport włączyć :sg168:.

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonitwa napisał(a):
Jak coś to Rybci tata może chyba go z Elbląga przewieźć tylko,że on chce 40-50 zł za 100 km...

I w tym problem. Łaciata Skarpeta prawie pusta. Centa trzeba podtuczyć zaszczepić, wykastrować.... i oby ta chudość nie była sopwodowana jakąś chorobą. No i to jest DT płatny.

Liczymy bardziej na dobre serce posiadaczy aut. Bądź przynajmiej na niższe koszty. No ale ten temat trzeba ciągnąć już na wątku Centa :)

Reno kontaktowałam się w tej sprawie z wieloma ludźmi. Każdy wskazywał Centa. On najbardziej potrzebuje.

Posted

No to już pół drogi za nami ;). To kto podwiezie psiaka z Ostródy do Katowic? Można zachaczyć o Łodź. Pewnie Bunia chciałaby łypnąć okiem i strzykawką na Cencika jeszcze.

Posted

rowniez uwazam ze jak udalo sie szczecinskiej kropce to teraz sprawiedliwie wziac skad indziej laciata bide w potrzebie, ale prosze pamietajcie tez o naszych kropkach, mamy Delme 5latke i psa-mixa dalmata
tymczasem trzymam kciuki za Centa

Posted

Czy DT zdaje sobie sprawę, że "prawdziwy" dalmat, w dodatku samiec, ma zupełnie inny charakter niż Koffi? :razz::evil_lol:
Ale przy takim wsparciu połowy dogomanii napewno da sobie radę :lol:

Posted

Ula Domek zdaje sobie ze wszystkiego sprawe. Poinformowany został w 200 %.

Buniu nie wiem czy cent w tym stanie nadaje sie do kastracji. Zresztą chyba będzie transport bezpośrednio do katowic. Mają jechać tam 3 psy.

Posted

Ada ja ci bardzo przepraszam ale właśnie patrzyłam i nie zauważyłam ani grama u mnie cierpliwości. Po prostu gdzioeś znikła. Fotek sie domagam po całej lini.

Ps. Wnioskuje że jak sie pokazałyscie razem na dogo to znaczy że z jakiejs akcji wracacie?

Posted

bea_m napisał(a):

Ps. Wnioskuje że jak sie pokazałyscie razem na dogo to znaczy że z jakiejs akcji wracacie?

Tak Sherlocku ;) Dobrze kombinujesz. Tylko czemu nie wszędzie jeszcze Cię widać? :diabloti:

Posted

Ciotki ja wszędzie być nie mogę. Z rana byłam w chrzanowie, później z 3 razy w Libążu, w Ostródzie..... no i zasiedziaam sie w Elblągu .... no i teraz znowu jestem w Chrzanowie . Mówiłam że wszędzie mam blisko!

Posted

... a nie kłamie... bylam myśłami i telefonicznie tyż byłam.......

i kurde nie moge sie nadziwić że u was tacy wspaniali ludzie są...

... i mi gadkami oczu nie mydl... zdjecia dawaj i tyle

Posted

A co z naszą Delmą? Edhel jest juz chyba zdecydowana ja wziąc, transport by moze załatwiła doris ale to napewno będa niemale koszta.

Trzeba cos wykombinowac bo u nas sie robi coraz zimniej.:-(
Potrzebna pomoc dogomaniaków!