Reno2001 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 bea_m napisał(a):Reno to mówisz i masz. Cent zastąpi Parówke w DT. Transportu szukamy. Szybciutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czasu szkoda. Domek tymczasowy już na niego czeka. Nie możemy tego zaprzepaścić. No, tylko żeby nie było wszystko na mnie jako on cos zbroi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Oki. Zatem rozgladam sie transportem dla Centa. Oczywiście zobowiązuję się w miare potrzeby w ten transport włączyć :sg168:. Quote
Gonitwa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Centowi pomoc jest potrzebna- nie wygląda na brojącego... ;) Quote
bea_m Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Gonitwa napisał(a):Jak coś to Rybci tata może chyba go z Elbląga przewieźć tylko,że on chce 40-50 zł za 100 km... I w tym problem. Łaciata Skarpeta prawie pusta. Centa trzeba podtuczyć zaszczepić, wykastrować.... i oby ta chudość nie była sopwodowana jakąś chorobą. No i to jest DT płatny. Liczymy bardziej na dobre serce posiadaczy aut. Bądź przynajmiej na niższe koszty. No ale ten temat trzeba ciągnąć już na wątku Centa :) Reno kontaktowałam się w tej sprawie z wieloma ludźmi. Każdy wskazywał Centa. On najbardziej potrzebuje. Quote
ewadr Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ja tradycyjnie moge odebrac Krakow lub Katowice. Quote
bea_m Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No to już pół drogi za nami ;). To kto podwiezie psiaka z Ostródy do Katowic? Można zachaczyć o Łodź. Pewnie Bunia chciałaby łypnąć okiem i strzykawką na Cencika jeszcze. Quote
justine. Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 rowniez uwazam ze jak udalo sie szczecinskiej kropce to teraz sprawiedliwie wziac skad indziej laciata bide w potrzebie, ale prosze pamietajcie tez o naszych kropkach, mamy Delme 5latke i psa-mixa dalmata tymczasem trzymam kciuki za Centa Quote
bea_m Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Justyna wasza 5 latka ma iść do Edchel przecież. Tak jest trudno wybrać TEGO. Cent jest najbardziej biedny. Najchudszy i nawet ucho ma odgryzione. Quote
Ulaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Czy DT zdaje sobie sprawę, że "prawdziwy" dalmat, w dodatku samiec, ma zupełnie inny charakter niż Koffi? :razz::evil_lol: Ale przy takim wsparciu połowy dogomanii napewno da sobie radę :lol: Quote
bunia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ja mogę zaoferować kastracje gratis. Tylko... Potrzebny trasport z Ostródy do Łodzi i następnego dnia do Dt. Quote
bea_m Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ula Domek zdaje sobie ze wszystkiego sprawe. Poinformowany został w 200 %. Buniu nie wiem czy cent w tym stanie nadaje sie do kastracji. Zresztą chyba będzie transport bezpośrednio do katowic. Mają jechać tam 3 psy. Quote
bea_m Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Bazarek dla Centa. Zapraszam :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8586116#post8586116 Quote
bea_m Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 My tu gadu gadu o przyszłości a gdzie są obiecane foty Kofi? Quote
Ada-jeje Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 No wlasnie gdzie, aparat ciagle u mnie a cierpliwosc bardzo wskazana. Quote
bea_m Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ada ja ci bardzo przepraszam ale właśnie patrzyłam i nie zauważyłam ani grama u mnie cierpliwości. Po prostu gdzioeś znikła. Fotek sie domagam po całej lini. Ps. Wnioskuje że jak sie pokazałyscie razem na dogo to znaczy że z jakiejs akcji wracacie? Quote
Ulaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 bea_m napisał(a): Ps. Wnioskuje że jak sie pokazałyscie razem na dogo to znaczy że z jakiejs akcji wracacie? Tak Sherlocku ;) Dobrze kombinujesz. Tylko czemu nie wszędzie jeszcze Cię widać? :diabloti: Quote
Ada-jeje Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 jakbys zgadla bea, dzis ciocia Ulka miala cala niedziele wolna, nigdzie mnie nie popedzala i tak i tu i tam zesmy sobie pogawdki zrobily. Quote
bea_m Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ciotki ja wszędzie być nie mogę. Z rana byłam w chrzanowie, później z 3 razy w Libążu, w Ostródzie..... no i zasiedziaam sie w Elblągu .... no i teraz znowu jestem w Chrzanowie . Mówiłam że wszędzie mam blisko! Quote
Ada-jeje Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Nie klam bea bo w Libiazu tez bylysmy i to nie tylko u Ewci ale rowniez w domku gdzie maja przyjechac kropki i pancia nic nie wspominala jakobys z wizyta u nich byla. Quote
bea_m Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ... a nie kłamie... bylam myśłami i telefonicznie tyż byłam....... i kurde nie moge sie nadziwić że u was tacy wspaniali ludzie są... ... i mi gadkami oczu nie mydl... zdjecia dawaj i tyle Quote
Ada-jeje Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Jak sie przespisz to jutro lepiej widziec bedziesz bo po tak ciezkim dniu napewno masz oczy zmeczone. Quote
bea_m Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 .. skoro potrezba jest taka to ja poczekam. Ale nie tylko ja czekam na zdjęcia , Quote
justine. Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 no wlasnie przeciez ciotka ze szczecina ktora ma wszedzie daleko tez czeka :) Quote
Ada-jeje Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 dobrze cioteczko ze Szczecina ze tez czekasz cierpliwie, obecuje ze juz jutro aparat do Ulki dotrze bo jutro ja go jeszcze potrzebuje. Quote
Inez Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 A co z naszą Delmą? Edhel jest juz chyba zdecydowana ja wziąc, transport by moze załatwiła doris ale to napewno będa niemale koszta. Trzeba cos wykombinowac bo u nas sie robi coraz zimniej.:-( Potrzebna pomoc dogomaniaków! Quote
Recommended Posts