Gonitwa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Już jest jutro- teraz zbłąkana ciotka z Elbląga też czeka na zdjęcia...;) Quote
Ada-jeje Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 hej, czytalas kilka postow wczesniej ze jeszcze dzis jest mi potrzebny aparat. Ciocia Ulka jest teraz w pracy i choc juz jest jutro to do wieczora jeszcze daleko. Quote
Gonitwa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Czytałam, ale zapomniałam która jest godzina;) Nie przywyłam do dogo z samego rańca... Quote
justine. Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Inez o Delmie moze na zbiorczym naszym szczecinskim dalmatkow popiszemy? szkoda ze edhel nie jest w stanie nic dolozyc... Quote
bea_m Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 .... jestem cierpliwa...... cierpliwa jestem...... ale gdzie są fotki Kofi? :mad: Quote
justine. Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 no wlasnie :mad: mi tez sie cierpliwosc konczy!! Quote
Ada-jeje Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ja tez jakos Ulki na dogo nie widze. :lol::lol: Quote
Ada-jeje Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 No tak. :lol: Ale kiedy to bylo :crazyeye::crazyeye: Quote
Ada-jeje Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Chyba tak,:cool3: ale juz jej niema :angryy: Quote
Ulaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ada-jeje napisał(a):A gdzie fotki :mad::crazyeye: Ten kabel co ja mam nie pasuje do tego aparatu :shake: No cóż, ciotki muszą ćwiczyć cierpliwość :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Cioteczki joge potrenowac musza dla zlapania rownego oddechu i dla uspokojenia duszy. :eviltong: Quote
Ulaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Fotki Koffi z domku :lol: Ada-jeje opisze, bo mnie przy tym nie było i nie wiem co na nich jest. Quote
Ada-jeje Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Jak widac fotograf ze mnie kiepski, ale choc troche macie radochy ogladania Koffi w nowym domku, jak przymila sie do pana ktorego tez kawalek widac a pozniej wpadla wnusia i jak to Koffi do kazdego sie mizdrzyc musi, a poslanko w postaci kolderki dla pieknech kropek znajduje sie obok wersalki. Jak weszlam do mieszkania to wlasnie na tej kolderce Koffi sie wygodnie wylegiwala ale zaraz i mnie przywitac musiala. Ogladajcie dlugo i szczegolowo kazda fotke naszej szczesliwej dziewczynki Koffi bo nastepnych szybko nie bedzie. :lol::lol: Quote
bea_m Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 No Ada-jeje za zdjęcia to ja bym ci nagody nie dała. Wręcz burę ;) Takiego pięknego psa sfocić w niekorzystnej pozie i oświetleniu. Ale morda moja i tak śmieje na okrągło na widok Kofi. Widać że jej tam dobrze. Cioteczki jestem z was dumna. Dziękuję. Quote
Ada-jeje Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 To ze fotograf ze mnie zaden to ja wiem, tylko ze tam tez nie bylo sie nawet gdzie obrocic bo pokoik taki malutki ze ledwo Koffi sie w nim miescila a co dopiero do pozowania ja ustawic ale to dlatego ze na dole byli goscie to musielismy sie tym pokoikiem zadowolic.:evil_lol: Quote
bea_m Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 eeeeeeeee tam pokoim malutki. Gruny że skurzane kanapy stoją. Sierści tak nie widać :). I KOfi szczęśliwa . Ada zrobiłyście kawał dobrej roboty dla psiaka. Quote
Ada-jeje Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 My tu a ty tam robisz kawal dobrej roboty, najwazniejsze ze psy maja nowe domki, jak by nie bylo to sa zawsze najszczesliwsze chwile dla nas wsztystkich a kazdy z nas w tym swoje palce macza.:loveu::lol: Quote
bea_m Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 :) właśnie dlatego się to robi. Dlatego domagamy się fotek z nowych domów . To jest uhonorowanie naszych starań. W przypadku Kofi bardzo dużo ludzi. Ciotki patrzcie i podziwiajncie . Ołaciło się :) Jeszcze przed 1 wrześniem oglądaliśmy Kofi tak.... ... a teraz jest szczęsliwa w nowym domu :) Quote
Ada-jeje Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kochane kropki i te blagajace oczy, na sczescie dzis juz nie musimy ich ogladac za kratami.:multi: Quote
MichalMi Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Koffi szczęśliwa, nowi właściciele chyba też :) potrzebujemy jeszcze około 20 takich dobrych domów dla kropiastych... Quote
Ada-jeje Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Spusc troche z tonu ja wiem ze juz tylko osiemnascie, ty chyba ciagle jeszcze liczysz te ktore juz domki maja, a to przeciez minus dwa a chyba cos z kropkow tez do nas jedzie. Quote
Recommended Posts