Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
A gdzie fotki :mad::crazyeye:

Ten kabel co ja mam nie pasuje do tego aparatu :shake:
No cóż, ciotki muszą ćwiczyć cierpliwość :evil_lol:

Posted

Jak widac fotograf ze mnie kiepski, ale choc troche macie radochy ogladania Koffi w nowym domku, jak przymila sie do pana ktorego tez kawalek widac a pozniej wpadla wnusia i jak to Koffi do kazdego sie mizdrzyc musi, a poslanko w postaci kolderki dla pieknech kropek znajduje sie obok wersalki. Jak weszlam do mieszkania to wlasnie na tej kolderce Koffi sie wygodnie wylegiwala ale zaraz i mnie przywitac musiala.
Ogladajcie dlugo i szczegolowo kazda fotke naszej szczesliwej dziewczynki Koffi bo nastepnych szybko nie bedzie. :lol::lol:

Posted

No Ada-jeje za zdjęcia to ja bym ci nagody nie dała. Wręcz burę ;) Takiego pięknego psa sfocić w niekorzystnej pozie i oświetleniu. Ale morda moja i tak śmieje na okrągło na widok Kofi. Widać że jej tam dobrze. Cioteczki jestem z was dumna. Dziękuję.

Posted

To ze fotograf ze mnie zaden to ja wiem, tylko ze tam tez nie bylo sie nawet gdzie obrocic bo pokoik taki malutki ze ledwo Koffi sie w nim miescila a co dopiero do pozowania ja ustawic ale to dlatego ze na dole byli goscie to musielismy sie tym pokoikiem zadowolic.:evil_lol:

Posted

eeeeeeeee tam pokoim malutki. Gruny że skurzane kanapy stoją. Sierści tak nie widać :). I KOfi szczęśliwa . Ada zrobiłyście kawał dobrej roboty dla psiaka.

Posted

My tu a ty tam robisz kawal dobrej roboty, najwazniejsze ze psy maja nowe domki, jak by nie bylo to sa zawsze najszczesliwsze chwile dla nas wsztystkich a kazdy z nas w tym swoje palce macza.:loveu::lol:

Posted

:) właśnie dlatego się to robi. Dlatego domagamy się fotek z nowych domów . To jest uhonorowanie naszych starań. W przypadku Kofi bardzo dużo ludzi.

Ciotki patrzcie i podziwiajncie . Ołaciło się :)

Jeszcze przed 1 wrześniem oglądaliśmy Kofi tak....

... a teraz jest szczęsliwa w nowym domu :)

Posted

Spusc troche z tonu ja wiem ze juz tylko osiemnascie, ty chyba ciagle jeszcze liczysz te ktore juz domki maja, a to przeciez minus dwa a chyba cos z kropkow tez do nas jedzie.