bea_m Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='ewadr']Proponuje ogłoszenie" piekny stylowy fotel, bardzo miekki z narzutą w kropki sprzedam! ..... mówisz i masz. podróbki na rynek weszły i to za grube pieniądze. A nasza Kosiii jest niepowtarzalna :) Quote
ewadr Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 DT jutro wrzuci zdjecie koffi na fotelu wyglada identycznie jak ten biały fotelik.Mowie wam jeszcze sie okaże, że Koffi to złoty interes i wszystkie kropki bedzie trzeba z fotelami wystawiać, a raczej fotele w kropki. Quote
bea_m Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Zapomniałam dopisać. Fotel na zdjęciu powyżej kosztyje ok 4.700. zł Import włoski, drewno bukowe a tapicerka tyłek odparza bo jest ze sztucznego materiału. Quote
Ada-jeje Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 O kurde to sprzedajacy musi nam cos odpalic jak ineres w kropki dobrze mu pojdzie.:lol::lol: Quote
bea_m Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Jeżeli chodzi o fotel.... to mszczę się na byłym szefie :) Ale prawda jest taka że ludzie płacą duże pieniądze za coś co ładni wygląda!!!!!! Nie patrzą w jakim stopniu jest to wygodne. (chodzi o fotel) grutn coby było piękne. A to że se duuupska odpazają siedzac....... grunt że ładne jest i wygląda bogato A nasza Kofi jest piękna w środku!!!! .... trzeba ją zobaczyć.... poznać.... pomyziać... przytulić.... Mam nadzieję że znajdzie się koneser ze smakiem. Chociaż Kofii jest piękna w tej swojej puszystości ... :cool3: A tak na prawdę!! Zobaczyłam zdjęcia Kofi na dogo. Zdjęcia w schronisku szczecińskim. Te oczy.... osadzone na wielgaśnym ciele.... do dalmata nie podobne..... ale z oczu dusza dalmata z nich wychodziła... miłość, oddanie,... potrzeba człowieka...... Ona już by tam nie żyła..... nie było by jej teraz....... poszłaby za TM i nawet nie znliśmyby jej... Ale jest :loveu: i chcę dla niej jak najlepiejjjjj .... jak my wszyscy mam nadzieję.... Quote
Ulaa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 bea_m napisał(a): FUTRZANY BOA DUSICIEL W KROPKI I JEJ FOTEL SZUKAJĄ DOMU :evil_lol: Bea zamordowałaś mnie!!! :roflt::roflt::roflt::rofl: bea_m napisał(a):Zapomniałam dopisać. Fotel na zdjęciu powyżej kosztyje ok 4.700. zł Import włoski, drewno bukowe a tapicerka tyłek odparza bo jest ze sztucznego materiału. OOooo proszę, od razu widać z kim mamy do czynienia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewadr Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 To jest jakiś absurd, zeby nikt nie zadzwonił o tak cudownego psa, to samo jest z moja Tiną. Wet ostatnio opowiadał mi, ze jeszcz kilka lat temu 70% jego pacjentów to były duze psy, teraz jest odwrotnie 70% to małe kanapowce. I cos chyba w tym jest, bo przeciez Koffi powinna juz dawno być w nowym domu. Zaden pies nie jest tak rozreklamowany jak ona. Plakaty, ogłoszenia i nic. W poniedziałek powiesze plakaty w szkołach, moze cos to da. Quote
Gonitwa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 No niestety- prawda jest taka, że ludzie zwyczajnie się boją dużego, bądź co bądź obcego psa po przejściach. I te przesądy, że mały wymaga mniej ruchu i tak dalej.... Quote
bea_m Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ale KOfi nie jest taka duża. Coś koło kolana. a to że szersza? No cóż! Ludzie też :eviltong: Quote
Gonitwa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 bea_m napisał(a):a to że szersza? No cóż! Ludzie też :eviltong: Ja! JA! :cool3: Quote
bea_m Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Gonita! Przestań Ty nie szykasz TZta. Sama Znajdziesz :) Quote
Gonitwa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 bea_m napisał(a):Gonita! Przestań Ty nie szykasz TZta. Sama Znajdziesz :) :roll::roll::cool1: Quote
bea_m Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A Gonitwa na dzisiaj porzebuje .... czarnego cheba... i czarnej kawy...... A z samego rańca smacznego śniadanka i kwiatka na stole ;) Quote
Gonitwa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Już to mówiłam- uwielbiam te Twoje teksty :diabloti: Quote
bea_m Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Gonitwa wiesz co!!!??? Kofi jest miej wymagająca!!! Potrzebuje tylko milości. I wybiegania :) Kwiatki do śniadania sama sobie przyniesie w zębach :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 No jest mniej wymagająca, ba zupełnie niewiele- tylko, chętnych brak... Quote
psiara742 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 czesc! moze mnie tu jeszcze nie znacie jestem kinga- to ja wymyslam imiona wszystkim pieskom no prawie wszystkim Quote
Ada-jeje Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 psiara przekaz mamie zeby zrobila fotki Koffi i przeslala Mmesem do mecki. Quote
parowka50 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 witam nasza koffi jest coraz piekniejsza i coraz bardziej rozrabia wszystko musi byc jak ona chce wszyscy w domu ja kochamy uwielbia sie piescic i kazdy musi poswiecac jej swoj czas bardzo lubi bawic sie z nora owczarkiem niemieckim godzinami potrafia walczyc ze soba ale wciaz widac ze jest smutna ze nikogo nie ma teskni ze tym zeby byc najwazniejszym zwierzakiem dla pana mamy nadzieje ze szybko znajdzie domek zdjecia dolaczymy troszke pozniej bo cos nie chca teraz wejsc Quote
Ulaa Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jaka śliczna fotka :loveu: Szkoda, że tak późno, bo by z tą fotką poszła do gazety. Cudna jest! Quote
Recommended Posts