bea_m Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ewa jeżeli to prawda że Kofi ma dom to znaczy że już tylko 19 dalmatyńczyków potrzebuje naszej pomocy. Proszę pokazać nowe kandydatki do rozpieszczania :razz: Niech p.Joanna nie płacze. Jesteśmy w stanie zapełnić pustkę po Parówce :) Ps. Ja się zacznę cieszyć jutro. Mogę? Quote
ewadr Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ja tez nie dowierzam, umówmy sie , ze obie cieszymy sie jutro. Quote
:: FiGa :: Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Co mam napisać? Że się cieszę? Ależ tak! Potwornie się cieszę! :multi: Mam jednak nadzieje, że domek jest lepszy od poprzedniego i nie odda jej jutro jak rzecz :mad: Ale z listy kropeczków w potrzebie jeszcze nie bedę 'małej' ściągać, chce mieć 100% pewności :oops: Serce by mi pękło gdybym znowu [tfu tfu] musiała Koffi tam dopisywać... :oops: Quote
bea_m Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Dobra Ciotki. To jesteśmy umówione. Jak jutro koło południa nie będzie tel z nowego domu to się cieszymy na pół gwizdka. A w poniedziałek ściągamy ją z psów w potrzebie :) Quote
ewadr Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Co mam napisać? Że się cieszę? Ależ tak! Potwornie się cieszę! :multi: Mam jednak nadzieje, że domek jest lepszy od poprzedniego i nie odda jej jutro jak rzecz :mad: Ale z listy kropeczków w potrzebie jeszcze nie bedę 'małej' ściągać, chce mieć 100% pewności :oops: Serce by mi pękło gdybym znowu [tfu tfu] musiała Koffi tam dopisywać... :oops: To tak jak my wszyscy - tez boimy sie nawet cieszyć. Chociaż to zupełnie inny typ ludzi, dobrego człowieka mozna poznać od razu. Zobaczymy za pare dni, Quote
bea_m Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ewa pazdrów i pociesz głównodowodzącą DT Kofi. Ja jutro zadzwonię z kondolencjami ;) Quote
MichalMi Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o no no - nie ma to jak dobra wiadomość w środku nocy :lol: Quote
Ulaa Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Co ja czytam :crazyeye: Cholera nie wytrzmam do 12 z radością!!!!! Ewa zadzwonie do Ciebie jak sie troche odrobisz _MUSZE_ wiedziec wszystko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: KOchana Koffi :loveu: Ktos ją docenił :loveu: Tak właśnie wyobrażałam sobie domek dla niej - z taką dziewczynką, która będzie ją kochać i bawić się jak Kinga :lol: Jejku jaki cudowy ten dzień będzie :multi::loveu: Quote
bea_m Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 ... i co? Nowy domek dzwonił? Nie? Ja z tej radości to nawet bazarek dla kropków zrobiłam żeby innym też się poszczęściło. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93071 Quote
:: FiGa :: Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Jakieś wieści z domku? :loveu: Paróweczka bardzo broi? :oops: Quote
Gonitwa Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ależ jestem zaskoczona!!!! Świetnie! Maleńka ma swój kąt...;) Quote
justine. Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 czy juz moge zmienic tytul na 'futrzany boa wsrod swoich'?:) Quote
Ulaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 A ja z wielką ulgą przenoszę ją na stronce do nowych domków :loveu::multi: Quote
ewadr Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Nie chce zapeszać, ale myslę ze jest dobrze.:lol: Quote
bea_m Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ciotki wiecie coś? Domek sie odezwał? Ja przez te ciotki zwariurie :placz: Quote
ewadr Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Domek miał dzwonic jesli beda kłopoty, skoro nie dzwoni uwazam, ze jest dobrze. Wybieram sie w tamtą strone w poniedziałek lub wtorek więc zajrze do Koffi. Myslę, ze mozemy sie cieszyc. Quote
Ulaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ewadr napisał(a):Domek miał dzwonic jesli beda kłopoty, skoro nie dzwoni uwazam, ze jest dobrze. Wybieram sie w tamtą strone w poniedziałek lub wtorek więc zajrze do Koffi. Myslę, ze mozemy sie cieszyc. Jak zobacze umowę to uwierzę :lol: I chyba w ramki na ścianę pójdzie :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ja poproszę kopię umowy- też sobie powieszę, a co! Quote
ewadr Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Wszystkim chetnym cioteczkom umoweę meilem wyslęe. Prosze sie zapisywać w kolejkę. Quote
Ulaa Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ewadr napisał(a):Wszystkim chetnym cioteczkom umoweę meilem wyslęe. Prosze sie zapisywać w kolejkę. Nie wiem czy ustawa o danych na to pozwala :diabloti::evil_lol: Quote
bea_m Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Oj tam ustawą zaraz straszyć. To dane dymazać i mailem słać :) ja też chce. AAAA i mam nadzieję że ciotki nie każą w umowie Kofii wysterylizować. Jest już po. Quote
ewadr Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Oczywiscie, ze kazałysmy sterylizowac, to przeciez najwazniejszy cel naszej fundacji.Dwa razy nie zaszkodzi:evil_lol: , Dzis idzie tam moj pracownik, podpatrzy co sie dzieje. Quote
bea_m Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Szpieg z Krainy Deszczowców :evil_lol: a może zza drzewa jekieś fotki pstryknąć? Quote
Recommended Posts