Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdyby nie szkoła to już bym pewnie tam była..

Ale tutaj też czekają na mnie psy- nie mogę ich tak zostawić- zima idzie a u nas przepełnienie. Wiem, że czasu każdy ma mało, że czasami wiele rzeczy jest nierealnych...

Mam nadzieję, ze nikogo nie uraziłam prośbą o zdjęcia bo nie chciałabym tego...

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też chce foty :loveu: I to nie jak sama je zrobię, ale wcześniej :lol: (chociaż przynajmniej będzie okazja by odwiedzić Koffi, a tak to by nie było :roll:).

Posted

No to tak krociutko, bylysmy dzis z Ewa na kontroli poadopcyjnej, nietety ale Ewcia musiala siedziec w samochodzie w obawie ze okres rozstania jest za krotki i nie chcialysmy zeby sunia przezyla spotkanie z Ewa. Panstwo bardzo mili sunia byla z panem na pietrze bo w odwiedziny przyjechala corka z boksiem a panstwo nie wiedzieli ze Koffi jest wysterelizowana i obawiali sie spotkania suki z psem. Fotki tez zobilam ale musimy poczekac jak Ulka znajdzie wolna chwile i wstawi nam je na watek, bo aparat i tak narazie u mnie a ja fotek nie potrafie wstawiac.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
No to tak krociutko, bylysmy dzis z Ewa na kontroli poadopcyjnej, nietety ale Ewcia musiala siedziec w samochodzie w obawie ze okres rozstania jest za krotki i nie chcialysmy zeby sunia przezyla spotkanie z Ewa. Panstwo bardzo mili sunia byla z panem na pietrze bo w odwiedziny przyjechala corka z boksiem a panstwo nie wiedzieli ze Koffi jest wysterelizowana i obawiali sie spotkania suki z psem. Fotki tez zobilam ale musimy poczekac jak Ulka znajdzie wolna chwile i wstawi nam je na watek, bo aparat i tak narazie u mnie a ja fotek nie potrafie wstawiac.

Maleńka w końcu trafiła na swoich ludzi...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Ada ty naucz sie jakos tak po ludzku pisać!!! Kofi jest ponoć kochana niesamowicie w swoim domku. We wszystkich zachwyt wzbudziła jak przystałona dalmata :) Zmienia miejse z sofy na fotel. Odchudza się ze swoim panem po 4 godziny dziennie (u pana jest taka potrzeba ;). Jest cały czas myziana przez Panią, Panma i małą Wnuczkę. Myśle że ta adopcja sie uała. O w mordę jak sie cieszę :)

Posted

Ulka to pewnie na miotle naloty poadopcyjne uskutecznia. :diabloti:

A teraz z innej beczki :(. Cieszę się ogromnie że Kofi ma swoich ludzi już. I w z wiązku z tym wyniknął problem. Bo Pani Joanna zgodziła się wziąść na tymczas następnego kropka. I ja nie wiem krórego :placz: Jak tu wybrać? Któremu dać szanse na cudowne życie! Którego pozostawić samemu sobie :placz:. Ojjjjj co robić, co robić :( ciotki radźcie!!!

Posted

A to ma być pies czy suka?
Jesli nie ma znaczenia to bardzo proszę, Beatko, pamietajcie o ostródzkim Cencie. On jest podobno chory i wyglada fatalnie. Nie wiem niestety jakie są warunki na tymczasie, bo on niestety nie toleruje kotów :roll:. Ten pies wymaga natychmiastowej, troskliwej opieki.

Posted

No właśnie w tym rzecz że suka ma być. Ale Pani ma wielkie serce i pewnie Centowi nie odmówi. Będzie problem z izolowaniem ale powinno sie udać (chyba). Pytanie na co jest chory - bo tam są psy. Jeszcze problem z transportem oraz koszt utrzymania i leczenia. Brak kasy. No i bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze :(

Posted

Z określeniem choroby to wiemy jak jest w warunkach schronu. Zwłaszcza, gdy na miejscu nie ma weta. A w Ostródzie nie ma. Transport to może i jakoś by sie zorganizowało, ale dalsze finanse...:placz:???

Posted

Reno to mówisz i masz. Cent zastąpi Parówke w DT. Transportu szukamy. Szybciutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czasu szkoda. Domek tymczasowy już na niego czeka. Nie możemy tego zaprzepaścić.