Gonitwa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Gdyby nie szkoła to już bym pewnie tam była.. Ale tutaj też czekają na mnie psy- nie mogę ich tak zostawić- zima idzie a u nas przepełnienie. Wiem, że czasu każdy ma mało, że czasami wiele rzeczy jest nierealnych... Mam nadzieję, ze nikogo nie uraziłam prośbą o zdjęcia bo nie chciałabym tego... Quote
Ada-jeje Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Nie Gonitwa nikogo nie urazilas tym ze chcesz ogladac foty bo kazdy z nas chetnie oglada fotki ale jak sama zauwazylas czesto jest to nierealne, a szkoda. :lol: Quote
Gonitwa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 :Dog_run:Ważne że Mała jest już szczęśliwa i na swoim;) Quote
Ulaa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ja też chce foty :loveu: I to nie jak sama je zrobię, ale wcześniej :lol: (chociaż przynajmniej będzie okazja by odwiedzić Koffi, a tak to by nie było :roll:). Quote
justine. Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 tak wlasnie mialo byc, kropka zasluzyla na taki dom!! :multi: Quote
justine. Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 widzialam jednego kropka u nas w schronie jeszcze, tym razem pies, szczegoly w piatek bo dzisiaj przelotem bylam... a teraz potrzebujemy pomocy dla Melci!! dziewczyny bardzo prosimy o pomoc w zbieraniu na transport dla tej suni z naszego schroniska, jest juz 4 lata w schroniska to jej jedyna szansa!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86131 Quote
:: FiGa :: Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Justine, podobno tam jest tez suczka? :hmmmm: http://images23.fotosik.pl/93/e7b31923f46e0534.jpg ?? Quote
justine. Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 dzisi jej nie widzialam, rozejrze sie dokladniej w piatek Quote
Inez Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 A więc to ta dalmatynka ktorą chce przygarnąc edhel? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=95526 Quote
bea_m Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Chyba to ta. Tylko od Edhel nie ma znowu informcji. A szkoda. Transport by się znalazł. Quote
Ada-jeje Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No to tak krociutko, bylysmy dzis z Ewa na kontroli poadopcyjnej, nietety ale Ewcia musiala siedziec w samochodzie w obawie ze okres rozstania jest za krotki i nie chcialysmy zeby sunia przezyla spotkanie z Ewa. Panstwo bardzo mili sunia byla z panem na pietrze bo w odwiedziny przyjechala corka z boksiem a panstwo nie wiedzieli ze Koffi jest wysterelizowana i obawiali sie spotkania suki z psem. Fotki tez zobilam ale musimy poczekac jak Ulka znajdzie wolna chwile i wstawi nam je na watek, bo aparat i tak narazie u mnie a ja fotek nie potrafie wstawiac. Quote
Gonitwa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ada-jeje napisał(a):No to tak krociutko, bylysmy dzis z Ewa na kontroli poadopcyjnej, nietety ale Ewcia musiala siedziec w samochodzie w obawie ze okres rozstania jest za krotki i nie chcialysmy zeby sunia przezyla spotkanie z Ewa. Panstwo bardzo mili sunia byla z panem na pietrze bo w odwiedziny przyjechala corka z boksiem a panstwo nie wiedzieli ze Koffi jest wysterelizowana i obawiali sie spotkania suki z psem. Fotki tez zobilam ale musimy poczekac jak Ulka znajdzie wolna chwile i wstawi nam je na watek, bo aparat i tak narazie u mnie a ja fotek nie potrafie wstawiac. Maleńka w końcu trafiła na swoich ludzi...:loveu::loveu::loveu: Quote
bea_m Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ada ty naucz sie jakos tak po ludzku pisać!!! Kofi jest ponoć kochana niesamowicie w swoim domku. We wszystkich zachwyt wzbudziła jak przystałona dalmata :) Zmienia miejse z sofy na fotel. Odchudza się ze swoim panem po 4 godziny dziennie (u pana jest taka potrzeba ;). Jest cały czas myziana przez Panią, Panma i małą Wnuczkę. Myśle że ta adopcja sie uała. O w mordę jak sie cieszę :) Quote
Ada-jeje Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 bea a gdzie ty w moim poscie doczytalas sie ze Koffi jest niekochana, niemiziana, nie chodzi na spacery i ze dzieje jej sie krzywda. :angryy::lol: Quote
Ulaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Hehehehe za mało szczegółów dla spragnionych fanów Koffi :lol: Quote
Ada-jeje Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Wiem o tym Ulka, ale tez chcialam bea troche podenerwowac tak jak ona robi to mnie chociaz wiem ze sa to zarty w dwie strony. Quote
bea_m Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ada :eviltong: to dla Ciebie ;). Pamiętaj! Praktyka czyni mistrza :diabloti:. I dawać szybciutko te zdjęcia :). Quote
justine. Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 no wlasnie tez bym chciala mala zobaczyc :) Quote
Ada-jeje Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No to sobie poczekacie bo Ulki niet. :evil_lol: Quote
bea_m Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ulka to pewnie na miotle naloty poadopcyjne uskutecznia. :diabloti: A teraz z innej beczki :(. Cieszę się ogromnie że Kofi ma swoich ludzi już. I w z wiązku z tym wyniknął problem. Bo Pani Joanna zgodziła się wziąść na tymczas następnego kropka. I ja nie wiem krórego :placz: Jak tu wybrać? Któremu dać szanse na cudowne życie! Którego pozostawić samemu sobie :placz:. Ojjjjj co robić, co robić :( ciotki radźcie!!! Quote
Reno2001 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A to ma być pies czy suka? Jesli nie ma znaczenia to bardzo proszę, Beatko, pamietajcie o ostródzkim Cencie. On jest podobno chory i wyglada fatalnie. Nie wiem niestety jakie są warunki na tymczasie, bo on niestety nie toleruje kotów :roll:. Ten pies wymaga natychmiastowej, troskliwej opieki. Quote
bea_m Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No właśnie w tym rzecz że suka ma być. Ale Pani ma wielkie serce i pewnie Centowi nie odmówi. Będzie problem z izolowaniem ale powinno sie udać (chyba). Pytanie na co jest chory - bo tam są psy. Jeszcze problem z transportem oraz koszt utrzymania i leczenia. Brak kasy. No i bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze :( Quote
Reno2001 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Z określeniem choroby to wiemy jak jest w warunkach schronu. Zwłaszcza, gdy na miejscu nie ma weta. A w Ostródzie nie ma. Transport to może i jakoś by sie zorganizowało, ale dalsze finanse...:placz:??? Quote
bea_m Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Reno to mówisz i masz. Cent zastąpi Parówke w DT. Transportu szukamy. Szybciutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czasu szkoda. Domek tymczasowy już na niego czeka. Nie możemy tego zaprzepaścić. Quote
Gonitwa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jak coś to Rybci tata może chyba go z Elbląga przewieźć tylko,że on chce 40-50 zł za 100 km... Quote
Recommended Posts