Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koffi o 19.00 jedzie do nowego domu.
Zamieszka ze starszym panstwem, w bloku w Trzebini
Własnie rozmawiałam telefonicznie z DT Koffi juz wie. Lezy cała ne tej pani, nie pozwoliła podejsc nawet swojej przyjaciółce Norze. Panstwo sa zachwyceni.
Ogłoszenie przeczytali w przełomie.:multi:

Posted

TO CUD!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
[SIZE=2]Ewa kto pojedzie zawieźć Koffi? Zróbcie mnóstwo fotek i opiszcie wszystko dokłanie, jeju ale super :loveu::loveu::loveu:

A to ogłoszenie, które przyniosło szczeście Koffi:

"Dalmatyńczyk mix - suczka ok. 2 letnia. Bardzo czuła i wylewna, żywa przytulanka. Jest bardzo łagodna i kocha dzieci. Uwielbia zabawy i długie spacery. Czysta i grzeczna - idealna do mieszkania. Może zamieszkać w bloku lub domku z ogródkiem (ale nie do budy!). Zaszczepiona, odrobaczona oraz wysterylizowana. Ma wyjątkowo wspaniały charakter i oddamy ją tylko prawdziwym miłośnikom psów. Tel. ........................."

Posted

Nie wierzę. To CUUUUUDDDDD. No ale przecież cuda się zdazają. Czy państwo dostaną też fotel Kofii? A i o instrukcji obsługi nie zapomnijcie cioteczki.

Posted

Panstwo sami przyjada po Koffi, ja w poniedziałek pojade na pierwsza wizyte poadopcyjną. Koffi bedzie prowadziła bardzo ciekawe zycie, juz w najblizszym czasie jedzie na wypoczynek w Bieszczady.DT opowiada, ze nowi panstwo Koffi to psiarze na odległość. Przytulali ją, głaskali, chwalili nikt nie przejmował sie białymi włosami na spodniach, czy brudnymi łapami.A Koffi pysk sie tak smiał jakby wcale nie miał konca. Wireczorem beda zdjecia.:multi:

Posted

bea_m napisał(a):
Nie wierzę. To CUUUUUDDDDD. No ale przecież cuda się zdazają. Czy państwo dostaną też fotel Kofii? A i o instrukcji obsługi nie zapomnijcie cioteczki.

Koffi dostanie swoj nowy fotel i cały osprzęt. Panstwo wzieli wymiary, zeby zakupić do wieczora niezbedny sprzet.

Umowiliśmy sie na wieczór, bo ja jestem teraz w pracy, a chce to wszystko przypilnowac. No i zabiore jeszcze dzis Koffi do weta, zważę i wezmę coś do ucha bo ma zaczerwienione.

Posted

ewadr napisał(a):
Koffi o 19.00 jedzie do nowego domu.
Zamieszka ze starszym panstwem, w bloku w Trzebini
Własnie rozmawiałam telefonicznie z DT Koffi juz wie. Lezy cała ne tej pani, nie pozwoliła podejsc nawet swojej przyjaciółce Norze. Panstwo sa zachwyceni.
Ogłoszenie przeczytali w przełomie.:multi:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
O jeżu, jak sie ciesze :multi:
Kofficzek nasz wstrętny bedzie miał dom... :loveu: No w końcu :multi:

Posted

Zycze nam wszystkim tylko tak wspanialych dni :multi::multi::multi::multi::multi:
dni w ktorych zwierzaczki znajduja domki a jak najmniej takich w ktorych czytamy o porzuconych zwierzaczkach.:shake:

Posted

No własnie, nie zapeszać. Panstwo zadzwonili, ze przemysleli sprawę i nie beda zabierac koffi w Bieszczady. Jada tam w piatek na groby. Zatrzymuja sie w pensjonacie. Koffi nie bedzie mogła zostac tam sama a na groby tez nie moga ja zabrać. zostawic w domu tez nie. Dlatego, jesli nie znajdzie wczesniej domu, zabiora ja 3 listopada.
Juz nic nigdy nie powiem. Dopiero jak bedzei w nowym domu tydzien i bedzie ok, to wtedy sie wszyscy dowiedza.
Nad tym psem trzeba jakies czary odprawic, zeby klatwe zdjąć.:shake:

Posted

Tak. To jest rozważna decyzja. Wiadomo że Kofi nie bedzie jeszcze zbytnio zaaklimatyzowana. Mam nadzieję że państwo się nie rozmyślą.
Tylko że tymczas mamy zablokowany :placz:

Ciotki gdzie macie ten rożaniec i korale po Koraliku. Załużcie jej je. Może jej szczęście przyniosą.

Cent w Ostródzie nam się kończy. Zdążymy pomóc?:shake:

Posted

a weszlam zeby sie wydrzec z radosci a tu jednak nadal na grzaskim gruncie chodzi.... ahhhh mam nadzieje ze to jednak TO a dwa tygodnie w ta czy w ta nie zrobia tak ogromnej roznicy...

Posted

Własnie miałam przekazac smutna nowine ale jak widze Ewa mnie wyprzedzila :( Naszczescie po Koffi nie widac tak bardzo smutku i mysle ze wytrzyma z nami jeszcze do 3 listopada :) w koncu fotel jest caly czas do jej dyspozycji a my nie tracimy nadzieji ze państwo z trzebini jednak sie po nia zglosza.