Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Schudła bardzo, nie widziałm jej dwa dni i wczoraj sie az przeraziłam. Pod brzuchem wisi jej płat skóry a wcięcie na boczkach to tak mocno juz podkreslone.
Naprawde roznica kolosalna. Jak siedzi i patrzy sie na nią z przodu to juz sie nie wylewa na boki, całkiem fajnie wygląda.
Wczoraj dzwonił bardzo fajny pan z fajnej rodziny o moja Toskę, ale ma koty więc Tosia odpada. Powiedziałm oczywiscie zaraz o Koffi, ma sie zastanowić i zadzwonić.Zeby sie udało.

Posted

Ulaa napisał(a):
Norka morduje Koffi :-o:evil_lol:

To jest element kuracji odchudzajacej. Tak sie zaczyna. Potet Koffi ucieka a Nora ja goni i odwrotnie. Po trzech godzinach przyczołgują sie do domu.
Jak kiedyś bedziesz chciała schudnąć to wiesz gdzie sie zgłosić:eviltong:

Magda zaczeła intensywniej z Koffi cwiczyć i bedzie wnioskowac o zmianę imienia. Zawsze i wszedzie Koffi reaguje na imie MASZ. Nawet waruje jak jej powiesz MASZ.
:evil_lol:

Posted

ewadr napisał(a):
To jest element kuracji odchudzajacej. Tak sie zaczyna. Potet Koffi ucieka a Nora ja goni i odwrotnie. Po trzech godzinach przyczołgują sie do domu.
Jak kiedyś bedziesz chciała schudnąć to wiesz gdzie sie zgłosić:eviltong:

Magda zaczeła intensywniej z Koffi cwiczyć i bedzie wnioskowac o zmianę imienia. Zawsze i wszedzie Koffi reaguje na imie MASZ. Nawet waruje jak jej powiesz MASZ.
:evil_lol:

Koffi nie może mieć na imię Masz, bo tak ma na imię Abra :evil_lol:

A schudnąć chcę a jakże :cool3: Tylko że jak Norka by mi zrobiła kurację, to byłaby już chyba ostatnia w życiu, pewnie nawet nie doszłabym do etapu doczołgiwania się... :roll:

Posted

Jak juz to zmienimy jej imie na Muka ( ta z muminkow ) bo pojawia sie z nikad i atakuje jezykiem :P dzisiaj biegalysmy po schodach - tam i spowrotem - nawet babcia sie przylaczyla :D dzieki Koffi cala rodzina bedzie miala piekna figure ;)

Posted

Takie ogłoszenie poszło do przełomu:

Dalmatyńczyk mix - suczka ok. 2 letnia. Bardzo czuła i wylewna, żywa przytulanka. Jest bardzo łagodna i kocha dzieci. Uwielbia zabawy i długie spacery. Czysta i grzeczna - idealna do mieszkania. Może zamieszkać w bloku lub domku z ogródkiem (ale nie do budy!). Zaszczepiona, odrobaczona oraz wysterylizowana. Ma wyjątkowo wspaniały charakter i oddamy ją tylko prawdziwym miłośnikom psów. Tel. 0 512-186-233 lub (032) 627-50-10

Może być?:cool3:

Posted

MichalMi napisał(a):
dla płci męskiej sprawdza się imię ToMASZ ;)

Michał a dlaczego ty robisz sobie jaja z mojego TZta?
Kiedyś przyszła do nas koleżanka i nam oznajmiła że będzie miała poTomka. Mój TZ na to: nie przypominam sobie! Ja niczemu winny nie jestem. Okazało się że koleżanka będzie miała poJacka :)
Tomki to fajne chłopaki są :)

Posted

Koffi dajemy ci ostatni tydzien w DT, czas najwyzszy zebys znalazla juz kochajacy domek bo inne psiaki czekaja w kolejce a tu zima idzie.:shake:
Zmiluj sie kochana przytulanko, nad swoimi pobratyncami.:placz:

Posted

Zobaczyłam dziś bardzo ciekawa scenkę.Ulubiony fotel Koffi przeniesli do innego pokoju, więc Koffi tez sie przeniosła, widac bardzo jest sentymentalna i przywiązuje sie do przedmiotów. Ale ona na ten fotel nie wchodzi z przodu tylko z boku przez poręcz. Wdrapuje sie i przeciska faktycznie jak wąż - tytuł jest dobry.Inna nowość Koffi moze juz swobodnie wszedzie sie podrapać!

Posted

ewadr napisał(a):
Inna nowość Koffi moze juz swobodnie wszedzie sie podrapać!

Znaczy się co? Łapki jej się wydłużyły? ;)

Czyli Kofii idzie do adopcji razem z fotelem?

Jak tu takiej parze domek znaleść?:roll: Jak to na ogłoszeniach będzie wyglądać? :roll:

FUTRZANY BOA DUSICIEL W KROPKI I JEJ FOTEL SZUKAJĄ DOMU :evil_lol:

Kochana Kofi :loveu: