MichalMi Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 oby do środy ;) zobaczymy czy będzie odzew... Quote
bea_m Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 No ja myśle że jakiś domek to już by pewnie dawno się znalazł. Ale nam nie chodzi o "jakiś domek". Domek musi być odpowiedni. Quote
ewadr Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Schudła bardzo, nie widziałm jej dwa dni i wczoraj sie az przeraziłam. Pod brzuchem wisi jej płat skóry a wcięcie na boczkach to tak mocno juz podkreslone. Naprawde roznica kolosalna. Jak siedzi i patrzy sie na nią z przodu to juz sie nie wylewa na boki, całkiem fajnie wygląda. Wczoraj dzwonił bardzo fajny pan z fajnej rodziny o moja Toskę, ale ma koty więc Tosia odpada. Powiedziałm oczywiscie zaraz o Koffi, ma sie zastanowić i zadzwonić.Zeby sie udało. Quote
ewadr Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ulaa napisał(a):Norka morduje Koffi :-o:evil_lol: To jest element kuracji odchudzajacej. Tak sie zaczyna. Potet Koffi ucieka a Nora ja goni i odwrotnie. Po trzech godzinach przyczołgują sie do domu. Jak kiedyś bedziesz chciała schudnąć to wiesz gdzie sie zgłosić:eviltong: Magda zaczeła intensywniej z Koffi cwiczyć i bedzie wnioskowac o zmianę imienia. Zawsze i wszedzie Koffi reaguje na imie MASZ. Nawet waruje jak jej powiesz MASZ. :evil_lol: Quote
Ulaa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ewadr napisał(a):To jest element kuracji odchudzajacej. Tak sie zaczyna. Potet Koffi ucieka a Nora ja goni i odwrotnie. Po trzech godzinach przyczołgują sie do domu. Jak kiedyś bedziesz chciała schudnąć to wiesz gdzie sie zgłosić:eviltong: Magda zaczeła intensywniej z Koffi cwiczyć i bedzie wnioskowac o zmianę imienia. Zawsze i wszedzie Koffi reaguje na imie MASZ. Nawet waruje jak jej powiesz MASZ. :evil_lol: Koffi nie może mieć na imię Masz, bo tak ma na imię Abra :evil_lol: A schudnąć chcę a jakże :cool3: Tylko że jak Norka by mi zrobiła kurację, to byłaby już chyba ostatnia w życiu, pewnie nawet nie doszłabym do etapu doczołgiwania się... :roll: Quote
Gonitwa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 haha mnie też by siętakowa kuracja przydała;) Koffi Masz- hooop! Quote
parowka50 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jak juz to zmienimy jej imie na Muka ( ta z muminkow ) bo pojawia sie z nikad i atakuje jezykiem :P dzisiaj biegalysmy po schodach - tam i spowrotem - nawet babcia sie przylaczyla :D dzieki Koffi cala rodzina bedzie miala piekna figure ;) Quote
MichalMi Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 dla płci męskiej sprawdza się imię ToMASZ ;) Quote
Reno2001 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ulaa napisał(a):A żeńskie MASZka :p Taka żeńską wersję imienia to ja mam w domu :loveu:. Quote
Ulaa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Takie ogłoszenie poszło do przełomu: Dalmatyńczyk mix - suczka ok. 2 letnia. Bardzo czuła i wylewna, żywa przytulanka. Jest bardzo łagodna i kocha dzieci. Uwielbia zabawy i długie spacery. Czysta i grzeczna - idealna do mieszkania. Może zamieszkać w bloku lub domku z ogródkiem (ale nie do budy!). Zaszczepiona, odrobaczona oraz wysterylizowana. Ma wyjątkowo wspaniały charakter i oddamy ją tylko prawdziwym miłośnikom psów. Tel. 0 512-186-233 lub (032) 627-50-10 Może być?:cool3: Quote
MichalMi Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 no może :) ...i jeszcze kilka znaków ;) Quote
bea_m Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 MichalMi napisał(a):dla płci męskiej sprawdza się imię ToMASZ ;) Michał a dlaczego ty robisz sobie jaja z mojego TZta? Kiedyś przyszła do nas koleżanka i nam oznajmiła że będzie miała poTomka. Mój TZ na to: nie przypominam sobie! Ja niczemu winny nie jestem. Okazało się że koleżanka będzie miała poJacka :) Tomki to fajne chłopaki są :) Quote
Ada-jeje Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Koffi dajemy ci ostatni tydzien w DT, czas najwyzszy zebys znalazla juz kochajacy domek bo inne psiaki czekaja w kolejce a tu zima idzie.:shake: Zmiluj sie kochana przytulanko, nad swoimi pobratyncami.:placz: Quote
MichalMi Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 jakie jaja? ja proponuje tylko uniwersalne i najlepiej działające imiona :evil_lol: i szczerze powiem - myślałem że szybciej głos zabierzesz :eviltong: Quote
bea_m Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Głos zabrałam najszybciej jak mogłam. A ty sobie nagrabiłeś :diabloti: Quote
MichalMi Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 o właśnie - dobrze że przypomniałaś - liście trzeba zgrabić... ;) Quote
ewadr Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Zobaczyłam dziś bardzo ciekawa scenkę.Ulubiony fotel Koffi przeniesli do innego pokoju, więc Koffi tez sie przeniosła, widac bardzo jest sentymentalna i przywiązuje sie do przedmiotów. Ale ona na ten fotel nie wchodzi z przodu tylko z boku przez poręcz. Wdrapuje sie i przeciska faktycznie jak wąż - tytuł jest dobry.Inna nowość Koffi moze juz swobodnie wszedzie sie podrapać! Quote
bea_m Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ewadr napisał(a):Inna nowość Koffi moze juz swobodnie wszedzie sie podrapać! Znaczy się co? Łapki jej się wydłużyły? ;) Czyli Kofii idzie do adopcji razem z fotelem? Jak tu takiej parze domek znaleść?:roll: Jak to na ogłoszeniach będzie wyglądać? :roll: FUTRZANY BOA DUSICIEL W KROPKI I JEJ FOTEL SZUKAJĄ DOMU :evil_lol: Kochana Kofi :loveu: Quote
Gonitwa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 bea_m napisał(a): FUTRZANY BOA DUSICIEL W KROPKI I JEJ FOTEL SZUKAJĄ DOMU :evil_lol: :evil_lol: Może się zainteresowanie zwiększy:diabloti: Quote
ewadr Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Proponuje ogłoszenie" piekny stylowy fotel, bardzo miekki z narzutą w kropki sprzedam! Quote
ewadr Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Nie łapki wydurzyły tylko brzuszek i dupeczka zmniejszyły. Quote
Recommended Posts