bea_m Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A co? Coś nie tak z tytułem? Sama prawda :) . Dzięki za allegro Quote
Ulaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 bea_m napisał(a):A co? Coś nie tak z tytułem? Sama prawda :) . Dzięki za allegro Nie no suuuuper :cool3: Pewnie że prawda. A allegro to Ada-jeje wystawia :p http://www.allegro.pl/item249388733__suczka_dalmatynczyk_mix_slodka_przytulanka.html Quote
parowka50 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ogloszenia sa rozwieszone :) wzrokowo widac ze schudla ale jak sie okazalo u weta, zrzucila tylko 40dkg ;/ ale za to jest zdrowa i ruchliwa wiec wszystko jest na najlepszej drodze zeby chudla wiecej.Koffi pozdrawia wszystkie ciotki ktore sie nia interesuja :D:) Quote
Ada-jeje Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Choc wagowo nie widac ze Koffi schudla to jednak przez jej regularne spacery i ruch mnej widac jej sadelka za to staje sie bardziej umiesniona, a tym samym chudsza. Quote
justine. Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 no i ten usmiech :) to on jest najwazniejszy Quote
Ada-jeje Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Od wczoraj jest 65 wyswietlen ale na razie nie ma zadnego obserwatora na Allegro, tylko nie minela nawet doba od ukazania sie Koffi na Allegro. Zostalo jeszcze sporo czasu i wierzymy ze sunia doczeka sie swojego nowego pana/ panicie. Quote
ewadr Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ada-jeje napisał(a):Od wczoraj jest 65 wyswietlen ale na razie nie ma zadnego obserwatora na Allegro, tylko nie minela nawet doba od ukazania sie Koffi na Allegro. Zostalo jeszcze sporo czasu i wierzymy ze sunia doczeka sie swojego nowego pana/ panicie. Własnie byłam w odwiedzinach. Koffi nieswiadoma jak wazne rzeczy dzieją sie w jej sprawie spi na fotelu. To chyba bedzie warunek jaki tzreba postawic przy adopcji: fotel z podusia, bo gdzie ksiezna bedzie sypiać.:cool3::cool3: Quote
bea_m Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 :crazyeye: nooo ale się Parówce polepszyło. Z schroniskowego betonu trafiła na fotel z poduchą. A domek tymczasowy Kofi chce oddać? Bo coś mi się wydaje że nie :evil_lol: Quote
parowka50 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Bardzo kochamy nasza malo Kofi ale niestety musimy ja oddac bo moj włochaty piórnik w kształcie KOTA jest ciagle przez nia molestowany:) takze ratujcie mojego kotka :PP Quote
bea_m Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 A czy nie łatwiej będzie znaleść domek włochatemu piórnikowiw kształcie KOTA? Proszę o rodzinne rozpatrzenie takiego rozwiązania sprawy :) Quote
parowka50 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 no nie nie wiem poniewaz jestem bardzo do niego przywiazana :) Quote
bea_m Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Czyli trzeba je zresocjalizować.Kilka lekcji i będzie ok . Quote
Ulaa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Parówka poleci w przyszłym przełomie :cool3: Quote
bea_m Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Oby domek szybciutko się znalazł bo inne kropki też potrzebują naszej pomocy. Zima idzie :( Quote
ewadr Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ludzie ona jest taka słodka, że sama mam ochote ja przygarnąć. Nie rozumiem gdzie ta kolejka?:roll: Quote
bea_m Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ewadr to się wreszcie zastanów. Parówke chcesz czy Mopa. Z tego co domek pisze to raczej razem być nie powinny. Quote
ewadr Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 bea_m napisał(a):Ewadr to się wreszcie zastanów. Parówke chcesz czy Mopa. Z tego co domek pisze to raczej razem być nie powinny. Jasne,ze mopa jak mozesz pytać:lol: Ale potwierdzam dalej, ze jest taka kochana, ze nawet ja, nielubiąc duzych psów, chetnie bym ja zabrała. Ma w sobie cos takiego, ze nawet moje serce podbiła, a to sie duzym psiakom, w moim przypadku bardzo rzadko zdaza. Koffi jeat naprawde bardzo wyjątkowa.:lol: Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 To widać po niej - ta radość i wdzięczność bijąca na 100 km :lol: Jak sobie chce poprawić humor to patrzę na moją ulubioną fotkę - tą :loveu::loveu::loveu: Do tej pory widziałam tylko jednego psa, który na fotkach po wyciągięciu wychodził tak radośnie, tak całą sobą szczęśliwy. To Sombra z Ostrowii Mazowieckiej - pierwszy pies, ktorego mialam na DT z dogomanii (tutaj w shronisku, tutaj uśmiechnęta ). Można zrobić naprawdę wszystko, by uśmiech znów zagościł na ich smutnych mordkach!!! Quote
bea_m Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Powiem tylko jedno. Ulka nam znalazła super domek tymczasowy. Ale nie ma tak dobrze. Parówka szukaj nowego domku bo kolejka stoi do DT. Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 bea_m napisał(a):Powiem tylko jedno. Ulka nam znalazła super domek tymczasowy. Ale nie ma tak dobrze. Parówka szukaj nowego domku bo kolejka stoi do DT. Ile razy mam powtarzać że Ewa znalazła a nie ja :mad: Quote
bea_m Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 No dobra. Ja znalazłam Ule, Ula Ewe, Ewa DT. Tak może być? Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 bea_m napisał(a):No dobra. Ja znalazłam Ule, Ula Ewe, Ewa DT. Tak może być? to jest zgodne z prawda :p Quote
:: FiGa :: Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Kolejne bazarki dla Kofi :multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85476 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85456 Quote
justine. Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 :loveu::loveu: wszystkie jestescie ciotki cudne jak troche kasy uzbieramy w naszej puszce na rzecz pomocy schroniskowym to podrzuce na hotel Quote
bea_m Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 .. na bazarki zapraszamy! Święta idą. Czas o prezentach pomyśleć :razz: Quote
Recommended Posts