Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogloszenia sa rozwieszone :) wzrokowo widac ze schudla ale jak sie okazalo u weta, zrzucila tylko 40dkg ;/ ale za to jest zdrowa i ruchliwa wiec wszystko jest na najlepszej drodze zeby chudla wiecej.Koffi pozdrawia wszystkie ciotki ktore sie nia interesuja :D:)

Posted

Od wczoraj jest 65 wyswietlen ale na razie nie ma zadnego obserwatora na Allegro, tylko nie minela nawet doba od ukazania sie Koffi na Allegro. Zostalo jeszcze sporo czasu i wierzymy ze sunia doczeka sie swojego nowego pana/ panicie.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Od wczoraj jest 65 wyswietlen ale na razie nie ma zadnego obserwatora na Allegro, tylko nie minela nawet doba od ukazania sie Koffi na Allegro. Zostalo jeszcze sporo czasu i wierzymy ze sunia doczeka sie swojego nowego pana/ panicie.

Własnie byłam w odwiedzinach. Koffi nieswiadoma jak wazne rzeczy dzieją sie w jej sprawie spi na fotelu. To chyba bedzie warunek jaki tzreba postawic przy adopcji: fotel z podusia, bo gdzie ksiezna bedzie sypiać.:cool3::cool3:

Posted

:crazyeye: nooo ale się Parówce polepszyło. Z schroniskowego betonu trafiła na fotel z poduchą. A domek tymczasowy Kofi chce oddać? Bo coś mi się wydaje że nie :evil_lol:

Posted

bea_m napisał(a):
Ewadr to się wreszcie zastanów. Parówke chcesz czy Mopa. Z tego co domek pisze to raczej razem być nie powinny.

Jasne,ze mopa jak mozesz pytać:lol:
Ale potwierdzam dalej, ze jest taka kochana, ze nawet ja, nielubiąc duzych psów, chetnie bym ja zabrała. Ma w sobie cos takiego, ze nawet moje serce podbiła, a to sie duzym psiakom, w moim przypadku bardzo rzadko zdaza.
Koffi jeat naprawde bardzo wyjątkowa.:lol:

Posted

To widać po niej - ta radość i wdzięczność bijąca na 100 km :lol:

Jak sobie chce poprawić humor to patrzę na moją ulubioną fotkę - tą :loveu::loveu::loveu:

Do tej pory widziałam tylko jednego psa, który na fotkach po wyciągięciu wychodził tak radośnie, tak całą sobą szczęśliwy. To Sombra z Ostrowii Mazowieckiej - pierwszy pies, ktorego mialam na DT z dogomanii (tutaj w shronisku, tutaj uśmiechnęta ).
Można zrobić naprawdę wszystko, by uśmiech znów zagościł na ich smutnych mordkach!!!

Posted

bea_m napisał(a):
Powiem tylko jedno. Ulka nam znalazła super domek tymczasowy. Ale nie ma tak dobrze. Parówka szukaj nowego domku bo kolejka stoi do DT.

Ile razy mam powtarzać że Ewa znalazła a nie ja :mad: