MichalMi Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 nie jest tak źle - mój rudonakrapiany swego czasu potrafił sam skype obsługiwać, a ja musiałem się tłumaczyć że nosem w klawiaturę nie zaryłem :evil_lol: w końcu pokolenie komputerów i Internetu teraz mamy ;) Quote
bea_m Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Po pierwsze: nie powinno trzymać się kawy przy kompie. Nawet moje dziecko to wie :eviltong: Po drugie: Chwytliwy tytuł przyciąga więcej oglądających. Nie ma to jak dobry marketing :evil_lol: Quote
parowka50 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 witam wszystkich ludzi o duzych sercach!!!jestem koffi i jestem dalmatynkom chociaz po ostatniej kompieli zauwazylam ze wybielilymi sie plamki :) jestem grzeczna i slaodka sunia ktora bardzo kocha ludzi. bardzo bym chciala zeby mnie ktos pokochal i zaoferowal schronienie i milutki kocyk a ja za to bede wdzieczna do konca zycia. bardzo lubie dzieci i lubie sie z nimi bawic nigdy nie zrobilam nikomu krzywdy. u ludzi u ktorych jestem jest mi bardzo dobrze jestem bardzo wdzieczna za ich milosc i uwage ale wiem ze to tylko na chwile wiec PROSZE NIECH MNIE KTOS POKOCHA A JA POKOCHAM CIE ROWNIE MOCNO wasza smutna i steskniona za prawdziwym domem KOFFI Quote
justine. Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='parowka50']witam wszystkich ludzi o duzych sercach!!!jestem koffi i jestem dalmatynkom chociaz po ostatniej kompieli zauwazylam ze wybielilymi sie plamki :) jestem grzeczna i slaodka sunia ktora bardzo kocha ludzi. bardzo bym chciala zeby mnie ktos pokochal i zaoferowal schronienie i milutki kocyk a ja za to bede wdzieczna do konca zycia. bardzo lubie dzieci i lubie sie z nimi bawic nigdy nie zrobilam nikomu krzywdy. u ludzi u ktorych jestem jest mi bardzo dobrze jestem bardzo wdzieczna za ich milosc i uwage ale wiem ze to tylko na chwile wiec PROSZE NIECH MNIE KTOS POKOCHA A JA POKOCHAM CIE ROWNIE MOCNO wasza smutna i steskniona za prawdziwym domem KOFFI piekny tekst na ogloszenia :) wystawie allegro jesli jeszcze nie ma, tylko prosze o namiary :) na pw oczywiscie ;) Quote
DuDziaczek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 niewytrzymam z wami zmieniacie ten tytul co rusz a ja sie potem watku doszukac niemoge :evil_lol: Quote
justine. Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 wyswietla ci sie w subskrypcjach:eviltong: tak jest ciekawie.. :razz: Quote
DuDziaczek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 :loveu: no tak zanczenie ciekawiej :evil_lol: Quote
bea_m Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 No widze że Justine marketing Parowce vel Kofi prowadzi. Tylko dlaczego z moimi tekstami :evil_lol: Quote
MichalMi Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 no tak :) to czekamy na kolejki chętnych :) Quote
Reno2001 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Zobaczyłam tytuł i oniemiałam: co ja za watek w subskrypcjach mam :hmmmm: ??? No tak . To Parówka vel Koffi vel boa dusiciel...:evil_lol: -każdy przydomek dobry, byle skuteczny w poszukiwaniach domku :happy1:. Quote
Ulaa Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ma allegro http://www.allegro.pl/item249388733__suczka_dalmatynczyk_mix_slodka_przytulanka.html Ada-jeje pozwoliła ze swojego konta wystawić. Dzisiaj Koffi będzie też w gazecie... Jeśli nikt się nie zgłosi, to nie wiem już co... W pupilu na rynku nie zerwana z ogłoszenia ani jedna karteczka :-( Quote
ewadr Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Trzeba bedzie Ula zmienic ogłoszenia. Nic nie wspominac o tym ze jest gruba, zrobimy jej zdjecia z przodu lub z profilu, tak zeby ładnie wygladała. Jak ktos sie zdecyduje zadzwonić to juz go zachece zeby Koffi zobaczył. A jak zobaczy to wpadnie po uszy.:lol: Quote
bea_m Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 O to jest pomysł. Tylko zdjęcia cioteczki zróbcie ładniutkie. A może retusz? :cool3: W sumie Kofi już taka gruba nie jest :) Quote
Reno2001 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Niom, mnie sie wydaje, że nieźle wyszczuplała :cool3:. Quote
Ulaa Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='ewadr']Trzeba bedzie Ula zmienic ogłoszenia. Nic nie wspominac o tym ze jest gruba, zrobimy jej zdjecia z przodu lub z profilu, tak zeby ładnie wygladała. Jak ktos sie zdecyduje zadzwonić to juz go zachece zeby Koffi zobaczył. A jak zobaczy to wpadnie po uszy.:lol:[/quote] Już za późno :razz: Ukazał się dziś przełom... Ale jakby nic nie wyszło tym razem, to zmienimy text, fotkę i wsadzimy jeszcze raz. Aż do skutku :cool3: Quote
bea_m Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 I mamy nowy pomysł na tytuł wątku :evil_lol: Quote
ewadr Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Nie ma ta nasza Koffi szczęscia, nawet Kajtus-Burasek idzie do nowego domku. A o Koffii wiem, ze był tylko jeden telefon i DT mało szału nie dostał, bo wypieszczona Koffi miała zostac psem struzujacem przy budzie:mad:. Czekamy, moze jutro. Quote
Ulaa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 O nie :crazyeye: Przecież tam jest napisane jak byk, że ma mieć miłość!!!!!! :angryy::angryy::angryy: Quote
Ada-jeje Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Przyjdzie czas i na Koffi, ona jest taka zabawna na tych fotkach ze ktos w koncu musi sie w niej zakochac. Quote
Recommended Posts