Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani,

wpłynęły pieniążki  z bazarków Anulki i Bogusi  400zł - 23/07 , dziewczynki pięknie dziękuję w imieniu naszego maluszka , jesteście jak zawsze niezawodne

Ciocia Anica wpłaciła stałą 20zł 24/07 dziękuję kochana

stan konta Maksiulka to 370,08

Maksiowi zapewne by się przydały...Spojrzałam na post rozliczeniowy i znowu załamka :( -49,92zł Na to wygląda,że fundacja nie zwróciła do tej pory za żadną fakturę,a na jej koncie jest dla Maksia 651,33zł.Mnie po prostu ręce opadają.... :(

napisałam do Pani Irenki , która organizowała bazarek dla Maksiulka prośbę o pomoc w tej sprawie bo Fundacja nie odpisała  mi na żadnego maila :(

dostałam raz odpowiedź na pw , że sprawa będzie załatwiona i niestety nadal cisza i brak odpowiedzi na kolejne pw

myślę o tym Vetmedinie , Maksio ma zapas chyba do połowy września a cena jest atrakcyjna, bo wychodzi o prawie 0,50 gr mniej za dobową porcję (5mg ) od tego co ja kupuję u Veta co myślicie ? może uda się potargować , w Warszawie to mogłabym odebrać osobiście :)

Haniu a karmę zakupiłaś? jeżeli tak to ile wyszło ?

dzisiaj byłam z Beat2010 u naszego podopiecznego Dieselka w hoteliku bo zachorował , w tygodniu był u niego na wizycie lekarz niestety stan się nie poprawił i rano wiozłyśmy go do lekarza , miał 41 gorączki , na szczęście okazało się że to nic aż tak groźnego , złapał infekcję , wątrobę miał obolałą a dodatkowo upały pogorszyły sprawę ,wystraszyłyśmy się bardzo no i pół soboty zleciało a już drugi tydzień po 12 h pracuję bo się "rządzący" zmienili i nawet odpocząć nie mam kiedy, więc jeżeli nie robię wpisów na bieżąco to nie ze złej woli ale niestety braku czasu :(

jednak na zawiezienie chorego , podopiecznego do lekarza czas znaleźć się musi :)

Posted

Tak, kupowałam Maksiowi karmę, zapłaciłam 219 zł. Kupiłam też Karsivan, zapłaciłam 45 zł. Niestety tym razem było trochę drożej, gdyż musiałam kupić w innej lecznicy, tamci mają urlop, o czym nie wiedziałam :(

Posted

W załączeniu potwierdzenia z konta za zakup karmy i karsivanu. Niestety moja córeczka jest na etapie wyrzucania wszystkiego i chyba zaopiekowała się kupką przygotowaną do zeskanowania, a ja nie zauważyłam :/ Przepraszam.

Posted

napisałam do Pani Irenki , która organizowała bazarek dla Maksiulka prośbę o pomoc w tej sprawie bo Fundacja nie odpisała  mi na żadnego maila :(

dostałam raz odpowiedź na pw , że sprawa będzie załatwiona i niestety nadal cisza i brak odpowiedzi na kolejne pw

Jolu,czy nadal nie masz żadnego wyjaśnienia w sprawie rozliczenia Maksiowych faktur? Pieniądze zebrali poprzez bazarek dla Maksia i z tego muszą się rozliczyć!Jeżeli nie maja takiego zamiaru,a na to wygląda,trzeba będzie uruchomić inną procedurę uzyskania tych pieniędzy....

Posted

Jolu,czy nadal nie masz żadnego wyjaśnienia w sprawie rozliczenia Maksiowych faktur? Pieniądze zebrali poprzez bazarek dla Maksia i z tego muszą się rozliczyć!Jeżeli nie maja takiego zamiaru,a na to wygląda,trzeba będzie uruchomić inną procedurę uzyskania tych pieniędzy....

porażka .... :(
Posted

Chciałam napisać do Dorci PW ale masz zapchaną skrzynkę kochana, w sprawie tych rozliczeń z fundacją, ostatnio naprawdę brakuje mi czasu, doba to za mało! i do tego jeszcze cała masa innych problemów po drodzesmutny.gif może i u innych tak samo!  sprawdźmy najpierw....

Posted

Haniu, poleciały pieniążki za Hotelik 29/07 i dzisiaj za karmę oraz Karvisan 264 zł , gotowanego jedzonka za ile Maksik spałaszował w lipcu ?

niestety nadal cisza ale mam nadzieję , że Pani Irena pomoże w tej sprawie

jest mi przykro, że muszę się upominać o te pieniążki , które przecież na Maksika zostały zebrane :( w tym tygodniu jeszcze raz skontaktuję się z P. Ireną

później uzupełnię rozliczenie, wczoraj nie miałam czasu bo pół dnia z Czupurkiem u lekarza spędziłam a w tygodniu to różnie z tym czasem bywa a skrzynka to momentalnie się zapycha

Posted

Otrzymałam pieniążki za hotelik, karmę i karsivan. W tygodniu będę musiała kupić lotensin. Na jedzonko w lipcu wydałam 50 zł. Kupuję mu kaszę jęczmienną, marchew, i mięsko - ćwiartki z kurczaka, wątróbkę, serduszka, pierś. Mieszam rodzaje mięs i gotuję porcje na kilka dni, resztę mrożę i gotuję z tego następną porcję na kilka dni. W sierpniu będę kupować na osobny paragon i przedstawię na koniec miesiąca.

Posted

Szafirko podaj mi dokładnie nazwy leków wszystkich leków nasercowych, które przyjmuje Maksiu. Mojej bardzo chorej na serduszko suni zawsze wszystko na zapas kupowałam, a ona niestety zmarła. Mogę wysłać dla Maksa.
Mam między innymi vet-medin, karsivan, cardalis i inne

• Upvote 1
Posted

Przykro z powodu suni :( Maksiu dostaje lotensin, karsivan i vetmedin.

Podaj mi proszę adres na pw. Wyślę vet-medin i karsivan
Posted

dziękuję kochani za wpłaty dla Maksiulinka

:

Anulka 30zł 03/08

Bogusik 30zł 03/08

Werenn 15zł 03/08

finanse Maksiulinka niestety na minusie -68,92

a ze strony Fundacji cisza , może w tym tygodniu coś się ruszy, przykra sytuacja

Podaj mi proszę adres na pw. Wyślę vet-medin i karsivan

AgaG , dziękuję Ci bardzo za podratowanie Maksiulka w leki i bardzo mi przykro z powodu sunieczki :(

Haniu, w piątek puściłam pieniążki za gotowane jedzonko 50zł

jak Maksiulinek się czuje ?

Posted

Bardzo niebezpieczne są upały dla psów chorych na serce. Dobrze, że wada sera Maksia nie jest taka bardzo duża.

Posted

Maksiu ciężko znosi upały, jest bardzo roztargniony, jedyne na co reaguje, to moje dłonie przed jego pyszczkiem i jego zielona miseczka od gotowanego jedzonka. Na dłuższe wędrowanie wychodzi tylko rano ok 7 i wieczorem po 20, w ciągu dnia wyprowadzam go tylko na chwilę. Całe szczęście pije wodę i ma apetyt. Da radę.

Posted

Maksiu ciężko znosi upały, jest bardzo roztargniony, jedyne na co reaguje, to moje dłonie przed jego pyszczkiem i jego zielona miseczka od gotowanego jedzonka. Na dłuższe wędrowanie wychodzi tylko rano ok 7 i wieczorem po 20, w ciągu dnia wyprowadzam go tylko na chwilę. Całe szczęście pije wodę i ma apetyt. Da radę.

No to podobie jak moje małe staruszki, głównie lulają z przerwą na jedzenie i picie i krótkie wyjścia.

Szafirko, to bardzo dobrze, że Maks ma apetyt. Moja nieodżałowana Lalunia pod koniec życia jadła jak ptaszek :(
Pogłaskaj go ode mnie.
Posted

Sprawa jest taka, że Maksiowi chyba znudziło ię moje danie główne. Nie zjadł wczoraj, dzisiaj rano i dzisiaj wieczorem. Wieczorem dałam mu puszkę, to aż mu się uszy trzęsły, tak wsuwał. Sprawdzałam jedzonko na Zuli i Niko i jest jadalne, bo wciągnęły szybko. Pomyślałam, że może dać mu przez miesiąc puszki? Oczywiście w międzyczasie podjadał swoje suche chrupki.

Posted

Sprawa jest taka, że Maksiowi chyba znudziło ię moje danie główne. Nie zjadł wczoraj, dzisiaj rano i dzisiaj wieczorem. Wieczorem dałam mu puszkę, to aż mu się uszy trzęsły, tak wsuwał. Sprawdzałam jedzonko na Zuli i Niko i jest jadalne, bo wciągnęły szybko. Pomyślałam, że może dać mu przez miesiąc puszki? Oczywiście w międzyczasie podjadał swoje suche chrupki.

Jak mu puszki nie szkodzą to pewnie, mój Homer do czasu tolerował animondę dla seniorów (puszki własnie) Psy je lubią
Posted

Kochani, dziękuję pięknie za wpłaty dla naszego dzidziusia :

Anica 20,00 -stała za 08 10/08k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,052_kD_orig

Bogusik-50,00 -13/08k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig

MikAga-50,00-14/08 za sprawą Anuli  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,3554_vC_ori

Maksik dziękuje kochanym Ciociom za podratowanie finansów

stan konta Maksia to 51,08

sprawa zwrotu pieniążków z Fundacji jest na dobrej drodze