anica Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Ja przelałam ,dopiero moją stała za lipiec dla Maksiulka, tym razem później z powodu urlopu :) nadrabiam zaległości ;) Quote
Hope2 Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Vetmedin 5 mg do sprzedania-47 tabletek za 70 zł (bez kosztów przesyłki, mozliwy odbiór osobisty w Warszawie) ważne do 04.2016. Jeśli Maksio potrzebuje piszcie szybciutko sierota jestem i linku nie wkleiłam http://www.dogomania.com/forum/topic/147921-sprzedam-vetmedin-5mg/ Quote
dorcia2 Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Kochani, wpłynęły pieniążki z bazarków Anulki i Bogusi 400zł - 23/07 , dziewczynki pięknie dziękuję w imieniu naszego maluszka , jesteście jak zawsze niezawodne Ciocia Anica wpłaciła stałą 20zł 24/07 dziękuję kochana stan konta Maksiulka to 370,08 Maksiowi zapewne by się przydały...Spojrzałam na post rozliczeniowy i znowu załamka :( -49,92zł Na to wygląda,że fundacja nie zwróciła do tej pory za żadną fakturę,a na jej koncie jest dla Maksia 651,33zł.Mnie po prostu ręce opadają.... :( napisałam do Pani Irenki , która organizowała bazarek dla Maksiulka prośbę o pomoc w tej sprawie bo Fundacja nie odpisała mi na żadnego maila :( dostałam raz odpowiedź na pw , że sprawa będzie załatwiona i niestety nadal cisza i brak odpowiedzi na kolejne pw myślę o tym Vetmedinie , Maksio ma zapas chyba do połowy września a cena jest atrakcyjna, bo wychodzi o prawie 0,50 gr mniej za dobową porcję (5mg ) od tego co ja kupuję u Veta co myślicie ? może uda się potargować , w Warszawie to mogłabym odebrać osobiście :) Haniu a karmę zakupiłaś? jeżeli tak to ile wyszło ? dzisiaj byłam z Beat2010 u naszego podopiecznego Dieselka w hoteliku bo zachorował , w tygodniu był u niego na wizycie lekarz niestety stan się nie poprawił i rano wiozłyśmy go do lekarza , miał 41 gorączki , na szczęście okazało się że to nic aż tak groźnego , złapał infekcję , wątrobę miał obolałą a dodatkowo upały pogorszyły sprawę ,wystraszyłyśmy się bardzo no i pół soboty zleciało a już drugi tydzień po 12 h pracuję bo się "rządzący" zmienili i nawet odpocząć nie mam kiedy, więc jeżeli nie robię wpisów na bieżąco to nie ze złej woli ale niestety braku czasu :( jednak na zawiezienie chorego , podopiecznego do lekarza czas znaleźć się musi :) Quote
szafirka Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Tak, kupowałam Maksiowi karmę, zapłaciłam 219 zł. Kupiłam też Karsivan, zapłaciłam 45 zł. Niestety tym razem było trochę drożej, gdyż musiałam kupić w innej lecznicy, tamci mają urlop, o czym nie wiedziałam :( Quote
szafirka Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 W załączeniu potwierdzenia z konta za zakup karmy i karsivanu. Niestety moja córeczka jest na etapie wyrzucania wszystkiego i chyba zaopiekowała się kupką przygotowaną do zeskanowania, a ja nie zauważyłam :/ Przepraszam. Quote
Bogusik Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 napisałam do Pani Irenki , która organizowała bazarek dla Maksiulka prośbę o pomoc w tej sprawie bo Fundacja nie odpisała mi na żadnego maila :( dostałam raz odpowiedź na pw , że sprawa będzie załatwiona i niestety nadal cisza i brak odpowiedzi na kolejne pw Jolu,czy nadal nie masz żadnego wyjaśnienia w sprawie rozliczenia Maksiowych faktur? Pieniądze zebrali poprzez bazarek dla Maksia i z tego muszą się rozliczyć!Jeżeli nie maja takiego zamiaru,a na to wygląda,trzeba będzie uruchomić inną procedurę uzyskania tych pieniędzy.... Quote
Kejciu Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Jolu,czy nadal nie masz żadnego wyjaśnienia w sprawie rozliczenia Maksiowych faktur? Pieniądze zebrali poprzez bazarek dla Maksia i z tego muszą się rozliczyć!Jeżeli nie maja takiego zamiaru,a na to wygląda,trzeba będzie uruchomić inną procedurę uzyskania tych pieniędzy.... porażka .... :( Quote
Bogusik Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 porażka .... :( Niestety,ale na to wygląda... :( Quote
anica Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Chciałam napisać do Dorci PW ale masz zapchaną skrzynkę kochana, w sprawie tych rozliczeń z fundacją, ostatnio naprawdę brakuje mi czasu, doba to za mało! i do tego jeszcze cała masa innych problemów po drodze może i u innych tak samo! sprawdźmy najpierw.... Quote
dorcia2 Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 Haniu, poleciały pieniążki za Hotelik 29/07 i dzisiaj za karmę oraz Karvisan 264 zł , gotowanego jedzonka za ile Maksik spałaszował w lipcu ? Jolu,czy nadal nie masz żadnego wyjaśnienia w sprawie rozliczenia Maksiowych faktur? Pieniądze zebrali poprzez bazarek dla Maksia i z tego muszą się rozliczyć!Jeżeli nie maja takiego zamiaru,a na to wygląda,trzeba będzie uruchomić inną procedurę uzyskania tych pieniędzy.... niestety nadal cisza ale mam nadzieję , że Pani Irena pomoże w tej sprawie jest mi przykro, że muszę się upominać o te pieniążki , które przecież na Maksika zostały zebrane :( w tym tygodniu jeszcze raz skontaktuję się z P. Ireną później uzupełnię rozliczenie, wczoraj nie miałam czasu bo pół dnia z Czupurkiem u lekarza spędziłam a w tygodniu to różnie z tym czasem bywa a skrzynka to momentalnie się zapycha Quote
szafirka Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Otrzymałam pieniążki za hotelik, karmę i karsivan. W tygodniu będę musiała kupić lotensin. Na jedzonko w lipcu wydałam 50 zł. Kupuję mu kaszę jęczmienną, marchew, i mięsko - ćwiartki z kurczaka, wątróbkę, serduszka, pierś. Mieszam rodzaje mięs i gotuję porcje na kilka dni, resztę mrożę i gotuję z tego następną porcję na kilka dni. W sierpniu będę kupować na osobny paragon i przedstawię na koniec miesiąca. Quote
anica Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Dobrze ma Maksiulek z taką gosposią jak Hania :) 1 Quote
AgaG Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Szafirko podaj mi dokładnie nazwy leków wszystkich leków nasercowych, które przyjmuje Maksiu. Mojej bardzo chorej na serduszko suni zawsze wszystko na zapas kupowałam, a ona niestety zmarła. Mogę wysłać dla Maksa.Mam między innymi vet-medin, karsivan, cardalis i inne 1 Quote
szafirka Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Przykro z powodu suni :( Maksiu dostaje lotensin, karsivan i vetmedin. Quote
AgaG Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Przykro z powodu suni :( Maksiu dostaje lotensin, karsivan i vetmedin. Podaj mi proszę adres na pw. Wyślę vet-medin i karsivan Quote
anica Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Mi również przykro z powodu odejścia suni :( właśnie przelałam stałą za sierpień dla Maksiulka ... Quote
dorcia2 Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 dziękuję kochani za wpłaty dla Maksiulinka : Anulka 30zł 03/08 Bogusik 30zł 03/08 Werenn 15zł 03/08 finanse Maksiulinka niestety na minusie -68,92 a ze strony Fundacji cisza , może w tym tygodniu coś się ruszy, przykra sytuacja Podaj mi proszę adres na pw. Wyślę vet-medin i karsivan AgaG , dziękuję Ci bardzo za podratowanie Maksiulka w leki i bardzo mi przykro z powodu sunieczki :( Haniu, w piątek puściłam pieniążki za gotowane jedzonko 50zł jak Maksiulinek się czuje ? Quote
anica Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Jolu, skrzyneczkę odetkałaś, wiem ile masz na głowie, ale spróbuj zadzwonić :) Quote
AgaG Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Bardzo niebezpieczne są upały dla psów chorych na serce. Dobrze, że wada sera Maksia nie jest taka bardzo duża. Quote
szafirka Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Maksiu ciężko znosi upały, jest bardzo roztargniony, jedyne na co reaguje, to moje dłonie przed jego pyszczkiem i jego zielona miseczka od gotowanego jedzonka. Na dłuższe wędrowanie wychodzi tylko rano ok 7 i wieczorem po 20, w ciągu dnia wyprowadzam go tylko na chwilę. Całe szczęście pije wodę i ma apetyt. Da radę. Quote
AgaG Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Maksiu ciężko znosi upały, jest bardzo roztargniony, jedyne na co reaguje, to moje dłonie przed jego pyszczkiem i jego zielona miseczka od gotowanego jedzonka. Na dłuższe wędrowanie wychodzi tylko rano ok 7 i wieczorem po 20, w ciągu dnia wyprowadzam go tylko na chwilę. Całe szczęście pije wodę i ma apetyt. Da radę. No to podobie jak moje małe staruszki, głównie lulają z przerwą na jedzenie i picie i krótkie wyjścia.Szafirko, to bardzo dobrze, że Maks ma apetyt. Moja nieodżałowana Lalunia pod koniec życia jadła jak ptaszek :(Pogłaskaj go ode mnie. Quote
szafirka Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Sprawa jest taka, że Maksiowi chyba znudziło ię moje danie główne. Nie zjadł wczoraj, dzisiaj rano i dzisiaj wieczorem. Wieczorem dałam mu puszkę, to aż mu się uszy trzęsły, tak wsuwał. Sprawdzałam jedzonko na Zuli i Niko i jest jadalne, bo wciągnęły szybko. Pomyślałam, że może dać mu przez miesiąc puszki? Oczywiście w międzyczasie podjadał swoje suche chrupki. Quote
AgaG Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Sprawa jest taka, że Maksiowi chyba znudziło ię moje danie główne. Nie zjadł wczoraj, dzisiaj rano i dzisiaj wieczorem. Wieczorem dałam mu puszkę, to aż mu się uszy trzęsły, tak wsuwał. Sprawdzałam jedzonko na Zuli i Niko i jest jadalne, bo wciągnęły szybko. Pomyślałam, że może dać mu przez miesiąc puszki? Oczywiście w międzyczasie podjadał swoje suche chrupki. Jak mu puszki nie szkodzą to pewnie, mój Homer do czasu tolerował animondę dla seniorów (puszki własnie) Psy je lubią Quote
Bogusik Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Jolu,czy przeczytałaś mój mail w sprawie faktur? ZAPRASZAM SERDECZNIE NA BAZAREK DLA MAKSIA,ABY JAKOŚ PODREPEROWAĆ JEGO FINANSE.... :) http://www.dogomania.com/forum/topic/148274-szukasz-ozdoby-do-domu-lub-oryginalnego-prezentu-zapraszam/ Quote
dorcia2 Posted August 15, 2015 Author Posted August 15, 2015 Kochani, dziękuję pięknie za wpłaty dla naszego dzidziusia : Anica 20,00 -stała za 08 10/08 Bogusik-50,00 -13/08 MikAga-50,00-14/08 za sprawą Anuli Maksik dziękuje kochanym Ciociom za podratowanie finansów stan konta Maksia to 51,08 sprawa zwrotu pieniążków z Fundacji jest na dobrej drodze Quote
Recommended Posts