Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Co go uczesze , to wygląda jak ścierka :evil_lol: Córki koteczka od Halbiny też wygląda jak mop . A czeszą ją po kilka razy dziennie . Nie lubię kudłaczy :eviltong:

Posted

[quote name='malagos']przygarnij kota :diabloti:[/quote]

Ciotka...:mad:

A Kobiś prześliczny...
Nie ważne czy "mop"(jak to niektórzy uważają...:mad:)czy nie "mop"...;)

Posted

No niestety nie moje , pozazdrościłam Wam ślicznych fotek w awatarze a że ze mnie antytalencie i nie potrafię wstawić mojego Julka to wstawiłam takiego kudłaczka , wprawdzie to nie shih-tzu ale mopek ;)

Posted

Jakie rozczochrane , one są cudne a już pogłaskac i przytulić się do takiego kudłaczka :lol: wiem że Kobiś nie przytulanka;) ale mój Julek też nie zawsze ma ochotę , tylko czasem się to udaje jeden plus to ten że jak widzi szczotkę to sam do mnie przychodzi także nie mam problemu z czesaniem mopka ,
Bianko masz pięknego chłopaka i nie narzekaj ;) , pomyśl że mógł Ci się trafić jeszcze bardziej problematyczny pies ;) ja tak myślę i to pomaga

Posted

[quote name='martaa2']Kobi delikatnie obwa****e Szopena, Roki lezy z miną "spoko - znam tego gościa":crazyeye:
Jak Ty to Ciotka robisz? :crazyeye:[/quote]
Oni są już tak ogłupiali , że nic ich nie zdziwi :evil_lol:
A tak serio , to muszę uważać na własne reakcje . Jeśli ja przyjmę coś ze spokojem , to jest szansa , że oni też . Roki toleruje wyłącznie maluchy . Może być stare , byle małe :cool3:

Posted

[quote name='figa33']Jak Ty to robisz Bianko ,że Kobiś nie lubi dotyku ,a sierść ma taka zadbaną?

A świnki też się czesze , bo włos ma prześliczny![/quote]
Kobiego szczotkuje udając , że nie słyszę warkolenia . Refleks mam , więc jakoś sobie radzę :evil_lol:
Prosiaka czeszę :cool3: Ten na szczęście nie ma nic przeciw :lol: