aniac50 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Bianka zajęta i nic nie pisze.......a ciotki tęsknią za Kobisiem !!!! Quote
BIANKA1 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Kobiś warkoli jak warkolił . śpi ze mną na poduszce :cool3: . Apetyt mu dopisuje . Nie ma żadnych duszności ani innych dolegliwości . Chodzi za mną jak cień . Ugania się za zabawkami . Ogólnie widać , że jest całkiem zadowolony z życia , choć wszystko się dla niego odmieniło .Dostosował się do warunków , w jakich przyszło mu żyć . Nie jest jedynakiem , ale nie ma z tym problemów . Chyba nie jest mu żle :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 BIANKA1 napisał(a):Chyba nie jest mu żle :lol: chyba? ?? jest mu jak w niebie!!!! :loveu: Quote
BIANKA1 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Wchodziłam dzisiaj na schody , a Kobi schodził . W połowie schodów odwrócił się i chciał błyskawicznie mnie wyprzedzić . Pośliznął się i rozciągnąjak długo na schodach . Podstawiłam mu rękę , żeby nie spadł . Nagle upadł na bok i zaczął drzeć i skomlić . Wyglądał jak sparaliżowany , nie mógł się podnieść . Był powykręcany i rozedrgany . Strasznie się przestraszyłam . Zaczełam wołać męża i zadzwoniłam do weta . Po chwili już byliśmy w gabinecie . Na szczęście , to nic takiego . Kobi to histeryk . Woziłam go owiniętego w koc . Wet bał się , że wypadł mu dysk . Ale to nie to . Kobi już chodzi normalnie . Nie wiem , co to było . Dostaje przez 10 dni cocarboksylazę z wit B . Pierwszy już dostał . Zapłaciłam ponad stówe . takie te zastrzyki drogie .Ale jest już lepiej . Quote
BIANKA1 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 ZDROWYCH , POGODNYCH , SZCZESLIWYCH SWIAT ZYCZY KOBI Quote
Poker Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 słodki Kobiś dostarcza cioci Biance niezapomnianych emocji :angryy: a swoją drogą to ciocia też bardzo wrażliwa jest :eviltong:, a wet to ma złotą cierpliwość :evil_lol: Zdrówka życzę wszystkim dwu i czterołapym stworom :lol: Quote
oktawia6 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Zdrowych spokojnych świąt Bożego Narodzenia dla Bianki i Kobisia oby dalej był tak kochany i Bianka tak wytrwale o niego dbała Quote
BIANKA1 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Bardzo dziękujemy za świąteczne życzenia . Kobisiowi już lepiej . Biega , szaleje i bawi się piłeczkami jak młodzik :lol: Teraz śpi wtulony w kapcie kochanego pańcia :loveu: Quote
malagos Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 A ciocia Bianka dostała prezent od Mikołaja dla Kobisia? :cool3: Majeczka dostała, a Mikołaj ma na imię Alpina :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 piękny Kobiś:loveu:Bianko: czy ona ma na stałe taki kolor oczu?:lol: czy to po prostu błysk lampy taki mu nadaje? Quote
BIANKA1 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 malagos napisał(a):A ciocia Bianka dostała prezent od Mikołaja dla Kobisia? :cool3: Majeczka dostała, a Mikołaj ma na imię Alpina :evil_lol: Majeczka dostała prezent , bo była grzeczna .:loveu: oktawia6 napisał(a):piękny Kobiś:loveu:Bianko: czy ona ma na stałe taki kolor oczu?:lol: czy to po prostu błysk lampy taki mu nadaje? Kobi ma lekką zaćmę i to daje taki efekt jak robię zdjęcie . Quote
Alpina Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [FONT=Comic Sans MS] A ja Wam wszystkim życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2008 ROKU! Życzeń przed Świętami nie składałam na DOGO bo miałam ogrom pracy... Ale przecież i tak wiecie, że zawsze życzę Wam z serca wszystkiego co najlepsze...[/FONT] Quote
malagos Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 przyłączam sie do Zyczeń Noworocznych! i pozdrawiam z Warszawy, zrobiłam sobie 3-dniowy urlop, zaraz idę do kina, potem zakupy w Arkadii, potem MacDonald :eviltong: :multi: Na gospodarstwie został Tż i moja siostra :evil_lol: Quote
Alpina Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Malagos ale Ci dobrze! Ja też tak chcę!:placz::placz::placz: ZABIERZ MNIE CHOCIAŻ W KIESZEŃ! Quote
BIANKA1 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzy Kobi z rodziną . Quote
Poker Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 i z Nowym Rokiem sto lat dla Kobisia na [FONT=Arial Black]SETNEJ[/FONT] stronie :loveu: Quote
BIANKA1 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Noooo.............to już wszystko wiadomo :cool3: TZ klepnął mnie w tyłek , a Kobi , świadek zdarzenia , rzucił się na TZa jak wściekły :lol: Normalnie szok :crazyeye: Maleńki Kobiś broni pańci , którą sam gryzie :evil_lol: No i jak tu nie kochać maluszka :loveu: Quote
Alpina Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brawo Kobiś! Chociaż nie jestem pewna czy Pancia była zadowolona z tego bronienia ...W końcu nie tak często dostaje się "klapsa" od własnego TZ-ta...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A TZ co na to?:cool3::cool3::cool3: A Kobiś, czy nie był przypadkiem pod wpływem zawartości tej butelki spod choinki?:cool3: Quote
BIANKA1 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Alpina napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brawo Kobiś! Chociaż nie jestem pewna czy Pancia była zadowolona z tego bronienia ...W końcu nie tak często dostaje się "klapsa" od własnego TZ-ta...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A TZ co na to?:cool3::cool3::cool3: A Kobiś, czy nie był przypadkiem pod wpływem zawartości tej butelki spod choinki?:cool3: TZ zachwycony :loveu: Przed Rokuśiem mieliśmy takiego obronnego ratlerka suńkę Kropeczkę . Ważyła w porywach 1.800 i pańcio ją uwielbiał . Dlatego od razu wiedziałam , że pańcio go polubi , bo TZ bardzo lubi wszelkie wredoty :evil_lol::eviltong: Quote
Alpina Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Urocza gromadka -Puniek - parówka coś jakby przytył...:cool3: A Kobiś, biedulek raczy się przy "barze"... Malutek.. Nawet Fryciasta się wyrobiła...:diabloti: (Pewnie zaraz dostanę od fanów Fryty łomot...:evil_lol:) Quote
BIANKA1 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Oni wszyscy przytyli :cool3: Ciągle buszują po miskach . Chyba idą ostre mrozy . Quote
Alpina Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Moja Joszi też przytyła...Busia troszkę też a Sonia nic... Astki w świetnej kondycji... Wet mówi że Josza musi schudnąć ok. kilograma bo będzie sytacja podbramkowa..:roll: Ale ona wcale dużo nie je ok. 20 - 25 dkg gotowanego mięska i ryżu na dzień - po prostu mniej się rusza - u nas tak zimno, że na dwór, to tylko na siku... Jak mam ją zmusić do biegania po domu...:cool1: Quote
Recommended Posts