Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kobiś warkoli jak warkolił . śpi ze mną na poduszce :cool3: . Apetyt mu dopisuje .
Nie ma żadnych duszności ani innych dolegliwości . Chodzi za mną jak cień . Ugania się za zabawkami . Ogólnie widać , że jest całkiem zadowolony z życia , choć wszystko się dla niego odmieniło .Dostosował się do warunków , w jakich przyszło mu żyć . Nie jest jedynakiem , ale nie ma z tym problemów . Chyba nie jest mu żle :lol:

Posted

Wchodziłam dzisiaj na schody , a Kobi schodził . W połowie schodów odwrócił się i chciał błyskawicznie mnie wyprzedzić . Pośliznął się i rozciągnąjak długo na schodach . Podstawiłam mu rękę , żeby nie spadł . Nagle upadł na bok i zaczął drzeć i skomlić . Wyglądał jak sparaliżowany , nie mógł się podnieść . Był powykręcany i rozedrgany . Strasznie się przestraszyłam . Zaczełam wołać męża i zadzwoniłam do weta . Po chwili już byliśmy w gabinecie . Na szczęście , to nic takiego . Kobi to histeryk . Woziłam go owiniętego w koc . Wet bał się , że wypadł mu dysk . Ale to nie to . Kobi już chodzi normalnie . Nie wiem , co to było . Dostaje przez 10 dni cocarboksylazę z wit B . Pierwszy już dostał .
Zapłaciłam ponad stówe . takie te zastrzyki drogie .Ale jest już lepiej .

Posted

słodki Kobiś dostarcza cioci Biance niezapomnianych emocji :angryy:
a swoją drogą to ciocia też bardzo wrażliwa jest :eviltong:, a wet to ma złotą cierpliwość :evil_lol:
Zdrówka życzę wszystkim dwu i czterołapym stworom :lol:

Posted

Bardzo dziękujemy za świąteczne życzenia .
Kobisiowi już lepiej . Biega , szaleje i bawi się piłeczkami jak młodzik :lol:
Teraz śpi wtulony w kapcie kochanego pańcia :loveu:

Posted

malagos napisał(a):
A ciocia Bianka dostała prezent od Mikołaja dla Kobisia? :cool3:
Majeczka dostała, a Mikołaj ma na imię Alpina :evil_lol:

Majeczka dostała prezent , bo była grzeczna .:loveu:
oktawia6 napisał(a):
piękny Kobiś:loveu:Bianko: czy ona ma na stałe taki kolor oczu?:lol: czy to po prostu błysk lampy taki mu nadaje?

Kobi ma lekką zaćmę i to daje taki efekt jak robię zdjęcie .

Posted

[FONT=Comic Sans MS] A ja Wam wszystkim życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2008 ROKU!
Życzeń przed Świętami nie składałam na DOGO bo miałam ogrom pracy...
Ale przecież i tak wiecie, że zawsze życzę Wam z serca wszystkiego co najlepsze...
[/FONT]

Posted

przyłączam sie do Zyczeń Noworocznych!

i pozdrawiam z Warszawy, zrobiłam sobie 3-dniowy urlop, zaraz idę do kina, potem zakupy w Arkadii, potem MacDonald :eviltong: :multi:
Na gospodarstwie został Tż i moja siostra :evil_lol:

Posted

Noooo.............to już wszystko wiadomo :cool3:
TZ klepnął mnie w tyłek , a Kobi , świadek zdarzenia , rzucił się na TZa jak wściekły :lol: Normalnie szok :crazyeye:
Maleńki Kobiś broni pańci , którą sam gryzie :evil_lol: No i jak tu nie kochać maluszka :loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Brawo Kobiś!
Chociaż nie jestem pewna czy Pancia była zadowolona z tego bronienia ...W końcu nie tak często dostaje się "klapsa" od własnego TZ-ta...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A TZ co na to?:cool3::cool3::cool3:

A Kobiś, czy nie był przypadkiem pod wpływem zawartości tej butelki spod choinki?:cool3:

Posted

Alpina napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Brawo Kobiś!
Chociaż nie jestem pewna czy Pancia była zadowolona z tego bronienia ...W końcu nie tak często dostaje się "klapsa" od własnego TZ-ta...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A TZ co na to?:cool3::cool3::cool3:

A Kobiś, czy nie był przypadkiem pod wpływem zawartości tej butelki spod choinki?:cool3:

TZ zachwycony :loveu: Przed Rokuśiem mieliśmy takiego obronnego ratlerka suńkę Kropeczkę . Ważyła w porywach 1.800 i pańcio ją uwielbiał .
Dlatego od razu wiedziałam , że pańcio go polubi , bo TZ bardzo lubi wszelkie wredoty :evil_lol::eviltong:

Posted

Urocza gromadka -Puniek - parówka coś jakby przytył...:cool3:
A Kobiś, biedulek raczy się przy "barze"... Malutek..

Nawet Fryciasta się wyrobiła...:diabloti:
(Pewnie zaraz dostanę od fanów Fryty łomot...:evil_lol:)

Posted

Moja Joszi też przytyła...Busia troszkę też a Sonia nic...
Astki w świetnej kondycji...
Wet mówi że Josza musi schudnąć ok. kilograma bo będzie sytacja podbramkowa..:roll:
Ale ona wcale dużo nie je ok. 20 - 25 dkg gotowanego mięska i ryżu na dzień -
po prostu mniej się rusza - u nas tak zimno, że na dwór, to tylko na siku...
Jak mam ją zmusić do biegania po domu...:cool1: