desdemona Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Murzynek czeka na kogos, kto go pokocha!!! Quote
oktawia6 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 W przyszłym tygodniu znajoma ARKI adoptuje Murznka oraz jeszcze jednego malutkiego pieska ze skierniewickiego schroniska! informacja bezpośrednia:evil_lol: Quote
gallegro Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 A łyżka na to... niemożliwe :crazyeye: A jednak :multi: Quote
ewelinka_m Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 oktawia6 napisał(a):W przyszłym tygodniu znajoma ARKI adoptuje Murznka oraz jeszcze jednego malutkiego pieska ze skierniewickiego schroniska! informacja bezpośrednia:evil_lol: :-o:-opoczątkowo nie wierzyłam w to co widzę, przeczytalam kilka razy... i myślałam, że się pomyliłam że to omamy jakieś ale jednak nie :multi::multi: Murzynku wreszcie będzie dobrze :loveu: Quote
gallegro Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 desdemona napisał(a):Murzynek czeka na kogos, kto go pokocha!!! Chyba nawet Desdemona, niestrudzenie podnosząca wątek Murzynka, nie domyślała się, że to już tuż, tuż :lol: Quote
Fiona.22 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Wreszcie biedak się doczekał :multi: Strasznie się cieszę :loveu: Arko masz wspaniałych znajomych ;) Quote
desdemona Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 gallegro napisał(a):Chyba nawet Desdemona, niestrudzenie podnosząca wątek Murzynka, nie domyślała się, że to już tuż, tuż :lol: ale wiadomosc!!! pewnie, ze nie pomyslalam, ze to stanie sie tak szybko! ktoz by sie spodziewal? nareszcie Murzyn bedzie mial dom:) Quote
gallegro Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 desdemona napisał(a):...nareszcie Murzyn bedzie mial dom:) I to taki prawdziwy... z którego nikt nigdy już go nie wyrzuci. To przykre, że musiał na to czekać tyle lat... Żywię nadzieję, że nowi opiekunowie wynagrodzą mu cierpienie, które zgotowali mu poprzedni właściciele :shake:. Quote
kiniaczeq Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :crazyeye: SUPER WIADOMOSC! na pewno wlasciciele mu wynagrodzą toe 18 lat. Piesek pewnie nie zdaje sobie sprawy że bedzie mieć domek ;) tylko żeby ZAUFAŁ... :-( Quote
oktawia6 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 mam mordę Murzyna-jutro wstawię fotę-diablo z niego jest-jak żarcie dostaje to uciekac trzeba-bo tak waruje przy misce-nie może byc karmiony z innym psem, żadnych kosteczek ani nic z tych rzeczy, chyba, że palce ludziom nie miłe:diabloti: Quote
marola Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Nie byłam na Dofo prez tydzień. Czy Murzynek ma dom? Quote
desdemona Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 w sumie to Murzynek na prawdziwy dom czekal az 18 lat... szkoda, ze tak dlugo. no ale nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo:) Quote
LittleMy Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ale super !!!! :multi::multi::multi::multi: bardzo prosimy o zdjecia z nowego domku jak beda ! Quote
kiniaczeq Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 marola napisał(a):Nie byłam na Dofo prez tydzień. Czy Murzynek ma dom? tak :multi: Quote
karoluch Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 łolaboga... aż mi łzy popłynęły... myślałam, że Murzynek już się nie doczeka... nawet się chłopak nie spodziewa :) Quote
marola Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 kiniaczeq napisał(a):tak :multi: Oj to suuuuuuuuuuuuper i udało się przed zimą :-) Quote
oktawia6 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 jeszcze morda Murzyna oraz jego kolegi:eviltong:-razem idą do domku-do tej pani, po niedzieli: maluch: Quote
gallegro Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ostatnia fotka jest powalająca... Psiaki są do siebie bardzo podobne. Quote
kiniaczeq Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 o mój boże :crazyeye: patrzccie na osttanie foto !:crazyeye::crazyeye: nigdy w życiu nie widziałam takiej uśmiechniętej mordy pieska.. a ta w ogóle to jak pan mógł po 18 latach oddać go.. ale dobra nie wracajmy do tego nigdy więcej...piesek znalazł dom i super :bigcool: [quote name='oktawia6']jeszcze morda Murzyna oraz jego kolegi:eviltong:-razem idą do domku-do tej pani, po niedzieli: maluch: Quote
Tigraa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 przypomnijmy sobie... http://www.youtube.com/watch?v=sgHkFPGZRjM Quote
ewelinka_m Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Murzynku tak się cieszę... :multi::multi: jaki on jest szczęśliwy i uśmiechnięty :loveu: wreszcie w domu pełnym miłości Quote
Recommended Posts