Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
W przyszłym tygodniu znajoma ARKI adoptuje Murznka oraz jeszcze jednego malutkiego pieska ze skierniewickiego schroniska!

informacja bezpośrednia:evil_lol:

:-o:-opoczątkowo nie wierzyłam w to co widzę, przeczytalam kilka razy... i myślałam, że się pomyliłam że to omamy jakieś ale jednak nie :multi::multi:
Murzynku wreszcie będzie dobrze :loveu:

Posted

desdemona napisał(a):
Murzynek czeka na kogos, kto go pokocha!!!

Chyba nawet Desdemona, niestrudzenie podnosząca wątek Murzynka, nie domyślała się, że to już tuż, tuż :lol:

Posted

gallegro napisał(a):
Chyba nawet Desdemona, niestrudzenie podnosząca wątek Murzynka, nie domyślała się, że to już tuż, tuż :lol:

ale wiadomosc!!! pewnie, ze nie pomyslalam, ze to stanie sie tak szybko! ktoz by sie spodziewal? nareszcie Murzyn bedzie mial dom:)

Posted

desdemona napisał(a):
...nareszcie Murzyn bedzie mial dom:)

I to taki prawdziwy... z którego nikt nigdy już go nie wyrzuci. To przykre, że musiał na to czekać tyle lat... Żywię nadzieję, że nowi opiekunowie wynagrodzą mu cierpienie, które zgotowali mu poprzedni właściciele :shake:.

Posted

mam mordę Murzyna-jutro wstawię fotę-diablo z niego jest-jak żarcie dostaje to uciekac trzeba-bo tak waruje przy misce-nie może byc karmiony z innym psem, żadnych kosteczek ani nic z tych rzeczy, chyba, że palce ludziom nie miłe:diabloti:

Posted

o mój boże :crazyeye: patrzccie na osttanie foto !:crazyeye::crazyeye: nigdy w życiu nie widziałam takiej uśmiechniętej mordy pieska..

a ta w ogóle to jak pan mógł po 18 latach oddać go.. ale dobra nie wracajmy do tego nigdy więcej...piesek znalazł dom i super :bigcool:

[quote name='oktawia6']jeszcze morda Murzyna oraz jego kolegi:eviltong:-razem idą do domku-do tej pani, po niedzieli:

maluch: