ARKA Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 :p No to w nagrode macie portretowe zdjecie Murzyna.:p jesuuuu to najgorszy psiak do robienia zdjec!:placz: Wierci sie, kreci no koszmar-taki zywotny staruszek;) Quote
ARKA Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 A tak juz wyglada jeden wybig, zima nas nie zaskoczy;) Quote
ewelinka_m Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 :loveu: śliczny Murzynek ..tylko właściciela do pełni szczęścia brak a w dzisiejszym fakcie tez brak Murzynka:mad: Quote
oktawia6 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Piękne zdjęcie Murzynka!!!:p:placz: ciekawe kiedy w tym Fakcie będzie-obiecali przecież:roll: P.S. super, że załatwiłaś te budy!!! to niezbędne bo zima się zbiża teraz noce już są lodowate! Quote
mulinka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='ARKA']:p No to w nagrode macie portretowe zdjecie Murzyna.:p a może wklejcie to zdjęcie w pierwszym poście ? Quote
Lemoniada Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='mulinka']a może wklejcie to zdjęcie w pierwszym poście ?[/quote] Dobry pomysł, ja już wkleiłam do swojego postu (piąty z kolei w wątku). Murzynek do domu! Quote
gallegro Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='mulinka']a może wklejcie to zdjęcie w pierwszym poście ?[/quote] A ja już podmieniłem fotkę Murzynka na Allegro, żeby prędzej kogoś zauroczył... Quote
Lemoniada Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='gallegro']A ja już podmieniłem fotkę Murzynka na Allegro, żeby prędzej kogoś zauroczył...[/quote] Dziękujemy, wujaszku!:loveu: Quote
gallegro Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 A ja nieśmiało zasugeruję, żeby ktoś biegły w temacie, wyedytował banerek w oparciu o tę fotkę... Murzynek prezentuje się na niej wyjątkowo dobrze. I te oczy... Aktualny banerek jest nieco "mylący". Quote
Lemoniada Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='gallegro']A ja nieśmiało zasugeruję, żeby ktoś biegły w temacie, wyedytował banerek w oparciu o tę fotkę... Murzynek prezentuje się na niej wyjątkowo dobrze. I te oczy... Aktualny banerek jest nieco "mylący".[/quote] A ja tak nieśmiało zapytam... Wujku gallegro - a może Ty?:oops: Potrafisz? Quote
gallegro Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Lemoniada']A ja tak nieśmiało zapytam... Wujku gallegro - a może Ty?:oops: Potrafisz?[/quote] Hmm... dziewczynom nie zwykłem odmawiać ;), ale w banerkach to ja raczej taki bardziej "dziewiczy" jestem :razz:. Może jednak autor banerka sam go przerobi... Quote
Lemoniada Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='gallegro']Hmm... dziewczynom nie zwykłem odmawiać ;), ale w banerkach to ja raczej taki bardziej "dziewiczy" jestem :razz:. Może jednak autor banerka sam go przerobi... Chyba "prawiczy":evil_lol: Autorem bannerka, o ile sobie przypominam, jest chyba Misiaczek? Oktawia miała z nią kontakt, ale nie wiadomo kiedy będzie a dla Murzynka liczy się czas... No, wujciu gallegro, tak pięknie proszę... Quote
gallegro Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Lemoniada']Chyba "prawiczy":evil_lol:[/quote] Lewica, prawica... jak zwał tak zwał :eviltong:. Niczego nie obiecuję, poza tym, że... zrobię wszystko co w mojej mocy ;). Quote
Lemoniada Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='gallegro']Lewica, prawica... jak zwał tak zwał :eviltong:. Niczego nie obiecuję, poza tym, że... zrobię wszystko co w mojej mocy ;). Quote
gallegro Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Eria, dzięki serdeczne. Wybawiłaś mnie z opresji ;). Banerki fajne - ja również niebawem podmienię... Quote
Lemoniada Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='gallegro']Eria, dzięki serdeczne. Wybawiłaś mnie z opresji ;). Banerki fajne - ja również niebawem podmienię...[/quote] Z opresji? Dlaczego zaraz z opresji?:-? Ja już niestety nie mam miejsca w podpisie ale jak mi się coś zwolni to wkleję Murzynka. Eria, cudne te bannerki, pięknie dziękujemy!:loveu: Quote
Jola_K Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 dom na juz potrzebny, przeciez on ma malo czasu :( Quote
Recommended Posts